Tι παραλάβαμε σήμερα..

c0a38b1d156971953d1382d628afa8fd.jpg

Τα καινούρια μου τρυπάνια ξύλου για το Παλμικό του Lidl!! Η διαφορά είναι εμφανή σε σχέση με τα "φθηνιαρικα" που είχα πριν, κόβουν σαν ξυράφια! !

Με αυτό που θα πω τώρα ίσως δυσαρεστήσω κάποιους και κάνω κάποιους άλλου πολύ χαρούμενους.

μόλις έκανα test drive τον νάνο της Wiha, έχει μακράν την καλύτερη συγκρατηση στις μύτες, ο σχεδόν ανύπαρκτος τζόγος με τον δυνατό μαγνήτη είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στην επόμενη θα πάρω σίγουρα ένα Wiha μεγάλο κατσαβίδι για μύτες.

Εγώ έχω το σετάκι με τον νάνο και Torx μερικά χρόνια τώρα και είναι φοβερό εργαλειάκι. Κατσαβίδια υπάρχουν και τα VESSEL παιδιά ...άλλο πράμα και χωρίς υπερτιμολόγηση.!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα καινούρια μου τρυπάνια ξύλου για το Παλμικό του Lidl!! Η διαφορά είναι εμφανή σε σχέση με τα "φθηνιαρικα" που είχα πριν, κόβουν σαν ξυράφια! !
Θέλω κι εγώ τέτοια γιατι τα 3άρια του lidl σπάνε σαν οδοντογλυφίδες.. Φυσικά τρυπώντας με προσοχή.
Φαντάζομαι οτι η διαφορά ειναι εμφανής.
Να ρώτησω απο που τα πήρες και πόσο;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

....και που τα βρίσκουμε τα vessel; Γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί για παραγγελία από internet;

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιούς; Και γιατί να τους δυσαρεστήσεις; Επειδή το Wiha που πήρες είναι φοβερό; :nounder:
Αστεϊσμός ήταν, μην παρεξηγείς Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν παρεξηγώ βρε...
Σιγά τώρα, τη τρέλα μας και τη πλάκα μας κάνουμε εδώ μέσα...
Το είπα γιατί μου φάνηκες λίγο "κουμπωμένος" μην τυχόν πείς καμιά κακή κουβέντα για κάποιο εργαλείο και θιχτεί κανένας, λες κι εδώ συχνάζουν οι ιδιοκτήτες της Facom της Wiha ή της Wera...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα εργαλεια, φοβερη και χορταστικη φωτο!!!

Ετσι ειναι με το κατσαβιδακι wiha, εχεις δικιο, η εφαρμογη των bits στο τσοκ ειναι υποδειγματικη.
Και παρολο το ελαχιστο του μεγεθος η εργονομια του ειναι παρα πολυ καλη.

Mιας και βλεπω οτι εχεις αγορασει και wera, εχε υποψη οτι το παρακατω κατσαβιδι με το flexible στελεχος ειναι αριστο. Εχει και εξαγωνη τρυπα στην κεφαλη της λαβης.
http://www.amazon.de/Wera-050281600..._sim_60_5?ie=UTF8&refRID=16PVQVJJERP1MD1A60NA

817390_00.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν παρεξηγώ βρε...
Το είπα γιατί μου φάνηκες λίγο "κουμπωμένος" μην τυχόν πείς καμιά κακή κουβέντα για κάποιο εργαλείο και θιχτεί κανένας, λες κι εδώ συχνάζουν οι ιδιοκτήτες της Facom της Wiha ή της Wera...:flipout:
Έχω δει πολλές φορές να ξεκινά παρεξήγηση από το τίποτα ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαλοριζικα τα εργαλεια, φοβερη και χορταστικη φωτο!!!

Ετσι ειναι με το κατσαβιδακι wiha, εχεις δικιο, η εφαρμογη των bits στο τσοκ ειναι υποδειγματικη.
Και παρολο το ελαχιστο του μεγεθος η εργονομια του ειναι παρα πολυ καλη.

Mιας και βλεπω οτι εχεις αγορασει και wera, εχε υποψη οτι το παρακατω κατσαβιδι με το flexible στελεχος ειναι αριστο. Εχει και εξαγωνη τρυπα στην κεφαλη της λαβης.
http://www.amazon.de/Wera-050281600..._sim_60_5?ie=UTF8&refRID=16PVQVJJERP1MD1A60NA

817390_00.jpg
Σε τι χρησιμεύει αυτή η τρύπα Μιχάλη;

Σκεφτόμουν να πάρω αυτό με την καστάνια η κάποιο με rapidgator δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Στο τσοκ έχουν μαγνήτη κάποιο από αυτά;

Και τέλος δοκίμασα τον νάνο με τις 50ρες μύτες που πήρα, πολύ καλός συνδυασμός τελικά θα μείνει στο βαλιτσάκι του παλμικού ο μικρός μόνιμα.

Έχω δει πολλές φορές να ξεκινά παρεξήγηση από το τίποτα ...

