Tι παραλάβαμε σήμερα..

και ομως το τρυπανι μου ειναι τετοιο, και εδω και χρονια με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε δουλειες του σπιτιου.
Μεχρι και δοκαρι τρυπησα
ασε που φετος ανακαλυψα και τα ανταλλακτικα καρβουνακια στο πακετο με τις οδηγιες...:FSGSFGS4:

Με αυτα τα Κινέζικα εργαλεία είναι τι θα σου βγει... Παλιά που είχα πάρει αρκετά εργαλεία doit ΟΛΑ βγήκαν άχρηστα και παρέδωσαν πνεύμα πολύ νωρίς(γωνιακό τροχακι, πιστόλι θερμού αέρα, πιστόλι θερμοσιλικονης, κρουστικό τρυπάνι...).. ΕΚΤΟΣ από τον γωνιακό τροχό 230mm που μετά από 10+ χρόνια δουλεύει απροβληματιστα μετά από αρκετά σκληρή εργασία...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οτι σου βγει ειναι τα Κινέζικα εργαλεία, ¨κινας¨, χωρις επιβλεψη επωνυμης τροίκας...
Το φτηνο, λογω αβεβαιωτητας, βγαινει ακριβο...

Τα DoIt όντως ήταν ότι να είναι...το μόνο που ζει ακόμη (με μόνο θέμα τη μείωση της απόδοσης της μπαταρίας πράγμα φυσιολογικό για ΝιΜΗ) μετά από σχεδόν 10 χρόνια είναι ένα δραπανοκατσάβιδο 14.4 V. Θυμάμαι όταν είχα πάει και κοίταζα τι να πάρω μου είχε πει ένας πωλητής, ξέχνα το 12 V είναι χάλια πάρε το 14.4 V έχει άλλη ποιότητα κατασκευής και όντως είχε δίκαιο...

Μετά από αρκετό ψάξιμο με κριτήριο την ισχύ, ρύθμιση στροφών αλλά και το μικρό βάρος κατέληξα στον παρακάτω Flex.

1-angular-grinding-tool-flex-125-900w-le910125-germany.jpg

Παράλληλα επισκεύασα τον μπλέ -τρομάρα του- Bosch που έκαψε την μπομπίνα δεύτερη φορά.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά από αρκετό ψάξιμο με κριτήριο την ισχύ, ρύθμιση στροφών αλλά και το μικρό βάρος κατέληξα στον παρακάτω Flex.

1-angular-grinding-tool-flex-125-900w-le910125-germany.jpg

Παράλληλα επισκεύασα τον μπλέ -τρομάρα του- Bosch που έκαψε την μπομπίνα δεύτερη φορά.

Τιμή; Σχετικά οικονομικό με ρύθμιση στροφών είναι το παρακάτω μοντέλο της skil:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7578

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τιμή; Σχετικά οικονομικό με ρύθμιση στροφών είναι το παρακάτω μοντέλο της skil:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7578

150 τελική.

Επειδή έχω μερικούς,

B&D παλαιάς κοπής χωρίς ρύθμιση
Bosch μπλέ -ο διπλοκαμένος- με ρύθμιση και φοβερό plus το μικρό βάρος 1.5 κιλό
Skill παλαιάς κοπής επίσης χωρίς ρύθμιση

Και μετά από ~10 ώρες δουλειά με τον Flex έχω να πω ότι αξίζει τα λεφτά του. Υπερβολή τιμή για περιστασιακή χρήση αλλά για επαγγελματική νομίζω ότι πρόκειται για καλή επιλογή. Σημαντικό για μένα σε πολύωρη χρήση το μικρό βάρος <2 κιλά και μέγεθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

150 τελική.

