johnny_ser
Senior Member
- 30 January 2011
- 359
Τα καινούρια μου τρυπάνια ξύλου για το Παλμικό του Lidl!! Η διαφορά είναι εμφανή σε σχέση με τα "φθηνιαρικα" που είχα πριν, κόβουν σαν ξυράφια! !
Με αυτό που θα πω τώρα ίσως δυσαρεστήσω κάποιους και κάνω κάποιους άλλου πολύ χαρούμενους.
μόλις έκανα test drive τον νάνο της Wiha, έχει μακράν την καλύτερη συγκρατηση στις μύτες, ο σχεδόν ανύπαρκτος τζόγος με τον δυνατό μαγνήτη είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στην επόμενη θα πάρω σίγουρα ένα Wiha μεγάλο κατσαβίδι για μύτες.
Θέλω κι εγώ τέτοια γιατι τα 3άρια του lidl σπάνε σαν οδοντογλυφίδες.. Φυσικά τρυπώντας με προσοχή.![]()
Τα καινούρια μου τρυπάνια ξύλου για το Παλμικό του Lidl!! Η διαφορά είναι εμφανή σε σχέση με τα "φθηνιαρικα" που είχα πριν, κόβουν σαν ξυράφια! !
Αστεϊσμός ήταν, μην παρεξηγείς Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον.Ποιούς; Και γιατί να τους δυσαρεστήσεις; Επειδή το Wiha που πήρες είναι φοβερό; :nounder:
Αστεϊσμός ήταν, μην παρεξηγείς Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον.
Αστεϊσμός ήταν, μην παρεξηγείς Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον.
Έχω δει πολλές φορές να ξεκινά παρεξήγηση από το τίποτα ...Δεν παρεξηγώ βρε...
Σιγά τώρα, τη τρέλα μας και τη πλάκα μας κάνουμε εδώ μέσα...
Το είπα γιατί μου φάνηκες λίγο "κουμπωμένος" μην τυχόν πείς καμιά κακή κουβέντα για κάποιο εργαλείο και θιχτεί κανένας, λες κι εδώ συχνάζουν οι ιδιοκτήτες της Facom της Wiha ή της Wera...![]()

Σε τι χρησιμεύει αυτή η τρύπα Μιχάλη;Kαλοριζικα τα εργαλεια, φοβερη και χορταστικη φωτο!!!
Ετσι ειναι με το κατσαβιδακι wiha, εχεις δικιο, η εφαρμογη των bits στο τσοκ ειναι υποδειγματικη.
Και παρολο το ελαχιστο του μεγεθος η εργονομια του ειναι παρα πολυ καλη.
Mιας και βλεπω οτι εχεις αγορασει και wera, εχε υποψη οτι το παρακατω κατσαβιδι με το flexible στελεχος ειναι αριστο. Εχει και εξαγωνη τρυπα στην κεφαλη της λαβης.
http://www.amazon.de/Wera-050281600..._sim_60_5?ie=UTF8&refRID=16PVQVJJERP1MD1A60NA
![]()
Έχω δει πολλές φορές να ξεκινά παρεξήγηση από το τίποτα ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε τι χρησιμεύει αυτή η τρύπα Μιχάλη;
Σκεφτόμουν να πάρω αυτό με την καστάνια η κάποιο με rapidgator δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Στο τσοκ έχουν μαγνήτη κάποιο από αυτά;
Και τέλος δοκίμασα τον νάνο με τις 50ρες μύτες που πήρα, πολύ καλός συνδυασμός τελικά θα μείνει στο βαλιτσάκι του παλμικού ο μικρός μόνιμα.
![]()
Δυστυχως ειχα και γω το ιδιο διλλημα, για το κατσαβιδι με την καστανια/adaptor/etc.etc. και κατεληξα να τα παρω ολα...
Δεν παρεξηγώ βρε...
Σιγά τώρα, τη τρέλα μας και τη πλάκα μας κάνουμε εδώ μέσα...
Το είπα γιατί μου φάνηκες λίγο "κουμπωμένος" μην τυχόν πείς καμιά κακή κουβέντα για κάποιο εργαλείο και θιχτεί κανένας, λες κι εδώ συχνάζουν οι ιδιοκτήτες της Facom της Wiha ή της Wera...![]()
Περίεργο ....!!!! πως την πάτησες έτσι εσύ συνήθως είσαι φειδωλός στις αγορές:ernaehrung004:
Μπορει να ειναι αλλης ποιοτητας καβιλιες. Και η ποιοτητα του ξυλου της καβιλιας μπορει να κανει σημαντικη διαφορα.
Πανο στο toolstore.gr τα 40 τμχ 8/40mm εχει 1.50
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2908000-καβιλιες-40τμχ-8x40mm-p-5795.html#.VYwG0oHXerU
Στο σαιτ που εβαλες ποσο εχουν..;
Τα Facom τα έχω σχεδόν 30 χρόνια και δεν έχουν το παραμικρό... Άει σιχτήρ, με τα κολωκατσάβιδα, τα βαρέθηκα...![]()
Αγαπητε κυριε,
σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μας, να ειστε παντα καλα!
Σε ανταποδωση για την τριακονταετη αφοσιωση σας, θελουμε να σας προσφερουμε ενα μοναδικο δωρο:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.