Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ρώτησες πριν αγοράσεις ... υπάρχει και το νεότερο μοντέλο το Bosch Professional GIC 120 με έγχρωμη κάμερα στην ίδια ανάλυση με ΖΟΟΜ και προέκτασης 1m, 1,2m και 3μ και διάμετρος κάμερας από 3,8 mm, 5,5 mm και 8,5 mm.

=> Bosch Professional GIC 120

Αυτή που πήρα (GOS 10.8V Prof) έχει 17.50mm κεφαλή (και όπως διάβασα καλύτερη ανάλυση κάμερας ή μάλλον καλυψη ευρύτερης, προς επισκόπηση, περιοχής). Βγαίνει και με 9.50mm φακό/κεφαλή. Και επίσης έγχρωμη οθόνη (ίδιας ανάλυσης με την GIC). Και καλώδιο κάμερας 1.22m. Η GIC 120 δουλεύει με αλκαλικές μόνο και θετικό (μάλλον) το ZOOM.

Αν ήταν να πάρω θα έπαιρνα, για διαφόρους λόγους, την GIC 120C . Αλλά πρώτον έπρεπε να περιμένω να κυκλοφορήσει, δεύτερον βγαίνει πολύ πιο ακριβά (ο πωλητής μου είπε πάνω από 300) και τρίτον είναι ατεστάριστη από το ευρύ κοινό (δεν μπορούσα να βρω πουθενά reviews) σε αντίθεση με την GOS που έχει πολύ καλές κριτικές.

Όπως και να έχει με την GOS κάνω άνετα την δουλειά μου αλλά δεν το κρύβω ότι και η 120C με ιντριγκάρει... :worshippy:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παλιά ιστορία αυτό, για τους ποδοσφαιρόφιλους, απ´τα κλασσικά του Αλέφαντου. :grinning-smiley-043

Έπαιζε ο Ολυμπιακός γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ (στη Ριζούπολη) κι ο Αλέφαντος έκανε σχολιασμό πριν το παιχνίδι κι έλεγε οτι θα φάνε 3 πρίν μπούν στο γήπεδο.
"- Μόλις κατέβουν στην Αθήνα... Καλώς τα παιδιά, καλώς το 3-0"
Τελικά ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα κι αντί να φάει 3 κέρδισε με 3-1. :flipout:

Χαχαχα.....Δεν πήγε το μυαλό μου στον "(ρε μάθε μπαλίτσα από τον) άρχοντα" :music-smiley-005:

Άντε, καλές δουλειές.... :flipout:

thpicv.php

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτσι όπως τα λες :ernaehrung004:

Θα κανω προβλεψη για το θεμα σου.
Θα χρειαστει να ξεριζωσεις τη λεκανη για να κανεις τελικα δουλεια.

Και ελπιζω το προβλημα να ειναι εκει κοντα, μην ειναι σε κανενα καθετο η μη προσβασιμο σωληνα αποχετευσης .

Αν και μουντή μέρα σήμερα έπρεπε να βρούμε τρόπο να φτιάξουμε την διάθεση μας, οπότε τι καλύτερο από ένα σφραγισμένο κουτί να σε περιμένει .... και τσουπ μέσα άλλο κουτί χρωματιστό αυτήν την φορά χωρίς χαρακτηριστικά όμως για να το κάνει ποιο ενδιαφέρον

LBoxx_zpstkmu0ugj.jpg

Τι να είναι άραγε .....

GSB-GDR_zpsf7nlik0y.jpg

Bosch GSB 10,8-2-LI Full kit (2x2A) και για συντροφιά ένα GDR 10,8-LI Solo. Κυριολεκτικά παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μιας και ειδικά το GDR είναι υπερβολικά μικρό

GDR%20vs%20PAWS_zpsfxrkmsb9.jpg

Εδω το GDR δίπλα πιστό μου 3βόλτο PAWS κατσαβιδάκι που έχει βγάλει τρελή δουλειά.

Το κέρατό μου... Δεν βλέπω φωτογραφίες... κ´ήθελα να πάρω λίγο μάτι... :argue:

Καλοδούλευτα πάντως, κι ας μην τα βλέπω...

Kαλοριζικα Θαναση!! Aψογα εργαλεια ειδικα το κρουστικακι!!
Απο τα καλυτερα πακετακια που μπορει να λαβει ενας μαστορας:)))

Ευχαριστώ να είστε καλά, μου έκανε εντύπωση το πόσο συμπιεσμένα είναι σαν κατασκευές, ειδικά το GDR συμπαγής κατασκευή που δεν του φαίνεται με την πρώτη ματιά να πω την αλήθεια.

