Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήρα κι εγώ ενα ροκανακι και ενα σετ με σκαρπελα μικρά!

30e3796b5946ffdff2613ae4e56fccd7.jpg
[/IMG]

e3410b66e683537fe2f188608e5a9795.jpg
[/IMG]

καλορίζικα καί καλοδούλευτα η kreator φτιάχνει καλά εργαλεία από οτι έχω δοκιμάσει είμαι ευχαριστημένος

Σήμερα αγόρασα 2 σφιγκτήρες και καβίλιες από Βαρδάκα (Νίκαια)
Ήθελα κάτι καλύτερο από τους σφιγκτήρες του LIdl και της Λαμίας.

IMG_20151031_184949.jpg

Kαλορίζικα Παναγιώτη ,γιά πές μας εντυπώσεις απο τους σφιγκτήρες wolfkraft,καί επίσης οι σφιγκτήρες τής λαμίας έχουν αντοχή ? έμεινες ευχαριστημένος ?

tmp_27011_DSC_1319_601122490.jpg

Παραλαβή ιδιοχειρος από τον Ροδακη!
Έκανα την υπέρβαση στους ταχυσφικτηρες αγοράζοντας τους Pro 100 300 σε τιμή όσο 15 Λαρισινους....
Είναι η πιο δουλεμενη διάσταση για εμένα οπότε θέλησα να έχω κάτι καλό.
Επίσης δύο μανταλακια και ένα σετ ποτηροτρυπανα ξύλου!

Καλορίζικα Κυριάκο ωραία αγορά,oi wolfkraft ειναι αυτοι με τα 20,4 ευρώ έκαστος από οτι βλέπω πολύ γεροί σφιγκτήρες,οι 6 σφιγκτήρες είναι οι Hilka oi 600 mm ?.Πώς τους βλέπεις τους Hilka αν τους εχεις δουλεψει.

Ευχαριστώ παιδιά!!!
Δημήτρη καλά βλέπεις.
Είναι 450 600 800 και είναι καλοί επειδή δεν χρησιμοποιούνται πολύ...
Οι 300 παρέδωσαν εύκολα πνεύμα ο ένας με σπασμένο και α ο άλλος χαλασμένο χερουλι.
Θα ανεβάσω φώτο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικα Παναγιώτη ,γιά πές μας εντυπώσεις απο τους σφιγκτήρες wolfkraft,καί επίσης οι σφιγκτήρες τής λαμίας έχουν αντοχή ? έμεινες ευχαριστημένος ?

Ευχαριστώ Δημήτρη, τους Wolfkraft δεν τους δούλεψα αλλά καμία σχέση με τους "Λαμίας" και LIDL. Στιβαρή κατασκευή με Πιάσιμο : 100-300mm και Δύναμη : 300Kg.
Οι άλλοι είναι καλοί για κράτημα δεσιμάτων και κολλημένων ξύλων.
π.χ. IMG_20150619_205027_resize.jpg

Έκανα την υπέρβαση στους ταχυσφικτηρες αγοράζοντας τους Pro 100 300 σε τιμή όσο 15 Λαρισινους....
Είναι η πιο δουλεμενη διάσταση για εμένα οπότε θέλησα να έχω κάτι καλό.
Επίσης δύο μανταλακια και ένα σετ ποτηροτρυπανα ξύλου!

Καλοδούλευτα Κυριάκο.

ποιοι είναι οι Λαρισινοί σφιγκτήρες ρε παιδιά?

Είναι σφιγκτήρες από το Tool4you.gr στη Λαμία. Οι τιμές του στους σφιγκτήρες είναι χώμα. Είχα πάρει 4 150mm και 4 900mm περίπου 15-17 ευρώ και άλλα τόσα τα μεταφορικά. Αλλά με 30-35 ευρώ τόσους σφιγκτήρες δεν παίρνεις από κανέναν.
Δες: http://www.tool4you.gr/index.php/169/ergaleia-1005-1005/sfigktires-1005-2107
Απ' ότι βλέπω δεν έχει πλέον τους 150mm. 1,50-1,60 euro ο καθένας

Ευχαριστώ Παναγιώτη,άρα οι σφιγκτήρες από Λαμία είναι μιά χαρά γιά ελαφρές εργασίες όπως π.χ κράτημα ξύλων γιά συγκόληση,όντως τώρα δέν έχει τούς 150 - 300 mm έχει από 450 mm κάι άνω.

Καί μιά ερώτηση Παναγιώτη λόγο φωτογραφίας είδα ότι έχεις ανοίξει μέ το ρούτερ μιά εγκοπή στον πάγκο εργασίας καί έχεις περάσει ένα Π αλουμινόβεργας ,πού χρησιμεύει αυτό έχει σχέση μέ παγκοπρίονο ?

Νά σαι καλά συνονοματε Δημήτρη (xelonakias) παρεπιπτόντως τόν δίσκο αυτόν τόν έχεις δουλέψει μέ το PKS 40 σέ μελαμίνη ? νά μάς πείς άν έχει καθαρή κοπη ,τόν έχω δεί στό πράκτικερ

Last edited:
Νά σαι καλά συνονοματε Δημήτρη (xelonakias) παρεπιπτόνοτος τόν δίσκο αυτόν τόν έχεις δουλέψει μέ το PKS 40 σέ μελαμίνη ? νά μάς πείς άν έχει καθαρή κοπη ,τόν έχω δεί στό πράκτικερ

για καθαρη κοπη τον πηρα, σημερα, απο μεθαυριο θα δω που θα τον δοκιμασω...το πρακτικερ νομιζω οτι τον εχει και σε 150 η 160

Αναμένουμε τό αποτέλεσμα Δημήτρη,νομίζω 12 ευρώ τόν εχει άν κάνω λάθος διόρθωσε με

Νά σαι καλά συνονοματε Δημήτρη (xelonakias) παρεπιπτόντως τόν δίσκο αυτόν τόν έχεις δουλέψει μέ το PKS 40 σέ μελαμίνη ? νά μάς πείς άν έχει καθαρή κοπη ,τόν έχω δεί στό πράκτικερ

Έχω τον 190άρη με 100 νομίζω δόντια.. Αν κόψεις τη μελαμίνη πρώτα από τη μία μέχρι τη μέση και μετά από την άλλη, κάνει πολύ καθαρή κοπή.. Για μένα, αξίζει..

για καθαρη κοπη τον πηρα, σημερα, απο μεθαυριο θα δω που θα τον δοκιμασω...το πρακτικερ νομιζω οτι τον εχει και σε 150 η 160

ποιος ειναι ο κωδικος του?