Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ καλή αγορά, Δημήτρη.

Είχα αγοράσει το Γενάρη την έκδοση που είχε μόνο με το πιστόλι (PDRD A1) στα 9,99 πάλι και ... ζηλεύω που αυτή η έκδοση είναι πολύ πιο πλούσια σε εξαρτήματα και στα ίδια λεφτά.

Και ελεγα, αν τα εχει ξεχωριστα δεν παιρνω ενα πιστολι αερα 10 ευρω..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικά !

Νεκταριε μπιστολι ε..?

Πήρα μια μύτη Τorx 20 της PB SWISS για να τη δοκιμάσω αν αντέχει στο παλμικό. Τέλειο φινίρισμα, τέλεια εφαρμογή. Η βίδα από τα Lidl στέκεται χωρίς κόπο μόνη της πάνω στη μύτη.

ofzgj.jpg

33ne2iw.jpg

Καλησπέρα.
Επειδή ένα μεγάλο project ετοιμάζεται (γραφείο και βιβλιοθήκη - ραφιεροσυρταριερα! για τον μικρό στο παιδικό δωμάτιο) είπα να αρχίσω με τα απαραίτητα.
Όλη η κατασκευή θα είναι από μελαμίνη σαγρε λευκή με καβίλιες και κρυφές βίδες. Ελπίζω στο άλλο νήμα να βρω χρόνο και να ανεβάσω φωτογραφίες της δουλειάς.
WP_20150926_20_23_30_Pro.jpg

Kαλορίζικα pmitsios καί καλές κατασκευές.από πού καί πόσο αγόρασες τό εργαλείο για καβίλιες καί επίσης τό set γιά τίς κρυφές βίδες ?

Στό παρακάτω βίντεο δείχνη τόν τρόπο λειτουργίας τού παραπάνω εργαλείου γιά καβίλιες τής Wolfcraft

https://www.youtube.com/watch?v=eOORA9lrYNg

Καλημερα παιδια και ευχαριστω.
Δημητρη τα πηρα απο toolstore.
Το εργαλειο για τις κρυφες βιδες στα 37 και για τις καβιλες στα 47 .

Καλησπέρα.
Επειδή ένα μεγάλο project ετοιμάζεται (γραφείο και βιβλιοθήκη - ραφιεροσυρταριερα! για τον μικρό στο παιδικό δωμάτιο) είπα να αρχίσω με τα απαραίτητα.
Όλη η κατασκευή θα είναι από μελαμίνη σαγρε λευκή με καβίλιες και κρυφές βίδες. Ελπίζω στο άλλο νήμα να βρω χρόνο και να ανεβάσω φωτογραφίες της δουλειάς.
...
Καλορίζικα τα εργαλεία και καλή επιτυχία στην κατασκευή. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες δοκιμές πρώτα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν οι τρύπες για τις "κρυφές" βίδες θα δουλέψεουν στη μελαμίνη (έχω την εντύπωση ότι επειδή η τρύπα γίνεται αρκετά λοξά μπορεί να έχεις πρόβλημα με τη μελαμίνη).

Καλορίζικα τα εργαλεία και καλή επιτυχία στην κατασκευή. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες δοκιμές πρώτα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν οι τρύπες για τις "κρυφές" βίδες θα δουλέψεουν στη μελαμίνη (έχω την εντύπωση ότι επειδή η τρύπα γίνεται αρκετά λοξά μπορεί να έχεις πρόβλημα με τη μελαμίνη).

Δημητρη σκεφτομουνα αντι για βιδες κρυφες να βαλω καβιλιες! Το προβλημα ειναι η διατομη των καβιλιων, γιατι το τρυπανι ειναι 9,5μμ.
Θα κανω δοκιμες και θα δω πως ειναι καλυτερα.

Ευχαριστω Νεκταριε.
Την προηγουμενη εβδομαδα.
Δεν υπηρχε πριν την προ-προηγουμενη Παρασκευη. Δεν ηταν διαθεσιμο.
Την Παρασκευη 18-9-2015 το εφερε και το πηρα στην τιμη των 36 (τσεκαρα τωρα και την αποδειξη).
Τωρα οντως, βλεπω εχει παει στα 42,50 !!!

Σημερινές αγορές από Ποιμενίδη (E tools.gr), Θεσσαλονίκη!

1) Wolfcraft Kit τοποθέτησης Laminate (1 δωμάτιο στάνταρ και μπορεί και ένα ακόμα στο μέλλον)
2) Wolfcraft Kit για τυφλές βίδες (ή όπως αλλιώς το λένε...)
3) Γράσσο για χορτοκοπτικά Stihl

Συνολικό κόστος 51.8 ευρώ (4 ευρώ το γράσσο, 11.9 το κιτ για τοποθέτηση Laminate και 35.9 το δεύτερο κιτ).

Μεγειες Νικολα,στο σετ ειναι και οι σαγιοναρες ? :flipout:
Βλεπω το μαυρισες το νυχι του ποδιου με κανα σφυρι,η παιζει να ειναι μυκητες :BDGBGDB55:

Ναι μου τις κάνανε δώρο!!

Όχι δεν το μαύρισα. Έχει συννεφιά και βρέχει όλη μέρα στα μέρη μας γι αυτό βγήκε σκοτεινό το πόδι...

Πήρα σήμερα το Bosch glue pen. 38 απο etools στην θεσσαλονίκη.
Κάτι μου λέει οτι θα το ευχαριστηθώ γιατί τελευταια οσες φορές χρειαστηκε να χρησιμοποιήσω το καλωδίου της dremmel μου εσπασε τα νευρα το οτι ειναι πολύ ελαφρύ και δυσκολα στέκεται, περα του θεματος με το ξεχείλισμα και τον χρονο που θελει για να ειναι ετοιμο προς χρήση.

Πήρα σήμερα το Bosch glue pen. 38 απο etools στην θεσσαλονίκη.
Κάτι μου λέει οτι θα το ευχαριστηθώ γιατί τελευταια οσες φορές χρειαστηκε να χρησιμοποιήσω το καλωδίου της dremmel μου εσπασε τα νευρα το οτι ειναι πολύ ελαφρύ και δυσκολα στέκεται, περα του θεματος με το ξεχείλισμα και τον χρονο που θελει για να ειναι ετοιμο προς χρήση.

Και αυτό έχει θέμα με το "ξεχείλισμα" που λες. Βέβαια είναι προς χρήση άμεσα (λίγο μετά από την ένδειξη που σου δίνει το λαμπάκι). πιστεύω ότι για το 'ξεχείλισμα" έχει να κάνει και η ράβδος που χρησιμοποιείς...

Αλήθεια πιο dremel έχεις?