Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πιθανόν να εννοεί αυτό

Ναι, αυτό εννοώ. Έχει λίγο μεγαλύτερο δίσκο, αλλά διαφορετικό οδηγό. Θα προτιμούσα το skil αν:

1) Είχε θήκη.
2) Είχε οδηγό εύχρηστο. Σε βίντεο που είδα με το εργαλείο σε χρήση, δεν μου άρεσε που "κλότσησε". Δεν ξέρω πόσο λειτουργικός είναι ο οδηγός του.
3) Φοβήθηκα για τα δισκάκια. Σήμερα τα βρίσκεις, αλλά ίσως του dremel τα βρίσκεις πιο εύκολα (ίσως).

Θα ήθελα όμως ένα δίσκο με δόντια, αυτός με το "καρβίδιο" θα δω τι κοπή κάνει...

Mixalio καλοδούλευτα... Τρομερά εργαλεία.
Την εργαλειοθήκη την έχω πάνω από 30 χρόνια. Τρομερή και η κασετίνα με τις καστάνιες αλλά πονάει.. Γύρω στα 200 έ;
Ζηλεύω τον εξολκέα. Πόσο στοίχισε αυτός περίπου;

μπαμπη σε ευχαριστω!
δεν ειναι καστανιας ομως.. ειναι κανονικα γερμανοπολυγωνα
ο εξωλκεας γυρω στα 300 νομιζω δεν θυμαμαι
δεν βρισκω και τον καταλογο

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν ειναι καστανιας.. ειναι κανονικα γερμανοπολυγωνα

Αααααα..... Συγνώμη... Εχει δίκιο ο Κυριάκος, εγώ δεν βλέπω καλά. :huh2:

Mike, πινακας ζωγραφικης η φωτο με τα εργαλειακια σου, λαχταριστα!!

petasi, σε χαιρομαι!!
Μπορει να μην μου αρεσει το εργαλειο, αλλα περιπου καθε τριμηνο τα τελευταια χρονια, το ψιλοσκεφτομαι να το παρω για να ολοκληρωσω τη συλλογη :))

Ο δισκος καρβιδιου ειναι για ξυλο. Νομιζω οτι οταν το κοιταζα πριν αρκετα χρονια, ειχα εντοπισει συμβατους δισκους με δοντια.
Δες την διαμετρο την εξωτερικη και την διαμετρο της τρυπας, και ψαξε σε κινεζικα site οπως το www.banggood.com

Παιδες να τα χαιρεστε. Εργαλεια με ονομα και ..τιμη!!

Εντάξει, το τερματισατε! Milwaukee, facom... Μια συμβουλή μόνο Μιχάλη. Προτίμησε τα εργαλεία στην πλαστική ή τη θήκη από αφρώδες, μήπως κάποτε μπουν σε εργαλειοφορο.

Καλοδουλευτα παιδιά!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νίκο μετά το βίντεο που είδα για τα ΜΕΤΑΒΟ τροχουδακια και τον συμπλεκτη ασφαλείας το επόμενο θα είναι αυτής της μάρκας

Καλοδουλευτα παιδιά!!!!!

Νίκο μετά το βίντεο που είδα για τα ΜΕΤΑΒΟ τροχουδακια και τον συμπλεκτη ασφαλείας το επόμενο θα είναι αυτής της μάρκας
Ως κάτοχος το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επειδή οι τροχοί είναι δυνητικά πολύ επικίνδυνα εργαλεία, κάθε επιπλέον διάταξη ασφαλείας είναι ευπρόσδεκτη.
Στα ακριβά μπλέ μοντέλα (π.χ. GWS 13-125 CI) έχει και η Bosch παρόμοιο σύστημα (νομίζω το λέει Kickback stop, η Metabo το λέει S-clutch), αλλά της δεύτερης η (καθαρά μηχανική) υλοποίηση μου φαίνεται καλύτερη.

Επίσης στα συν των (περισσότερων) τροχών metabo η δυνατότητα αλλαγής δίσκων χωρίς κλειδί (quick).

20151214_175340_zpsunfba9x8.jpg
[/URL][/IMG]

Ψιλολοίδια...το πριονάκι βγήκε χρήσιμο:operator:

Δεν είναι του θέματος αλλα εργαλείο κι αυτό
20150122_131001_zps5ozsorlq.jpg
[/URL][/IMG]