Τώρα πρέπει να βρω έναν αντάπτορα για τις μύτες μιας και ο απλός από ένα κιτάκι Parkside που είχα τελικά χάνει από μια δοκιμή που μόλις έκανα.

Θα κανω προβλεψη για το θεμα σου.
Θα χρειαστει να ξεριζωσεις τη λεκανη για να κανεις τελικα δουλεια.

Και ελπιζω το προβλημα να ειναι εκει κοντα, μην ειναι σε κανενα καθετο η μη προσβασιμο σωληνα αποχετευσης .

Το θέμα μου δεν είναι μόνο η λεκάνη. Αυτό το κουτσοβολέυω (άλλοτε με ατσαλίνα και άλλοτε με καυστικά) αν και πιστεύω ότι κάτι έχει πέσει από τους από πάνω μου και έχει φρακάρει στον κάθετο σωλήνα κάτω από μένα.

Είναι η κεντρική αποχέτευση που υποπτευόμαστε ότι σε μία ένωση (μηχανοσίφωνα με κεντρικό αγωγό) έχει περάσει ρίζα από φοίνικα με αποτέλσμα να φράζει/εμποδίζει την ροή των ακαθαρσιών και να μαζεύει τα λιπη που γίνονται "πέτρα". Εκεί είναι ο μεγάλος βραχνάς, γιατί όταν βουλώνει βγάζει νερά στο υπόγειο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και μουντή μέρα σήμερα έπρεπε να βρούμε τρόπο να φτιάξουμε την διάθεση μας, οπότε τι καλύτερο από ένα σφραγισμένο κουτί να σε περιμένει .... και τσουπ μέσα άλλο κουτί χρωματιστό αυτήν την φορά χωρίς χαρακτηριστικά όμως για να το κάνει ποιο ενδιαφέρον

Τι να είναι άραγε .....

Bosch GSB 10,8-2-LI Full kit (2x2A) και για συντροφιά ένα GDR 10,8-LI Solo. Κυριολεκτικά παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μιας και ειδικά το GDR είναι υπερβολικά μικρό

Εδω το GDR δίπλα πιστό μου 3βόλτο PAWS κατσαβιδάκι που έχει βγάλει τρελή δουλειά.

Καλοτάξιδα!!!!

καλορίζικα. Το 3 βολτο πολύ βολικό σε μεγεθος!

Για 3 βολτο είναι μεγάλο, αλλά μέσα στην κεφαλή έχει μύλο για μύτες (ήρθε με 3xPH 3xPZ και 3x Ίσια), οπότε είναι πάντα έτοιμο για χρήση

PAWS%20bits_zps25tbwfvb.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα Boschάκια! Πολύ δυναμη το GDR! Έλισα 32αρι παξιμάδι τροχού μοτό με δαυτο.

Έφτασε και η σκουπιτσα που περίμενα ένα μήνα
e378048e9005f05dd36fd8be4f5cc42f.jpg

Καλορίζικα όλα τα μπλε. Ίσως πρέπει να αλλάξει theme το tapatalk.

Kαλα, μιλαμε οτι η ποιοτητα των αγορων, συγκρινομενη με το πως αρχισαμε εδω στα εργαλεια, εχει ανεβει κατακορυφα!!!

Καλοριζικο συναδελφε!!

Πρεπει να κανουμε καπως, καποτε, ενα συγκριτικο με τα σκουπακια. Εσυ με το 18βολτο και γω με το 10βολτο :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

LBoxx_zpstkmu0ugj.jpg

Τι να είναι άραγε .....

GSB-GDR_zpsf7nlik0y.jpg

GDR%20vs%20PAWS_zpsfxrkmsb9.jpg

Καλημέρα. Πόσο κόστισαν αν επιτρέπεις; Κομπλέ εννοώ με τα μεταφορικά.

Έφτασε και η σκουπιτσα που περίμενα ένα μήνα
e378048e9005f05dd36fd8be4f5cc42f.jpg

Καλορίζικα όλα τα μπλε. Ίσως πρέπει να αλλάξει theme το tapatalk.

Καλορίζικο, πες μας τελικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά και από πού το πήρες ?

Το κέρατό μου... Δεν βλέπω φωτογραφίες... κ´ήθελα να πάρω λίγο μάτι... :argue:

Καλοδούλευτα πάντως, κι ας μην τα βλέπω...

τι το έχεις το αιφόνι βρε... δες το από εκεί !!!