Επειδή έχω μερικούς,

B&D παλαιάς κοπής χωρίς ρύθμιση
Bosch μπλέ -ο διπλοκαμένος- με ρύθμιση και φοβερό plus το μικρό βάρος 1.5 κιλό
Skill παλαιάς κοπής επίσης χωρίς ρύθμιση

Και μετά από ~10 ώρες δουλειά με τον Flex έχω να πω ότι αξίζει τα λεφτά του. Υπερβολή τιμή για περιστασιακή χρήση αλλά για επαγγελματική νομίζω ότι πρόκειται για καλή επιλογή. Σημαντικό για μένα σε πολύωρη χρήση το μικρό βάρος <2 κιλά και μέγεθος.

Οι τροχοί της Bosch ειδικά η σειρά 7 (μπλέ) στα 115 και 125mm είναι άστα να πάνε, μακριά και αλάργα προβληματικοί με όλη την σημασία της λέξεως, το έχω ξαναεπισημάνει εδώ (στο forun) αν δεν κάνω λάθος. 150 ευρώ για τον Flex δεν είναι και λίγα.... Πόσα watt είναι; Εγώ πάντως έχω αυτόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4878

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οι τροχοί της Bosch ειδικά η σειρά 7 (μπλέ) στα 115 και 125mm είναι άστα να πάνε, μακριά και αλάργα προβληματικοί με όλη την σημασία της λέξεως, το έχω ξαναεπισημάνει εδώ (στο forun) αν δεν κάνω λάθος. 150 ευρώ για τον Flex δεν είναι και λίγα.... Πόσα watt είναι; Εγώ πάντως έχω αυτόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος:

Μάλλον το χουν πάρει το μήνυμα στην Bosch γι αυτό η ανταλλακτική μπομπίνα έχει μόνο 23ευρώ. Την θεωρούν αναλώσιμη.

Ο Flex είναι 900watt με αποδιδόμενη ισχύ 530watt. Χωρίς να το διαφημίζει πρέπει να έχει σύστημα σταθερής ταχύτητας σε μεταβαλλόμενο φορτίο. Αυτή την αίσθηση μου δίνει. Ισως να είναι και το 150άρι φυσικά : )

Δοκίμασα τον Dewalt αλλά δεν με βόλεψε το μέγεθος και κύρια τα 2.6Kgr.

Αυτο ειναι το επομενο κιτρινακι που θα παρω.
Παντως ο 13-125 που εχω εγω της Bosch ειναι ΑΣΤΕΡΙ!
Φτου φτου φτου!!!

Καλημερα και καλως σας βρήκα.

Δεν βρηκα καποιο σχετικο θέμα ,αλλα θελω να ρωτησω αν εχει επιτρεπει η αγορα απο ebay με paypal?
Αν όχι πως μπορουμε να πληρωσουμε τον πωλητη για ψιλοποσά?

Δεν βρηκα καποιο σχετικο θέμα ,αλλα θελω να ρωτησω αν εχει επιτρεπει η αγορα απο ebay με paypal?

Δες ΕΔΩ

Kαλως τον!

Δυστυχως μεχρι στιγμης οι αγορες μεσω paypal αλλα και πιστωτικων καρτων που εχουν εκδοθει στην Ελλαδα δεν επιτρεπονται.
Τον πωλητη του εξωτερικου για τις αγορες μας, ειτε προκειται για ψιλοποσο ειτε για μεγαλυτερο, δεν μπορουμε να τον πληρωσουμε.

Απλα αναμενουμε τις οποιες εξελιξεις.

Το θεμα θα μεταφερθει στο 'Καφενειο των Μαστορων' αργοτερα.

Γωνιακη μεγγενη της Stanley απο Κεντρο Βιδας.Φαινεται αρκετα στιβαρη!

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (18).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (18).jpg
    122.5 KB · Views: 281
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (19).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (19).jpg
    118.1 KB · Views: 285
Kαλορίζικη φιλε Νίκο καί καλά μαστορέματα
Οντως κάνει πολύ καλή δουλειά καί είναι στιβαρή,τήν έχω εδώ καί λίγο καιρό καί τήν έχω βιδώσει πάνω σέ ένα mdf γιά νά είναι μεταφερόμενη.

meggen11.jpg

meggen10.jpg