Tι παραλάβαμε σήμερα..

20151204_183929_zps4t4xurwe.jpg
[/URL][/IMG]

Τωρα μένει να βρω χρόνο να τη δοκιμάσω:operator:

Προσεξα σημερα οτι τα μπλε εργαλεια ειναι μεγαλυτερα απο τα πρασινα, της bosch, για παραδειγμα ενα παλμικο μπλε τριβειο μου φανηκε γιγας, ειδικα σε σχεση με ενα παλμικο παλιο που ειχα. Και η πλανη και το εκκεντρο αρκετα μεγαλυτερα. Να μην πω για το radial που μπροστα στο parkside που εχω ειναι σαν φορτηγο εμπρος σε opel corsa.

Kαλοριζικη η πλανη!
Ειδα προσφατα σε εργοστασιο το μεγαλυτερο αδερφακι του σε λειτουργια, αυτο που αφαιρει 4μμ ξυλο(!!!) και εσταζαν μελι τα σχολια του χειριστη, ειδικα για την ποιοτητα των λεπιδων και την ευκολια αλλαγης τους.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτη, για παλέτες ότι πρέπει.

uploadfromtaptalk1449350243573.jpg Σήμερα μιας και πέρασα από leroy merlin είπα να πάρω να δοκιμάσω μερικά εργαλεία dexter... οι σφικτήρες μου φαίνονται αρκετά ποιοτικοί και σφίγγουν πολύ γερά! Ο ταινιολειαντηρας θα δείξει...

Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Και εγώ την ίδια ερώτηση με τον Νεκτάριο έχω σχετικά με τα σφιγκτήρια. Αν και ξέρω ότι δεν τα έχει ιδιαίτερα φτηνά!

Οι σφικτήρες είναι 150mm και είχαν γύρω στα 8 ο ένας ο 300mm πήγενα στα 11-12 ! Παντός καμία σχέση με τους φθηνους σφικτήρες που πήρα από το κατάστημα της Λαμίας!

Προχθές παρέλαβα ένα ένθετο για το L boxx από τον φίλο n Olympios που γιορτάζει και σήμερα όπως εγώ.
Τον ευχαριστώ θερμά καθώς τώρα θα μπορώ να βολέχω το GDR δίπλα από το GSR.

Παραλαβούλα σπεσιαλελε...

View attachment 122318

τα ξυλαρακια στις σακκουλες, που ακριβως χρησιμοποιουνται?
ρωταω γιατι στις μεσοπορτες του σπιτιου εχουν ξεχαρβαλωθει οι βιδες που κρατανε σταθερα τα πομολα στην πορτα και δεν ξερω τι να βαλω για να τις σταθεροποιησω.

Τα ξυλακια ειναι καβηλιες.... 6-8-10 χιλιοστα.. Ακου.. Αν εχουν κλωτσησει βιδες, παρε οδοντογλυφιδες, βουτια η μυτη σε Ατλακολ, σφηνωσε τες στις ξεχαρβαλωμενες τρουπες, αστες να ξεραθουν, και μετα απλα κοψε οτι ξεχει και βιδωσε καπακι απο πανω!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χμμμ αναποδα μπηκε η φωτο... :-Ρ

Χρησιμο εργαλειο για ξυλομαστορεματα!καλα καβιλιάσματα(δικη μου λεξη)!τωρα λογω εορτων πιστευω να αυξηθουν τα ποσταρισματα εδω!

Μ'αυτές τις μαζικές παραλαβές έρχονται τα πάνω κάτω!

Όλοι θα κάνουμε μια αντίστοιχη παραγγελία!