Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτη η εύκαμπτη επέκταση μπορει να δουλέψει με το παλμικο...???
Δεν θα την διάλυση λόγω δύναμης και κρούσης...???

Οχι, θα αντέξει Ευγένιε. Τις χρησιμοποιώ συχνά. Απλώς "παίζουν" λίγο εκκεντρα (δεν κουμπώνουν καλά στην hex κεφαλή και έχουν μπόσικα), δεν είναι για δουλειές που απαιτείται λεπτομέρεια, αν και τις εχω χρησιμοποιήσει και με hex τρυπανάκια με καλά αποτελέσματα.

Καλορίζικα παιδιά και καλοδούλευτα,πολύ ωραία εργαλεία όλα πού είδα,μπράβο

Μάλλον για τους φτηνούς από Λαμία λένε.
Πάντως οι 4 stanley που πήρα από το κέντρο βίδας είναι μπόμπα !!! και δεν είναι και οι ενισχυμένοι.
Κρίμα που έχει μόνο 150 & 300 mm.

Είδες Μπάμπη το φαλτσοπριονο????
Και που να ήταν και συρόμενο!!!
Καλοδουλευτα!!!!

Το συρόμενο πήρε(αμε) Κυριάκο...

Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία..

Το Σάββατο το απόγευμα, βρέθηκα με τον petasis (Γιώργο χίλια ευχαριστώ και δημοσίως) και παρέλαβα το φαλτσοπρίονο του Lidl.. Το δουλεύω όλη την εβδομάδα σε ένα καινούργιο πρότζεκτ (φωτο προσεχώς). Τί έχανα τόσο καιρό; Από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για όποιον ασχολείται με επιπλοκατασκευές..

Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ! Τι έχανα τόσο καιρό;
Να δούμε τις εργασίες σου, όταν με το καλό...

σημερινη παραλαβη απο τις προσφορες της wurth:
σετ γερμανοπολυγωνα, σετ γερμανικα και σετ κατσαβιδια

20151030_172946.jpg

Kαλορίζικα Μιχαλιό τά νέα σου εργαλεία και καλές επισκευο-κατασκευές

Ας βάλω καί εγώ μιά ταπεινή μετροταινία πού πήρα απο τό praktiker σήμερα πού περασα μιά βόλτα,καί ένα φτηνό τριβείο χειρός.
Μου έκανε εντύπωση η μετροταινία πού έχει μαγνήτη στή άκρη και σέ μεταλική κατασκευή όταν πιάνει δέν βγαινει εύκολα,πολύ χρήσιμο.
Δεύτερο είναι ότι οταν βγαζω τήν μετροταινία σταματάει αυτόματα μονη της καί πρέπει να πατήσω το κουμπί μόνο γιά να τραβηχτή πίσω,τό αντίθετο δηλαδή από οτι κανουν οι περισσότερες,που πρεπει οταν βγαινει η μετροταινια για να σταματησει να πατηθεί τό μπουτόν.
Καί τρίτο ότι έχει μέτρηση καί από τίς δυό πλευρές τίς μετροταινίας.

metrot10.jpg

metrot11.jpg

tribei10.jpg

ευχαριστω παιδια!! οι προσφορες εδω
τα γερμανοπολυγωνα 39, τα γερμανικα 37 και τα κατσαβιδια 28 η 32 δεν θυμαμαι ακριβως.
προσοχη: οι τιμες ειναι συν το φπα

Ωραιος.

Γιά αυτούς τούς φτηνούς λέγαμε Κυριάκο,απο Λαμία όπως προείπε ο φίλος osatosa

http://www.tool4you.gr/index.php/169/ergaleia-1005-1005/sfigktires-1005-2107

Δέν ξέρω τό κατά ποσο καλοί είναι βέβαια γιατί η τιμή είναι χώμα.

Καλοι ειναι Τζιμ. Τη δουλεια τους την κανουν. Εχω εχω καμια 10αρια και τις εχω δουλεψει ολες. Δεν εχει χαλασει καμια. ..τωρα αν τις ζορισεις παρα πολυ δεν ξερω.. για κανονικη χρηση μια χαρα ειναι.

Τζαμι η μετροταινια.. ποσο Τζιμ..;

Nα σαι καλά συνονόματε ναί γιά κανονική χρήση θά είναι.
5 ευρώ έχει η μετροταινία

Nα σαι καλά συνονόματε ναί γιά κανονική χρήση θά είναι.
5 ευρώ έχει η μετροταινία

Ταινια με παρομοι χαρακτηριστικα εχω wurth, δεν αντεξε πολυ το κολπο με το κρατημα και μαζεμα.