Σε τι χρησιμεύει αυτή η τρύπα Μιχάλη;

Σκεφτόμουν να πάρω αυτό με την καστάνια η κάποιο με rapidgator δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Στο τσοκ έχουν μαγνήτη κάποιο από αυτά;

Και τέλος δοκίμασα τον νάνο με τις 50ρες μύτες που πήρα, πολύ καλός συνδυασμός τελικά θα μείνει στο βαλιτσάκι του παλμικού ο μικρός μόνιμα.

Στην τρυπα βαζεις ενα αλλενακι 8μμ για εξτρα ροπη στο βιδωμα/ξεβιδωμα, αν χρειαζεται, ειτε μια καστανια με το αναλογο bit.

Δυστυχως ειχα και γω το ιδιο διλλημα, για το κατσαβιδι με την καστανια/adaptor/etc.etc. και κατεληξα να τα παρω ολα...

Δεν θυμαμαι για μαγνητη, πρεπει να γυρισω Αθηνα για να σου πω. Παντως προβλημα δεν ειχα ποτε. Να μου φυγει bit δηλαδη.

Μολις παραλαβα και γω την καβιλιερα και τα σεα απο toolstore.gr .. :smash:

View attachment 116942

Πηρα και εγω προσφατα ενα τετοιο σετ, και πηρα και το σακουλακι με τις καβιλιες. Μετα ειδα αυτο εδω, http://www.lygnos.gr/details1.php?l...&theid=48&open1=5&open2=48&thepid=2230&page=7
Εχει καβιλιες σε ιδια περιπου τιμη μονο που εχει μεσα πολυ περισσοτερα κομματια.

Μπορει να ειναι αλλης ποιοτητας καβιλιες. Και η ποιοτητα του ξυλου της καβιλιας μπορει να κανει σημαντικη διαφορα.

Πανο στο toolstore.gr τα 40 τμχ 8/40mm εχει 1.50
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2908000-καβιλιες-40τμχ-8x40mm-p-5795.html#.VYwG0oHXerU

Στο σαιτ που εβαλες ποσο εχουν..;

Περιμενω εντυπωσεις Γιάννο. Αν κοβουν σωστα με το παλμικο, αν εχουν τζογο κλπ..

Δυστυχως ειχα και γω το ιδιο διλλημα, για το κατσαβιδι με την καστανια/adaptor/etc.etc. και κατεληξα να τα παρω ολα...

Περίεργο ....!!!! πως την πάτησες έτσι εσύ συνήθως είσαι φειδωλός στις αγορές :flipout::flipout::ernaehrung004:

Δεν παρεξηγώ βρε...

Αγαπητε κυριε,
σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μας, να ειστε παντα καλα!
Σε ανταποδωση για την τριακονταετη αφοσιωση σας, θελουμε να σας προσφερουμε ενα μοναδικο δωρο:

313QQnen5VL._SY300_.jpg

Curette de detartrage - pointue - cure-dent - Longuer: 15 cm - acier inoxydable

Ce produit en acier C2 nouvelle generation est electrostatiquement recouvert de nickel chrome de la Nouvelle caledonie,
et vous est gracieusement offert par ma compagnie. Il es en vente au prix unitaire de 4556 euros TTC.
Et n'oubliez pas! FACOM reste a vos cotes!

παρακολουθουμε πιστα το φορουμ σας για να ακολουθησουμε την ταση της αγορας.
Με εκτιμηση,
Jean Bouvier de Bastogne,
President du secteur Europe Est

Περίεργο ....!!!! πως την πάτησες έτσι εσύ συνήθως είσαι φειδωλός στις αγορές :flipout::flipout::ernaehrung004:

χαχα, ναι οντως φειδωλος ειμαι στις αγορες αν αναλογιστεις τι πραγματικα ΘΑ ηθελα να αγοραζα..

Μπορει να ειναι αλλης ποιοτητας καβιλιες. Και η ποιοτητα του ξυλου της καβιλιας μπορει να κανει σημαντικη διαφορα.

Πανο στο toolstore.gr τα 40 τμχ 8/40mm εχει 1.50
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2908000-καβιλιες-40τμχ-8x40mm-p-5795.html#.VYwG0oHXerU

Στο σαιτ που εβαλες ποσο εχουν..;

Δεν εχω αγορασει τιποτα, απλα θεωρησα καλο να ενημερωσω και για μια αλλη εναλλακτικη πηγη αγορας καβιλιων. Δεν ξερω εαν ειναι καλες η οχι. Θεωρω οτι ειναι οξια οπως και οι wolfcraft. Απιθανο να ειναι κατι αλλο.

Συσκευασια morseto 6,65ευρω 1000τεμ

Τα Facom τα έχω σχεδόν 30 χρόνια και δεν έχουν το παραμικρό... Άει σιχτήρ, με τα κολωκατσάβιδα, τα βαρέθηκα... :D

Να έρθω να τα πάρω να σε ξεφορτώσω ???? :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγαπητε κυριε,
σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μας, να ειστε παντα καλα!
Σε ανταποδωση για την τριακονταετη αφοσιωση σας, θελουμε να σας προσφερουμε ενα μοναδικο δωρο:

Τι μοναδικό; Και την προηγούμενη φορά το ίδιο μου δώσατε...
Δεν το θέλω, παραχωρώ τη θέση μου στον AFam... :eviltongue: