Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα περνούσα βιαστικά έξω από το lidl και είπα να μπω να πάρω τα σκαρπέλα που ήθελα να πάρω εδώ και καιρό. . Τελικά βγήκα με αυτά. .

uploadfromtaptalk1447068971843.jpg

Τελικά ξέχασα να πάρω τα σκαρπέλα. .. χαχα.. αν και έχω 3-4 συλλογές με καρυδάκια αυτή με τα 22 την είδα πολύ σιμαζεμενη και αγοράστηκε και δεν κρατηθηκα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποσό εύκολα και καθαρές κοπεί κάνει το πριονάκι, πρώτη φορά κόβω με τέτοιο πριν να κι και μάλλον θα το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά από εδώ και πέρα! !

Πάτος ώς πρός τό θέμα ότι θέλουν ακόνισμα όπως λέει ο Θοδωρής η όταν τό κοπάνησες με σφυρί τό ξύλο από πάνω άνοιξε καί κουνιέτε τό μέταλο ?

Παντως φθηνες μυτες ειναι και αυτες εαν χασετε το σετ του λιντλ

42970_0_L.jpg

ΜΥΤΕΣ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΟΥ BOSCH ΣΕΤ 31 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
(Κωδ. 299700)

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

9,99

http://www.praktiker.gr/p/mytes-katsavidiou-bosch-set-31-temaxion-42970

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα λεφτά που κάνουν τα σκαρπέλα για την ποιότητα που έχουν (... μιας και τα επεξεργάστηκα ενδελεχώς) είναι Π Α Τ Ο Σ.-

Δλδ ειναι πολυ καλα. Σωστα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερινές παραλαβές!

Ρε Νικο ηθελα να αγορασω και εγω τις θερμοκολλες glitter αλλα για να αλλαξεις χρωμα πρεπει να φας ολο την προηγουμενη και τις παρατησα...

Ρε Νικο ηθελα να αγορασω και εγω τις θερμοκολλες glitter αλλα για να αλλαξεις χρωμα πρεπει να φας ολο την προηγουμενη και τις παρατησα...

γιατι; δεν κοβονται;

Κυριάκο αυτές τις πήρα για τον ξάδερφο μου.
Νομίζω όμως ότι λόγω μήκους μπορούν άνετα να κοπούν στην μέση...

Επίσης είδα ότι έχει ειδικές θερμοκόλλες για κόλληση ξύλου. Τις έχει δοκιμάσει κανείς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι παιδιά δεν καταλάβατε καλά!!!! Λέγοντας ΠΑΤΟΣ εννοώ τιμή χώμα. Με δύο ευρώ ανά σκαρπέλο που σου βγαίνει αν κάνεις την διαίρεση μιας και έχει 4 η συσκευασία προκύπτει πως έχεις κάνει μια σούπερ κυριολεκτικά αγορά!!!! Αν είσαι και πολύ ψείρας και τα θέλεις κυριολεκτικά νυστέρι στο θέμα κόψιμο δεν έχει παρά να τους κάνεις ένα ελαφρύ τρόχισμα ακολουθώντας τακτικές που εκτενώς περιγράφονται στο youtube. Στο θέμα χτυπήματος τέλος να προσθέσω πως τα συγκεκριμένα για εμένα τουλάχιστον ποτέ χτύπημα με σφυρί αλλά μόνο με ματσόλα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι παιδιά δεν καταλάβατε καλά!!!! Λέγοντας ΠΑΤΟΣ εννοώ τιμή χώμα. Με δύο ευρώ ανά σκαρπέλο που σου βγαίνει αν κάνεις την διαίρεση μιας και έχει 4 η συσκευασία προκύπτει πως έχεις κάνει μια σούπερ κυριολεκτικά αγορά!!!! Αν είσαι και πολύ ψείρας και τα θέλεις κυριολεκτικά νυστέρι στο θέμα κόψιμο δεν έχει παρά να τους κάνεις ένα ελαφρύ τρόχισμα ακολουθώντας τακτικές που εκτενώς περιγράφονται στο youtube. Στο θέμα χτυπήματος τέλος να προσθέσω πως τα συγκεκριμένα για εμένα τουλάχιστον ποτέ χτύπημα με σφυρί αλλά μόνο με ματσόλα!

