Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με την ευκαιρια, δεν παιρνεις καλυτερα 2 ζευγαρακια wolfcraft. Κρατανε μεχρι 2.5 εκατοστα παχος ξυλα νομιζω. Πιο μικρες και πιο ευχρηστες.
Εχε και την στανλευ για καβατζα, ολο και καπου θα χρειαστει.

Καλά και τα μικρά γωνιακά της wolfcraft. Αλλά ο τρόπος που δουλεύει αυτό της Stanley έχει "άλλη χάρη".

Αλλιώς, πετάξου στον Δαμίγο στην Φιλαδέλφεια (στην γέφυρα της Αυρας...τέλος Βρυούλων) που έχει τα πάντα.

Να σαι καλα ομολογω οτι δεν τον ηξερα τον Δαμιγο και απο οτι φαινεται στο site ειναι πιο εξειδικευμενος με ροδελες βιδες και διαφορα συναφη,βλεπω στο site οτι εχει και εργαλεια,αλλα δεν εχει λεπτομερειες,απο τιμες και μαρκες στα εργαλεια τι λεει να υποθεσω οπως ολοι ;

Tα μικρα της wolfcraft πιανουν τεμαχιο απο 10 mm και πανω αν θελει κανα λεπτοτερο δεν κανει

Γεια σου απογονε του Λεωνιδα του Μεγα Αλεξανδρου και του επους του 1940 :flipout:
Δεν ειμαστε σκληροτραχηλοι μαστορες παντος καιρου απο οτι φαινεται,κανουμε μαστορεματα μονο με θερμοκρασιες 15 c - 27 c τις υπολοιπες μερες ειμαστε μεσα με καλοριφερ (χειμωνας) και air contition (καλοκαιρι).Επισης αν βρεχει κοιταμε απο το παραθυρο την βροχη. :ernaehrung004:

χα χα όχι ακριβώς, το aircodision δεν το πάω.Δε το φοβάμαι το κρύο είμαι ορειβάτης και, έχω περπατήσει στο κρύο πολλά χιλιόμετρα,το τελευταίο καιρό όχι τόσο.
Κάθε μέρα περπατάω τουλάχιστον μία ώρα και όχι λόγω δουλειάς. Αλλά σήμερα λέω να κάνω μια εξαίρεση επειδή έχω και δουλειές στο σπίτι.

Με την ευκαιρια, δεν παιρνεις καλυτερα 2 ζευγαρακια wolfcraft. Κρατανε μεχρι 2.5 εκατοστα παχος ξυλα νομιζω. Πιο μικρες και πιο ευχρηστες.
Εχε και την στανλευ για καβατζα, ολο και καπου θα χρειαστει.

αυτό σίγουρα θα το κάνω αφού είμαι των μικρών κατασκευών, προς το παρόν

Άστα Σάκη και εγώ την πάτησα φίλε.
Ήθελα να ήξερα όπως λες οι προγονοι μας που ήταν όλη μέρα και νύχτα στο ύπαιθρο δεν αρρωσταιναν?

Μενανδρε πάρε όλη την γωνία μαζί να είσαι σίγουρος.
Και πάρε και μια τηλεσκοπικη μαγνητική ραβδο από τον Ντέτσικα να έχεις.
Είναι απαραίτητη και λύνει χέρια.

Άστα Σάκη και εγώ την πάτησα φίλε.
Ήθελα να ήξερα όπως λες οι προγονοι μας που ήταν όλη μέρα και νύχτα στο ύπαιθρο δεν αρρωσταιναν?

Μενανδρε πάρε όλη την γωνία μαζί να είσαι σίγουρος.
Και πάρε και μια τηλεσκοπικη μαγνητική ραβδο από τον Ντέτσικα να έχεις.
Είναι απαραίτητη και λύνει χέρια.

Από ότι φαίνεται πολλά είναι απαραίτητα από τότε που μπλέξαμε με τα μαστορέματα. Να δούμε λεφτά που θα βρούμε να τα αγοράζουμε και χώρο να τα βάλουμε

Tα μικρα της wolfcraft πιανουν τεμαχιο απο 10 mm και πανω αν θελει κανα λεπτοτερο δεν κανει

Nα κανω και ενα replay στον εαυτο μου για του λογου του αληθες

http://toolshouse.gr/εργαλεια/αναλώ...craft-γωνιακός-σφιγκτήρας-es-10-22mm-3051000/

Κυριακο σιγουρα αρωσταιναν και τοτε,οτι εχουμε γινει μαλθακοι τα τελευταια χρονια 30 χρονια αυτο ειναι αληθες,αν δεις τους περισσοτερους στον δρομο στα 100 ατομα οι 50 ειναι υπερβαροι οι 30 κανονικοι και οι 20 λεπτοι,αυτο δειχνη οτι τρωμε-πινουμε συνεχεια και καθόόόμαστε,πραγμα που αν δεις Ελληνικες ταινιες παλιες πριν το 1980 ηταν το αντιθετο δηλαδη στα 100 ατομα οι 50 ηταν λεπτοι οι 40 κανονικοι και οι 10 μην σου πω και λιγοτερο υπερβαροι.

