Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγω θα ηθελα ενα συγκριτικο αναμεσα σε παλμικα κατσαβιδια. Ειχα δειξει παλιοτερα ενα σετ της Dewalt με Li-Ion 10,8 και επειδη σαν χαρακτηριστικα τα βλεπω πολυ κοντα δεν ξερω εαν αξιζει να ψαξω τo GDR.

http://www.e-gate.gr/dewalt---10.8v-dcd710s2dcf815-dck211s2-qs.html?ref=bestprice.gr

Εγω δεν πήρα εργαλείο αλλα ενα bit φρεζαρίσματος της proxxon με οδηγό. Το συγκεκριμένο υπαρχει μεσα σε σετ των 10 bit με κοστος πανω απο 30 Στην Ελλάδα και μεμονωμένο το βρήκα σε κατάστημα υλικών οργανοποιιας και μονο σε αυτο, με κοστος 7 . Εχει τον κωδικό 29038. Τόσο καιρό αγόραζα αναλώσιμα dremel , ε λοιπόν η proxxon μπορει να ειναι ακριβότερη αλλα σήμερα κατάλαβα γιατι. Το bit ξυρίζει ακόμη και με το 20watt rotary . Στην κυριολεξία, αφου καταλαθος άκουμπησα τις άκρες και κόπηκα χωρίς πολλα πολλα. Αντίστοιχο δεν εχει η dremel, μονο στο banggood είδα, αλλα αμφιβάλω για την ποιότητα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    70.1 KB · Views: 243
Εγω θα ηθελα ενα συγκριτικο αναμεσα σε παλμικα κατσαβιδια. Ειχα δειξει παλιοτερα ενα σετ της Dewalt με Li-Ion 10,8 και επειδη σαν χαρακτηριστικα τα βλεπω πολυ κοντα δεν ξερω εαν αξιζει να ψαξω τo GDR.

http://www.e-gate.gr/dewalt---10.8v-dcd710s2dcf815-dck211s2-qs.html?ref=bestprice.gr

Άμα το ψάξεις θα δεις αρκετέςς διαφορές και σχεδόν όλες είναι υπερ των GSR και GDR όπως :

• Εγγύηση
  • Βάρος
  • Μέγεθος
  • Χωρητικότητα μπαταρίας
  • Τιμή

2 ντουλάπες πρόχειρες πολυχρηστικές έχω. Η μία με στολίδια διάφορα (και προς το παρόν και τους σφιγκτήρες) και η 2η εργαλεία με τα κουτιά τους και στις πόρτες οι πλαστικές τρυπητές βάσεις του Lidl

ntoulapa.jpg

Δυστυχώς δεν κατάφερα να έχω εργαστήρι κανονικό, οπότε αρχίσαμε την κάλυψη-απόκρυψη! ;)

Καλοριζικοι!!
Φανταζουν σαν καλοσιδερωμενα πουκαμισα ετσι ωραια που τους εχεις απλωσει:))

Μπορεις να συγκρινεις τους μικρους (150μμ) με καποια αλλη μαρκα που εχεις, αν εχεις βεβαια αλλους. Πχ. με κανενα αλλο σφιγκτηρακι οπως parkside, dremel, wolfcraft, irwin η no name.
Ειμαι περιεργος για την δυναμη συσφιξης, λογω της πολυ μικρης τιμης τους.

Μικροι μεγαλη ιδια συσφιξη εχουν. Τους εχω δοκιμασει, σφιγκουν καλα. Αλλα τους wolfcraft δεν τους φτανουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξερω τι ακριβως κανει τη διαφορα, αλλα η wolfcraft κρατανε λιγο καλυτερα.

Έχω μόνο ένα ζευγάρι από αυτούς σε 300mm. Νομίζω δεν μπορούν να συγκριθούν. Πάντως πάνω στον tactix πάγκο που τους δοκίμασα τους μικρούς πιάνουν καλά αλλά κουνιούνται δεξιά-αριστερά, χωρίς ωστόσο να ξεσφίγγουν ή να φεύγουν. Τώρα από αντοχή στον χρόνο... ίδωμεν! Σε πραγματικές συνθήκες θα δοκιμαστούν οι περισσότεροι από τα μέσα Ιούνη και μετά.

Δυσκολα οποιοσδηποτε σφικτηρας σκανδαλης θα μπορεσει να πλησιασει σε δυναμη καποιον βιδωτο. Εγω εχω τους μικρους και του Lidl, βλεπω οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Το μηκος της σιδερενιας βεργας αλλαζει μονο.

Ω ρε πράμα... 2 σελίδες έχασα και μου έπεσαν τα σάλια με τις αγορές σας. Μπράβο σε όλους, καλοδούλευτα!

@amsen, εύχομαι να είναι εύκολη επισκευή...

2 ντουλάπες πρόχειρες πολυχρηστικές έχω. Η μία με στολίδια διάφορα (και προς το παρόν και τους σφιγκτήρες) και η 2η εργαλεία με τα κουτιά τους και στις πόρτες οι πλαστικές τρυπητές βάσεις του Lidl

View attachment 115897

Δυστυχώς δεν κατάφερα να έχω εργαστήρι κανονικό, οπότε αρχίσαμε την κάλυψη-απόκρυψη! ;)

Ωραιος, ελπιζω να τα βγαζεις αρκετα συχνα απο τα κουτια τους

Αυτή η παραλαβή είχε γίνει πρίν 3 βδομάδες,αλλά σήμερα αξιώθηκα νά ανεβάσω τίς φωτός
Είναι ένα δραπανοκατσάβιδο Black&deker 3,6 volt τό μοντέλο AS 36LN

Από δύναμη δέν είναι τέρας φυσικά,αλλά γιά βίδες μέχρι 5 mm πού έχω δοκιμάσει τήν κάνει τήν δουλειά του.

ergale47.jpg

ergale48.jpg

ergale49.jpg

Πολύ πρακτικό φαίνεται. Σε δύσκολα σημεία το τσουτσούνι μπροστά βοηθάει τα μάλα πάντως!!!

Πόσο σου κόστισε και από που το πήρες?

Πολύ πρακτικό φαίνεται. Σε δύσκολα σημεία το τσουτσούνι μπροστά βοηθάει τα μάλα πάντως!!!

Πόσο σου κόστισε και από που το πήρες?

Eτσι ακριβώς Diabolic,στά δύσκολα σημεία βοηθάει πάρα πολύ,γιαυτό τό διάλεξα κιόλας γιατί αυτήν τήν πατέντα δέν την έχω δεί σέ άλλο κατσαβίδι.

Από τόν Ντέτσικα τό είχα αγοράσει 42 ευρώ,αλλά τώρα δέν βλέπω νά τό έχει
Το έχουν πολλοί στό skroutz εκεί στά 42 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/91974/Black-Decker-AS36LN.html

Καλη η πατεντα, αλλα μηπως και ενας μακρυς μαγνητικος φορεας κανει την ιδια δουλεια?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλη η πατεντα, αλλα μηπως και ενας μακρυς μαγνητικος φορεας κανει την ιδια δουλεια?

Μέ τό ένα χέρι όμως συγκράτηση - βίδωμα είναι πιό εύκολο,ότι γίνεται-γίνεται όμως.