Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχα! Εγώ κάποτε πήρα ένα μολύβι σημαδεματος 30 ευρώ και όποιος το έμαθε να ρωτούσε αν πίνω!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φρεσκο πραγμα
/url]

Αλλα ψευτης να βγω, δεν τα βλεπω πολυ ανθεκτικα. Δεν εχουν μεντεσε τα καπακια απλα το ενα χαραγμενο πλαστικο που παιζει τομρολο μεντεσε.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι τά εργαλεία
Bosch Professional Shoping therapy συνέχειας
Δράπανο κρουστικό GSB 1600 RE σέ βαλίτσα μέ έξτρα 4 τρυπάνια multi construction

Με υγεία οι παραλαβές σας. Δημήτρη μπήκες για τα καλά στον κόσμο των μπλέ. Στρουμφάκι έγινες....

Νίκο , καλορίζικα και καλοδούλευτα. Το σετάκι της Bosch με τα bit , τους αντάπτορες και τα καρυδάκια τι λέει ?? Εδώ το έχουν κοντά στα 25,00 , απο εκεί που το πήρες τα έχει 19,00 .
Εσύ φαντάζομαι όπως το είδα σε άλλο topic το πήρες 15,00 (έχεις κάνει εκδοκοινωτικές ???).
Βασικά θέλω τα καρυδάκια μόνο και ένα - δύο απο τα μακρύά bits (κατσαβιδόλαμες) αλλά με τις τιμές που κάνουν μόνο τους τα καρυδάκια (ξεχωριστά) παίρνεις το σετ

Ναι 15 ευρώ το πήρα το σετάκι με χρέωση στο όνομα ενός φίλου (δεν είμαι επαγγελματίας ακόμα). Ποιοτικά καλά φαίνονται αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμα να σου πω την αλήθεια.
Θα τα έχω για αποκλειστική χρήση με το παλμικό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι τά εργαλεία
Bosch Professional Shoping therapy συνέχειας
Δράπανο κρουστικό GSB 1600 RE σέ βαλίτσα μέ έξτρα 4 τρυπάνια multi construction

drapan17.jpg

drapan19.jpg

trypan12.jpg

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Δημήτρη.
Εγώ έχω το 13 RE, δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά αν δεν κάνω λάθος.

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη μπάρμπα στρούμφος έγινα χά χά.
Νίκο μικρή διαφορά έχουν 600 watt το 13 RE καί 700 watt τό 1600 RE

Σήμερα ήρθε και σήμερα τον δοκίμασα.....
Εξαιρετική κοπή, λιλγο πιο καθαρή έχω την εντύπωση απ´ τον μαμά Makita δίσκο αλλά περίπου 30% πιο αργός. Λογικό, τα πολλά δόντια δεν φημίζονται για την ταχύτητα αποβολής πριονιδιού.
Το κόντρα πλακέ θαλάσσης βέβαια δεν είναι και το καλύτερο μέτρο σύγκρισης γί αυτό το δίδκο, η διυλειά του είναι οι καθαρές κοπές στα δύσκολα όπως μελαμίνες πολεστέρας κόριαν κλπ. Κάποια άλλη στιγμή θα το δώ κι αυτό, σήμερα μόνο αυτό διέθετα πρόχειρο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    135.8 KB · Views: 174
  • image.jpg
    image.jpg
    155.6 KB · Views: 170
  • image.jpg
    image.jpg
    126.7 KB · Views: 172
  • image.jpg
    image.jpg
    76.7 KB · Views: 169
  • image.jpg
    image.jpg
    76 KB · Views: 169
Καλοδούλετα τά νέα σας εργαλεία
Μπάμπη πολύ καθαρή κοπή ο Festool χαλάλι τά λεφτά του

Σήμερα πήρα ενα πριόνι stanley γιά φαλτσοκούτια,η λάμα θηκιάζει μέσα σέ μεταλικό στέλεχος που υπάρχει στήν κορυφή τού πριονιού γιά να μην ταλαντώνει η λάμα αφενός,και αφετέρου νά κρατάει τό πριόνι στό τέλος και να μην ακουμπάνε τά δόντια στό πλαστικό οταν το πριονι τελειώσει τήν κοπή,έχει καθαρή κοπή.
Καί ένα αρκετά χρήσιμο εργαλειάκι γιά κοπή ταινίας μελαμίνης στά σόκορα,το ακουμπάς τό σφίγγεις και τα λαμάκια αριστερά-δεξιά κόβουν τήν προεξέχων ταινία έχει ελατήριο και θηκιάζει σε μελαμινη 12-25 mm

prioni10.jpg

prioni11.jpg

prioni12.jpg

Καλορίζικα Μήτσο.
Το φαλτσοκούτι το έχω κι εγώ αλλά αχρησιμοποίητο ακόμα. Τα μαύρα παλουκάκια είναι για στήριξη του ξύλου φαντάζομαι, έ;

Mπάμπη τά μαύρα παλουκάκια είναι γιά στήριξη τού ξύλου,πολύ μεγάλη ευκολία αυτο το φαλτσοκούτι,βάζεις το ένα η τά δυό αναλογα την κοπη στην θηκη και το γυρνας δεξια και εχει την ιδιοτητα να ερχετε πιο κοντα στο ξυλο και να το σφιγγει με την στροφη που του κανεις.

Το πριόνι δυστυχώς είναι μόνο push to cut,νόμιζα ότι θά ήταν push-pull,αλλά κόβει καλά και καθαρά.
Εχω ένα Benman μέ τριπλή οδόντωση και είναι push-pull κόβει ξυράφι,αλλά είναi κοντό 26,5 cm και στο φάλτσο μέ παιδευε,καί επισης επρεπε να προσεχω στο τελος της κοπης μην φαει το πλαστικο,και η λαμα ειχε ταλαντωση και δεν ενδεικνυεται για φαλτσοκουτι για ισιες κοπες.

prioni13.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι Δημητρη δυστυχως τα Γιαπωνεζικα ειναι τα μονα που τραβας για να κοψεις και τα μονα που με βολευουν προσωπικα!

Γί αυτό κι εγώ πήρα μόνο το φαλτσοκούτι χωρίς πριόνι. Θεώρησα οτι τα δυο τζαπώνια που έχω θα κάνουν μια χαρά διυλειά.

καταρχάς καλώς σας βρήκα! ;)
Στη συνέχεια να πω ότι το DIY subforum του Avclub ήταν ο λόγος που γράφτηκα ;) και ένας ακόμα δύο Γιάννηδες και ένας Πάνος ;)

Στο τι παρέλαβα αυτές τις μέρες. Ενα πνευματικό δράπανο dewalt, ένα πιστόλι βαφής Metabo, μία φρέζα για το ρουτερ μου, ένα καρφωτικό αέρος και ένα laser αλφάδι σταυρού :music-smiley-005:

bcUus1D.jpg

3ClKMY9.jpg

h1aFPKY.jpg

MGuzxsu.jpg

Last edited:
Μεγεια τα εργαλεια και καλως ηρθες.
Μπηκες στα βαθεια με πνευματικο δραπανο, πιστολι επωνυμο και καρφωτικο.