Tι παραλάβαμε σήμερα..

Made in Germany είναι. Εγώ έχω σε εκτίμηση Γενικά τα προϊόντα τους. Όμως από την knipex πχ δεν είμαι ευχαριστημένος. (για τα λεφτά τους)

Για τα κατσαβιδια της? γιατι απο κοφτες και γκαζοταναλιες δεν πιανονται οι ατιμοι.

Για τα κατσαβιδια της? γιατι απο κοφτες και γκαζοταναλιες δεν πιανονται οι ατιμοι.
Δυστυχώς, μου οξειδωθηκαν αρκετές πενσες. Δεν τα λέω άσχημα αλλά σε αυτό το επίπεδο τιμής είναι απαράδεκτο να σκουριάσει το εργαλείο. Έχω χιλοχτυπημενο κάβουρα dowidat ή βιδολογο virax τριαντακονταετιας και οξείδωση δεν έχουν. Για να μην πω για νεότερα facom και wiha.

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Νεκτάριε,πολύ καλό κλαδευτήρι,άριστη επιλογή έκανες,θά κόβεις ξερά (καί χλωρά φυσικά) μέ μεγάλη ευκολία.

Πανηγύρι είχαμε σήμερα...

MAKITA DLX2005MJ - Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο 18V DHP458D Παλμικό Κατσαβίδι 18V DTD146D με 2 μπαταρίες 4.0Ah

DLX2005MJ_1.jpg

Makita - DUB361Ζ Φυσητήρας Μπαταρίας 36V (18V X 2) (Solo)

6963_MAKITA_BUB360z.jpg

Τελικά παρήγγειλα και παρέλαβα αυτόν τον ανιχνευτή μετάλλων/καλωδίων για τον οποίο διάβασα πολύ καλύτερες κριτικές σε σχέση με τον Bosch GMS120. Πρώτη εντύπωση θετική αλλά θέλει "διάβασμα" για σωστές μετρήσεις.

Μπάμπη καλορίζικα και καλοδούλευτα τά θηριάκια τής Makita

Φίλε Amsen επίσης καλοδούλευτο,επειδή είμαι στό ψαξιμο,(καί κατάλαβα ότι τό έχεις ψάξει πολύ τό θέμα ανιχνευτής),γιά ένα μέσο ανιχνευτή καί είδα στό youtube ένα βίντεο σέ μιά συγκριση το Skil με το GMS120 καί φαίνεται ότι το skil έχει πιο καλή ευεσθησία
Αν τό δοκιμασες μπορείς να μού πείς άν είσαι ευχαριστημένος απο την ανιχνευση,αξιοπιστια,αποστασεις ευρεσης υλικων,ψευτοalarm κ.τ.λ
Καί άν είχες κάποιο παλαιότερα γιά μέτρο σύγκρισης.
Επίσης τά φτηνα της Bosch PMD7 καί PMD10 αξίζουν τά λεφτά τους ?

https://www.youtube.com/watch?v=JkAlzr5Umm0

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να που παει η συνταξη!
Χαχαχαχα

Να αυξηθουν οι συνταξεις να παμε σε αναπτυξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοριζικα συναδελφε!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Κυρ... Τώρα με τη σύνταξη είπα να κάνω μια ....ανασύνταξη.:silly:

Είπα να γίνω πιο compact κι έτσι έδωσα σε φίλο αυτό και πήρα το σετ. Αρχικά σκεφτόμουν το BL αλλά τελικά προτίμησα τη δύναμη.

Makita-DHP453RFTK-Cordless-18V-Li-Ion-Combi-Drill-101-Piece-Accessory-Set-2.jpg

Καλα του εκανες και το πηρες!

Απλα την επομενη φορα να θυμασαι εχεις και εναν φιλο Κυριακο...........
Χαχαχαχαχα

Όταν λέω το έδωσα εννοώ το πούλησα...
Σχεδόν συμβολική τιμή βέβαια αλλά δεν ήταν τσάμπα. Για τα τσάμπα θα παίρνω εσένα... -bye-

Μπράβο ρε μακιτα μεν :worshippy:
Ελπίζω το άλλο να μην το έδωσες σε κάποιον από αυτούς που σε ζηλεύουν και νομίζουν ότι άμα πάρουν εργαλείο δικό σου θα γίνουν και αυτοί μαστόρια ...:flipout::flipout:

Μπράβο ρε μακιτα μεν :worshippy:
Ελπίζω το άλλο να μην το έδωσες σε κάποιον από αυτούς που σε ζηλεύουν και νομίζουν ότι άμα πάρουν εργαλείο δικό σου θα γίνουν και αυτοί μαστόρια ...:flipout::flipout:

Όχι ρε...
Τόδωσα σε ομόθρησκο (Βάζελο:grinning-smiley-043). Κι επειδη στα μαστορικά είναι νεούλι τον πήγα κατ´ ευθείαν στα σκληρά, να ξεκινήσουμε όμορφα, μη μπλέξει με τίποτε άλλα χρώματα περίεργα...-bye-