Απ ότι ξέρω τα περισσότερα αν όχι όλα μόνο με ματσόλα τα βαράνε...

Όταν είναι ζεστό το πιστόλι,
τραβάς απο πίσω την παλιά και βάζεις τη νέα.

Μοοοολις παρελαβα το BOSCH GLI DeciLED ...Μπορω να πω οτι μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ!!!..Μπολικο φως , μανιτζεβελη κατασκευη, βολικοτατος γατζος-μαγνητης,,, Σουπερρρρρρ...

1200035804.jpg

Αυτος ο μικρος προβολεας της bosch ειναι ενα απο τα καλυτερα και χρησιμοτερα αξεσουαρ ενος μαστορα.

Λογω ενασχολησης με φακους, εχω αρκετα παρομοια φωτιστικα/προβολακια/φακους. Το παραπανω ειναι μακραν το καλυτερο και πιο αποδοτικο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μοοοολις παρελαβα το BOSCH GLI DeciLED ...Μπορω να πω οτι μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ!!!..Μπολικο φως , μανιτζεβελη κατασκευη, βολικοτατος γατζος-μαγνητης,,, Σουπερρρρρρ...

1200035804.jpg

+1!!!! Έχω ακούσει τα καλύτερα!

Πρωτος ο φακος! Με εχει βοηθησει αρκετα. Θελει λιγο προσοχη στο κουμπωμα της μπαταριας, αν καταλαβα καλα γιατι αν κουνηθει σβηνει. Επισης οταν τελειωνει η μπαταρια κανει φλασαρισμα.

Θελει λιγο προσοχη στο κουμπωμα της μπαταριας, αν καταλαβα καλα γιατι αν κουνηθει σβηνει.
Οπα! εμένα όσο και να κουνηθεί δεν σβήνει! Ακόμη και από τρία μέτρα έχει πέσει...!

Ναι, και μενα με παραξενευει αυτο που λεει ο Νεκταριος.
Οταν κουμπωσει η μπαταρια, δεν εχει παρατραγουδα. Ισχυει ανεξαιρετως και για το φακο και για ολα τα μπλε bosch εργαλεια που εχω δουλεψει.

Μηοως φταιει τοτε η μπαταρια. Γιατι το δουλευω με μια παλια πολυδουλεμενη. Με καινουργια που ειχα δοκιμασει, κουμλωσε ποιο στιβαρα. Δεν μου ετυχε να τσεκαρω και με αυτη τη συμπεριφορα του.

οι εχοντες το BOSCH GLI DeciLED μπορουν να πουν σε συγκριση με ενα φακο ποσων λουμενς ειναι αντιστοιχο
για φωτισμο στο μισο, ενα και δυο μετρα;

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους μας,τά νέα εργαλεία

Χτές αγόρασα μερικούς εξωλκείς βιδών Gedore,και μια φιλιέρα κολαούζου Volkel
Bγάζουν τις βίδες με χαλασμένη κεφαλή η με κομμένη κεφαλή,ανάλογα την διατομή της βίδας χρησιμοποιείται και το αντίστοιχο τρυπάνι για άνοιγμα τρύπας,και μετά ο κατάλληλος εξωλκέας με το αριστερόστροφο σπείρωμα και γυρνώντας την φιλιέρα κολαούζου βγαίνει η χαλασμένη βίδα
Ακολουθούν μερικές φωτός μέ δοκιμή μιά βίδα μέ παξιμάδι σφικτά σέ ξύλο,καί η αφαίρεση της.

eksolk15.jpg

eksolk10.jpg

eksolk11.jpg

eksolk12.jpg

eksolk13.jpg

eksolk14.jpg