Μεγειές σε όλους!!! Παρέλαβα κι εγώ τα 18άρια μου!!! :music-smiley-005:
Καλοδούλευτα! Αναμένουμε αποτελέσματα χρήσης τους!!!
Μεγειές σε όλους!!! Παρέλαβα κι εγώ τα 18άρια μου!!! :music-smiley-005:
Καλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
μααααααλιστα...να υποθεσω οτι αυτο το μικρο τριβειο χωρα αναμεσα στις περσιδες των παντζουριων?
Πολύ ωραίο εργαλείο και χρησιμότατο.. Μεγειές και καλοδούλευτοΚαλοδούλευτες οι παραλαβές και οι αναμενόμενες.
Χτες παράγγειλα και σήμερα ήρθε, από Κεντροβίδας, μένει να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Ωραιοτατα φαινονται και ευχαριστα στο ματι. Αντε να τα δουμε και γεματα, καλοριζικα!!
Οπως το λες, οι δυνατοτητες διαμορφωσης ειναι πολλες. Αυτο το μικρο διαφανο κουτακι εχει προφανως τις ιδιες διαστασεις με το αντιστοιχο μπλε l boxx mini, ετσι?

Ωραίος ο παίχτης !!!! :music-smiley-005:
Είναι και πανέμορφα. Αν δουλεύουν και το ίδιο καλά θα τα κατα-χαρείς... Καλοδούλευτα.
Γιατί να μην δουλεύουν Μπάμπη ... τι είναι μάρκα μ έκαψες ...
Γιωργο θελω μια αποψη για την σκουπα!!!!!
Εχω ενα σετ 14,4 βολτ 2,5 Α λιθιου και σκεφτομαι να την αγορασω!!!
Moλις πριν λιγο με ενημερωσαν οτι παρελαβα το 18βολτο σκουπακι Ryobi. 29 ευρω χωρις μπαταρια. To ΣΚ θα το δοκιμασω και γω.
Eχω την αισθηση οτι θα ειναι αρκετα υποδεεστερο απο το αντιστοιχο bosch.
![]()
Μαστορια, ψαχνω εδω και πολυ καιρο να βρω μια μινι στραντζα, να χει πλατος πχ 50cm και να μπορει να γυρησει 3mm μαυρη λαμαρινα... Εχετε δει πουθενα κατι τετοιο; Τι τιμες να παιζουν αραγες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.