Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ένα σετ κατσαβιδάκια:

Ένα ρολό, το glue pen, και ένα φακουδάκι:

Και λίγα αναλώσιμα...

Σε ευχαριστω παρα πολυ....

Η (πλαστική) τσάντα που έχει μέσα, εσωτερικά δεν έχει χωρίσματα (τα κατσαβίδια μπαίνουν χύμα), και χωράει 3 φορές τα κατσαβίδια της συσκευασίας.
Για τα χρήματά τους εντάξει μου φάνηκαν (και πολλά). Οι λαβές είναι λαστιχένιες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αααααααααμαν!!!!
Τι παραλαβη ειναι αυτη!!!
Καλοδουλευτα φιλε μου!

Ευχαριστώ. Να δω πότε θα το δουλέψω το ρολό. :flipout:
(Γιατί εκτός που δεν είμαι μάστορας, είμαι και τεμπέλης. Από τα 4 κουρτινόξυλα που είχα σκοπό να βάλω το σαββατοκύρικαό, έβαλα μόνο το ένα - άντε το πιο δύσκολο - και έβγαλα και ένα σωρό εργαλεία, από πένσα μέχρι το quigo. Που τελικά οι δυνατότητες στήριξης είναι περιορισμένες... Χάθηκε να δουλεύει και ανάποδα;;;; :flipout: Μέχρι να φτάσω στην αυλόπορτα, θα έχουμε στολίσει δεντράκι...)

Πάντως η συσκευασία του ρολού είναι τεράστια - και δεν χωράει και πολλά αναλώσιμα μέσα.

Μόλις γύρισα κι εγώ από Lidl όπου πήρα το φορτιστή μπαταρίας. Ο φίλος μου ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με διαβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά (για την ακρίβεια είπε ότι θα με έβριζε αν έδινα λεφτά για ακριβότερο χεχε)...

Πρέπει να ειναι ωραίο εργαλείο το ρολο ε; Ειδικά σε δύσκολα σημεία πρέπει να βολεύει πολυ. Υπάρχει κανένα αντίστοιχο πιο οικονομικό;
Ο φορτιστής ειναι μια χαρα. Και μένα μου το ειχε πει μπαταριας που τον ειχε δουλέψει. Είχα πετύχει και το μοντέλο με την οθόνη.

Ευχαριστώ. :smile:
(Και νομίζω πλησιάζω στο τέλος της λίστας των εργαλείων που ήθελα να αγοράσω... :flipout: Ξέμεινα από υποψήφια εργαλεία... :nounder:)

Ευχαριστώ. :smile:
(Και νομίζω πλησιάζω στο τέλος της λίστας των εργαλείων που ήθελα να αγοράσω... :flipout: Ξέμεινα από υποψήφια εργαλεία... :nounder:)

Μεγαλη μπουκια φαε, τετοια κουβεντα μή λες. Μπορει να καθυστερησεις για το επομενο εργαλειο, αλλα θα υπαρξει επομενο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωωωω με γειες Γιάννη! Πολύ το αγαπάω το ρουτεράκι αυτό!

Καλοδουλευτο Γιάννη!!!

Καλοριζικο. Να ξεχωριζουν οι επαγγελματιες απο τους ερασιτεχνες diy μαστορους.:worshippy:

Ευχαριστώ ...

Ένα πρώτο σχόλιο είναι ότι αρκετά μικρό στο μέγεθος και πιάνεται άνετα με το ένα χέρι για φρέζα ακμών κλπ ...

... και την πέμπτη παραλαμβάνω και ένα έκκεντρο τριβείο 400W... ...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο. Να ξεχωριζουν οι επαγγελματιες απο τους ερασιτεχνες diy μαστορους.:worshippy:

Σωστό! Εγώ ούτε τι κάνει δεν ξέρω... :flipout:
Καλορίζικο και καλοδούλευτο!