Δεν ρώτησες πριν αγοράσεις ... υπάρχει και το νεότερο μοντέλο το Bosch Professional GIC 120 με έγχρωμη κάμερα στην ίδια ανάλυση με ΖΟΟΜ και προέκτασης 1m, 1,2m και 3μ και διάμετρος κάμερας από 3,8 mm, 5,5 mm και 8,5 mm.
=> Bosch Professional GIC 120
Αυτή που πήρα (GOS 10.8V Prof) έχει 17.50mm κεφαλή (και όπως διάβασα καλύτερη ανάλυση κάμερας ή μάλλον καλυψη ευρύτερης, προς επισκόπηση, περιοχής). Βγαίνει και με 9.50mm φακό/κεφαλή. Και επίσης έγχρωμη οθόνη (ίδιας ανάλυσης με την GIC). Και καλώδιο κάμερας 1.22m. Η GIC 120 δουλεύει με αλκαλικές μόνο και θετικό (μάλλον) το ZOOM.
Αν ήταν να πάρω θα έπαιρνα, για διαφόρους λόγους, την GIC 120C . Αλλά πρώτον έπρεπε να περιμένω να κυκλοφορήσει, δεύτερον βγαίνει πολύ πιο ακριβά (ο πωλητής μου είπε πάνω από 300) και τρίτον είναι ατεστάριστη από το ευρύ κοινό (δεν μπορούσα να βρω πουθενά reviews) σε αντίθεση με την GOS που έχει πολύ καλές κριτικές.
Όπως και να έχει με την GOS κάνω άνετα την δουλειά μου αλλά δεν το κρύβω ότι και η 120C με ιντριγκάρει... :worshippy:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παλιά ιστορία αυτό, για τους ποδοσφαιρόφιλους, απ´τα κλασσικά του Αλέφαντου.
Έπαιζε ο Ολυμπιακός γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ (στη Ριζούπολη) κι ο Αλέφαντος έκανε σχολιασμό πριν το παιχνίδι κι έλεγε οτι θα φάνε 3 πρίν μπούν στο γήπεδο.
"- Μόλις κατέβουν στην Αθήνα... Καλώς τα παιδιά, καλώς το 3-0"
Τελικά ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα κι αντί να φάει 3 κέρδισε με 3-1.![]()
Χαχαχα.....Δεν πήγε το μυαλό μου στον "(ρε μάθε μπαλίτσα από τον) άρχοντα" :music-smiley-005: