Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα φυσικά ακούω την άποψή του άλλου και σέβομαι την επιλογή σου Ιωάννη γιαυτό εύχομαι και καλοδουλευτο!
Το θεμα με την σκάλα το ανέφερα για να μην επαναληφθεί η ατερμονη αντιπαράθεση των διαφορετικών κριτήριων του καθενός από τα παιδιά.

Ο Νεκτάριος κατάλαβε τι ήθελα να πω και ίσως δεν δικαιολογησα επαρκώς.

Εξαιρετικό τριβειο από κάθε άποψη και θα ήθελα να το είχα στην συλλογή μου.
Απλά με τα 280 ευρώ προσωπικά πάντα θα επέλεγα ένα αντίστοιχο της ΜΑΚΙΤΑ 300 watt 125mm με 140ευρω συν ένα τύπου mouse συν ένα τύπου Δελτα.
Αυτή την υλοποίηση έχω προσωπικά.

Εύχομαι και πάλι να είναι καλοδουλευτο για πολλά πολλά χρόνια!

Τύπου Δέλτα έχω από το GOP 300 SCE. Αντίστοιχο MAKITA 300watt δεν νομίζω να υπάρχει στα 140 ευρώ, ποιο MAKITA έχεις ?

Καλημέρα!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.skroutz.gr/s/346399/Makita-BO5041.html
Σε αυτό αναφέρομαι!

Δημήτρη καλοδουλευτο το κοκκινακι!

Και τα Einhell παιδιά είναι μια χαρά εργαλεία.
Έχω ένα θηρίο εκκεντρο Parkside δλδ Einhell το οποίο στην αφαίρεση υλικού είναι μανούλα!

Καταπληκτικο το τριβειο Γιαννη καλοδουλευτο.

Νομιζω επισης οτι εχει μια λειτουργια απορροφησης κραδασμων στη βαση του τριβειου και αυτο δικαιολογει και την σχετικα υψηλη τιμη. Θα πρεπει να το καταλαβαινεις στην πολυωρη χρηση του.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καταπληκτικο το τριβειο Γιαννη καλοδουλευτο.

Νομιζω επισης οτι εχει μια λειτουργια απορροφησης κραδασμων στη βαση του τριβειου και αυτο δικαιολογει και την σχετικα υψηλη τιμη. Θα πρεπει να το καταλαβαινεις στην πολυωρη χρηση του.

• Vibration Control (έλεγχος κραδασμών). Πατενταρισμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών, ελάχιστοι κραδασμοί ακόμα και στη συνεχή εργασία
  • Αποσυζευγμένη από το περίβλημα μονάδα λείανσης από αλουμίνιο για ομοιόμορφη δύναμη προσπίεσης και μέγιστη ποιότητα επιφάνειας
  • Επιλεκτική χρήση δίσκου λείανσης διαμέτρου 150 mm ή 125 mm
  • Απευθείας σύνδεση απορροφητήρα σκόνης ή κουτιού συλλογής σκόνης με μικροφίλτρο για εργασία χωρίς σκόνη σε κάθε περίπτωση εφαρμογής
  • Εργονομικά διαμορφωμένες επιφάνειες με αντιολισθητική λαβή
  • Πρόσθετη χειρολαβή
  • Φρένο τριβής για γρήγορη απενεργοποίηση του εργαλείου
  • Ηλεκτρονικό σύστημα προεπιλογής του αριθμού των στροφών
  • Ονομαστική ισχύς 400 W
  • Ονομαστικές στροφές 5.500 – 12.000 min-1
  • Αριθμός παλινδρομήσεων 11.000 – 24.000 min-1
  • Εκκεντρικότητα 2,00 mm
  • Στερέωση υλικού λείανσης :Σύνδεση αυτοπρόσφυσης
  • Βάρος 2,4 kg
  • Διάμετρος κύκλου παλινδρόμησης 4 mm

Αυτά είναι... Επίσης να σημειώσω ότι τα φίλτρα τους είναι παρά πολύ πιο αποδοτικά σε σχέση με τα υφασμάτινα που βάζουν οι περισσότεροι κατασκευαστές. Εγώ έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά όταν δεν το συνδέω στη σκούπα.

Μερικά ψηλοπραγματάκια απο το Κέντρο βίδας:
z3RM9bt.jpg

Κυριάκο πήρα δίσκο 184mm με τρύπα 16mm και τελικά χωράει στην μπουλντόζα που έχω για δισκοπρίονο !!!

Εγώ πέρασα μια βόλτα από το λίντλ:

Επίσης αγόρασα το μεγεθυντικό φακό, και το εργαλειάκι τύπου δρεμελ (για τον αδερφό μου).

Εγώ πέρασα μια βόλτα από το λίντλ:

Επίσης αγόρασα το μεγεθυντικό φακό, και το εργαλειάκι τύπου δρεμελ (για τον αδερφό μου).
α απότε τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου ήρθαν σε κάποια καταστήματα εκτός φυλλαδίου.

Να ρωτήσω εαν σε κάποιο σετ των εξαρτημάτων πολυεργαλείου υπάρχει η βάση για να κολλάς τα βελκρο;

Σε ευχαριστώ Κυριάκο.

Επίσης το λειζερ της σέγας το δοκίμασε κανείς εαν είναι στην ευθεία;

Στο κατάστημα που πήγα εγώ, μόνο αυτά τα 3 σετ εξαρτημάτων πολυεργαλείων υπήρχαν, και κανένα δεν έχει την βάση για τα γυαλόχαρτα.
Μου άρεσαν πολύ οι θήκες από τα τρυπάνια (αν και δεν βρήκα την μπλε για τα τρυπάνια μετάλλου). Θα έδινα τα 5 ευρώ και μόνο για την θήκη... :flipout: