Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι δίκιο έχεις ...έτσι είπε αλλά τα μπέρδεψα γιατί κάποια μέρα είχε γράψει ο Κυριάκος νομίζω σε κάποιον ...πάρτο και το βάζεις και σε πάγκο αν θέλεις και μου έμεινε η απορία.

Το ειχα πει σε καποιον που ηθελε να παρει μπαταριας ενω ειχε ρευματος!
Νομιζω ο Νικος απο Καβαλα ηταν!

Καλημερα,
Παρεληφθηκαν
Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 B3, -ειχε μονο 8 στην μεταμορφωση-

Εχει επισης τους ανιχνευτες καπνου μπαταρια 10ετη (πηρα για τα πεθερικα),
καθως και μαγνητικα κατσαβιδια στα 5 (ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ),
πηρα το σετ εξαγωγεις βιδας, και θα δω εαν το κρατησω.
Οι ιμαντες ειναι φτηνοι, αλλο ενα σετ.
2 θηκες για μικροεξαρτηματα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

εγω παραγκειλα σημερα ενα σετακι ακομα κατσαβιδια ηλεκτρολογικα της wera..νομιζω ειναι εξαιρετικη τιμη για Ελλαδα... http://www.xrwmatopwleio.gr/ell/pro...ωση-ηλεκτρολογικά-κατσαβίδια?ref=bestprice.gr

Η τιμή είναι πολύ καλή και όχι μόνο για Ελλάδα αλλά το κοινό πλέον στρέφεται στα slimline set.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η τιμή είναι πολύ καλή και όχι μόνο για Ελλάδα αλλά το κοινό πλέον στρέφεται στα slimline set.

ε σιγα την διαφορα ογκου...τα χω αυτα και ειμαι οχι απλα ικανοποιημενος..μπορω να πω τα χρισημοποιω σε σχεδον ημερισια βαση.. υπερ ικανοποιημενος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ε σιγα την διαφορα ογκου...τα χω αυτα και ειμαι οχι απλα ικανοποιημενος..μπορω να πω τα χρισημοποιω σε σχεδον ημερισια βαση.. υπερ ικανοποιημενος..

Το όποιο "θέμα/πρόβλημα" δεν εντοπίζεται στον όγκο ...

wera slimline vde.jpg

αυτο ενοω και γω μαεστρο μου..στις ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αυτο το θεμα δεν ειναι θεμα. στο 99% των περιπτωσεων που θα χρειαστει να δουλεψει κανεις υπο ταση... ισως σε ηλεκτρολογικα με μοτερια, περιεργα ρελεδακια κτλ να χρειαζεται.. .. βεβαια να λεω και του στραβου το δικιο εχω αλλο ενα σετ ποιο λεπτα , αμονωτα, μαζι μου αλλα δε τα δουλευω ποτε...

Τα δεματικα ειναι καλη τιμη; Πως τα βλεπεις;

Εάν λες για τους ιμάντας, ναι, καλή τιμή. για 2 μικρούς,2 μεγάλους.
Για ευκαιριακή χρήση, αυτοκινήτου, κατασκευής, μετακομίσεις, μου φτάνουν

Εάν λες για τους ιμάντας, ναι, καλή τιμή. για 2 μικρούς,2 μεγάλους.
Για ευκαιριακή χρήση, αυτοκινήτου, κατασκευής, μετακομίσεις, μου φτάνουν

Δεματικά εννοεί καλωδίων αυτά τά μαύρα στο αριστερό μερος της προηγουμενης φωτογραφιας.
Μεγειές-μεγειές παιδια.

Εγώ πήρα για το σπίτι ένα διαλυτικό σκουριάς και ένα σετάκι με μύτες κατσαβίδι καστάνιας.
Πήρα και μία θήκη για μικροπράγματα (με τα μεγάλα κουτάκια) αλλά μου την έκανε κατάσχεση φίλος!
Μπορεί να ξαναπάω αύριο να πάρω άλλη.

Πήρα κάτι χρήσιμο για τους μουτζούρηδες σα του λόγου μου
mb76kw.jpg

και ανακάλυψα ότι...
οι θήκες με τα συρτάρια είναι της Allit...
Έφαγα το κόσμο να τα βρω στην Αθήνα, τα πήρα απ' έξω και τελικά τα έφερε το Lidl στα μισά λεφτά... :hanged:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης πήρα και το velcro για το Bosch GOP που μου χάλασε. Το καινούργιο είναι σαφώς ποιοτικότερο.
16q3wg.jpg

θήκες με μικρά συρτάρια είχε και στα μάκρο κάπου στα 6Ε πριν καιρό (εχω πάρει 3 )

εαν κάποιος βολεύετε το τσεκάρει

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήρα κάτι χρήσιμο για τους μουτζούρηδες σα του λόγου μου
mb76kw.jpg

και ανακάλυψα ότι...
οι θήκες με τα συρτάρια είναι της Allit...
Έφαγα το κόσμο να τα βρω στην Αθήνα, τα πήρα απ' έξω και τελικά τα έφερε το Lidl στα μισά λεφτά... :hanged:
[/IMG]

Στα ειχα πει οτι και του Lidl ειναι εξαιρετικες, τις εχω εδω και αρκετα χρονια και ειναι αστερια. Ταιριαζουν με τις αλλες που εχεις στο υψος;
Επισης το καθαριστικο απο γρασα ειναι πολυ καλο, το επιβεβαιωνει και φιλος με μηχανουργειο. Μου μυριζει καπως σαν τα φθειροκτονα που μας βαζαν οταν ειμασταν στο δημοτικο σχολειο στο κεφαλι. Διαβασα τα συστατικα του και ειναι κατα κυριο λογο... πριονιδι απο ξυλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στα ειχα πει οτι και του Lidl ειναι εξαιρετικες, τις εχω εδω και αρκετα χρονια και ειναι αστερια. Ταιριαζουν με τις αλλες που εχεις στο υψος;

Δε τις πήρα μιας και δε χρειάζομαι άλλα συρτάρια. Δε πίστευα ότι θα ήταν τόσο ποιοτικές, τώρα σιχτιρίζω τη βιασύνη μου...