Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειές σε όλους!!! Παρέλαβα κι εγώ τα 18άρια μου!!! :music-smiley-005:

http://postimage.org/

Ωραίος ο παίχτης !!!! :music-smiley-005:
Είναι και πανέμορφα. Αν δουλεύουν και το ίδιο καλά θα τα κατα-χαρείς... Καλοδούλευτα.

Hρθαν και τα χτυπητα γραμματα και αριθμοι απο το banggood :))

8.jpg

http://www.banggood.com/27pcs-Stamps-Letters-Set-Punch-Steel-Metal-Die-Tool-Case-Craft-p-974493.html

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

μααααααλιστα...να υποθεσω οτι αυτο το μικρο τριβειο χωρα αναμεσα στις περσιδες των παντζουριων?

μααααααλιστα...να υποθεσω οτι αυτο το μικρο τριβειο χωρα αναμεσα στις περσιδες των παντζουριων?

Nαι, εκεινο το μικρο εξαρτημα χωραει στις περσιδες. Ειναι για ακριβως τετοιες περιπτωσεις.

Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Πολύ ωραίο εργαλείο και χρησιμότατο.. Μεγειές και καλοδούλευτο

Απο θόρυβο πως τα πάει; επίσης ο κάδος κάνει δουλειά για την σκόνη;

Ωραιοτατα φαινονται και ευχαριστα στο ματι. Αντε να τα δουμε και γεματα, καλοριζικα!!

Οπως το λες, οι δυνατοτητες διαμορφωσης ειναι πολλες. Αυτο το μικρο διαφανο κουτακι εχει προφανως τις ιδιες διαστασεις με το αντιστοιχο μπλε l boxx mini, ετσι?

Ορίστε και το ένα L-Boxx που γέμισε πρόσφατα ...

DSC_4659.JPG

και ένα L-Boxx Mini της Fischer

DSC_4663.JPG

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

hqdefault.jpgΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ¬ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓŽΒ³ΓŽΒΏΓβ€š.jpeg

Ωραίος ο παίχτης !!!! :music-smiley-005:
Είναι και πανέμορφα. Αν δουλεύουν και το ίδιο καλά θα τα κατα-χαρείς... Καλοδούλευτα.

Γιατί να μην δουλεύουν Μπάμπη ... τι είναι μάρκα μ έκαψες ...

Γιατί να μην δουλεύουν Μπάμπη ... τι είναι μάρκα μ έκαψες ...

Όχι βρε... Παρεξήγησες... Εννοείται οτι είναι κορυφαία εργαλεία, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο όμορφα είναι.

Γιωργο θελω μια αποψη για την σκουπα!!!!!
Εχω ενα σετ 14,4 βολτ 2,5 Α λιθιου και σκεφτομαι να την αγορασω!!!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της σε δουλειές στο σπίτι και το έτερον ήμισυ εχει ενθουσιαστεί από την ευχρηστία και την αυτονομία της.
Γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό σαν αντικαταστάτης της οικιακής σκούπας, έχοντας αρκετά καλή χωρητικότητα και εύκολο αδειασμα.
Όσον αφορά τις δουλειές στο εργαστήριο θα σε απογοητεύσω γιατι δεν τη χρησιμοποιω, αφού βασίζωμαι σε μια ηλεκρική karcher που είναι πάντα κάτω από τον πάγκο μου.
Επίσης θα πρέπει να περιμένεις μια μείωση της απόδοσης σε σχέση με τη 18v και αυτή μπορεί να είναι σημαντική όταν βάζεις τον έξτρα σωλήνα.
Βάζω τέλος ένα βίντεο με ένα συγκριτικό που έχει κάνει κάποιος και δειχνει τη δύναμή της.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moλις πριν λιγο με ενημερωσαν οτι παρελαβα το 18βολτο σκουπακι Ryobi. 29 ευρω χωρις μπαταρια. To ΣΚ θα το δοκιμασω και γω.
Eχω την αισθηση οτι θα ειναι αρκετα υποδεεστερο απο το αντιστοιχο bosch.

CHV182MCHV182M--Feat_2_HiRes.jpg

τι χωρητικοτητα έχει; Εκεί πάσχουν πολλά όπως το 10βολτο bosch.

Δεν ξερω απο χωρητικοτητα. Πρεπει να το δω απο κοντα. Το θεμα δεν ειναι τοσο η χωρητικοτητα οσο η ικανοτητα αναρροφησης κατα τη γνωμη μου.
Θα το συγκρινω με το 10βολτο μπλε bosch που εχω. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα.

Καλορίζικα παιδιά και καλοδούλευτα,σέ όλους.
Παρέλαβα καί εγώ σήμερα κάτι ψιλοπράγματα
Φορέας γενικής χρήσης μέ δαχτυλίδι ασφαλείας bennman,έχει ισχυρό μαγνήτη καί δέν βγαίνει το εξάρτημα άν δέν απασφαλίση,κάτι αντίστοιχο μέ το wera τού Μιχάλη αλλά πιό κοντό,σφιγκτήρες,ματσόλα.

ergale61.jpg

ergale62.jpg

Μαστορια, ψαχνω εδω και πολυ καιρο να βρω μια μινι στραντζα, να χει πλατος πχ 50cm και να μπορει να γυρησει 3mm μαυρη λαμαρινα... Εχετε δει πουθενα κατι τετοιο; Τι τιμες να παιζουν αραγες...

Moλις πριν λιγο με ενημερωσαν οτι παρελαβα το 18βολτο σκουπακι Ryobi. 29 ευρω χωρις μπαταρια. To ΣΚ θα το δοκιμασω και γω.
Eχω την αισθηση οτι θα ειναι αρκετα υποδεεστερο απο το αντιστοιχο bosch.

CHV182MCHV182M--Feat_2_HiRes.jpg

Μόνο μην σου βγει καλύτερο πρόσεχε...

Μαστορια, ψαχνω εδω και πολυ καιρο να βρω μια μινι στραντζα, να χει πλατος πχ 50cm και να μπορει να γυρησει 3mm μαυρη λαμαρινα... Εχετε δει πουθενα κατι τετοιο; Τι τιμες να παιζουν αραγες...

Δεν νομίζω να υπάρχει φτηνή στράντζα και το πρόβλημα δεν είναι το μήκος αλλά το πάχος που θες (3mm).
Οι μικρές έχουν και μικρό πάχος λυγίσματος <2mm.