Καλα κανεις και περπατας menandros,το καλυτερο πραγμα και εισαι σε φορμα,οχι κατι ντεφορμε που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και λαχανιαζουν και μονο που σου μιλανε

Πως δεν κανει, το εχεις δοκιμασει Σακη?

Εγω εχω κρατησει και μικροτερα απο 10μμ και μεγαλυτερα απο 2.5 ποντους τεμαχια με τους ιδιους ακριβως σφιγκτηρες. Ανετα.

Πως δεν κανει, το εχεις δοκιμασει Σακη?

Εγω εχω κρατησει και μικροτερα απο 10μμ και μεγαλυτερα απο 2.5 ποντους τεμαχια με τους ιδιους ακριβως σφιγκτηρες. Ανετα.

Δεν τους εχω Mιχαλη,αλλα απο οτι διαβαζω στο site,αν τους εχεις τοτε ξερεις καλυτερα,αλλα γιατι γραφουν απο 10 mm

Στα specs παντα δινονται οι ιδανικες νορμες και η ιδανικη χρηση και ετσι πρεπει. Στην πραξη ομως αυτα μπορει να διαφερουν απο λιγο εως πολυ, αναλογα το εργαλειο και την χρηση.

Πχ, στην σεγα dremel, η εταιρεια λεει οτι κοβει εως 2 εκατοστα ξυλο. Στην πραξη, αργα και προσεκτικα, εχω κοψει υπερτριπλασιο παχος ξυλου!!

fe8a7d93b520a2e8216a770feb512a71.jpg

2ab7c77cd016885539a15616b19beb2e.jpg

Καλημερα ! Πρωινη παραλαβη απο διαβολικο :) Νικολα σ ευχαριστω!!

Και η χθεσινη...
ebd4bec5f806260d45625953aea81c25.jpg

Και κατευθειαν δουλεια στη καροτσα..
Αλφαδιασμα με κοντρα πλακε για τοποθετηση ντεκ

28cc719118a1af1c89f8ed72c3aca98e.jpg

5efbe276c63dac433472619b76ae4bd0.jpg

Σήμερα παρέλαβα την βάση της Neutechnik. Μέσα στη συσκευασία είχε δώρο δίσκο 125mm και 5 γυαλοχαρτα. Πρώτες εντυπώσεις. Είναι βαριά. Το γρι είναι αλουμινένιο, βαμμένο γκρι. Το κόκκινο είναι σίδερο και ξεβαφει. Μάλιστα είναι χτυπημενο και σκουριασμενο. Σε κάθε κίνηση ξεβαφει η "σκασμενη " μπογια. Αλλά μικρό το κακό γιατί είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί ή να αντικατασταθει. Αλλά απαράδεκτο για νέο και μάλιστα made in Germany προϊόν. Μοιάζει με μικρό πόδι επίπλου... το κυριότερο μέρος που είναι το ασημί στέλεχος είναι άψογο και οι αλενοβιδες στις συνδέσεις σφιγγουν γερά με λίγες στροφές. Οι οδηγίες με εικόνες για την τοποθέτηση είναι μόνο στα γερμανικά. Μου το είχαν πει σε mail. Σχόλια λειτουργίας αφού τοποθετηθεί στον πάγκο .
uploadfromtaptalk1453287379144.jpguploadfromtaptalk1453287428861.jpguploadfromtaptalk1453287480983.jpguploadfromtaptalk1453287516009.jpg

Στείλε τους την τελευταία φώτο σαν απάντηση και μερικά γαλλικά στα γερμανικά να μην μας έχουν για λαλακες!!!!

Θα ήταν δύσκολο ή πολύ πιο κοστοβόρο αν ο στύλος ήταν αλουμινένιος ή γαλβανιζέ?
Έλεος δηλαδή. Σου δώσαν μία βάση για γυαλόχαρτα και 5 γυαλόχαρτα για να μην διαμαρτυρηθείς.
Στείλτου email και βάλε φωτό να το πάρουν πίσω...

Μπα, ημουν επιεικης μαζι τους. Αλλα την σκουριασμενη φωτο την ανεβασα στο review του προιοντος στο amazon. Ακομη και με αυτη την αστοχια η βαση αξιζει και την βαθμολογισα με 4 αστερια. Αν την βαλεις διπλα στης wolfcraft θα καταλαβεις γιατι αυτη κανει 50 και και η αλλη 23 ... Το ειχα απορια κιολας πως στα Video δεν ξεβαφει η κοκκινη κολώνα, αλλα τελικα ξεβαφει. Μπορει να την βαψω ή να την αλλαξω καποια στιγμη. Μικρο το κακο. Αν ειχε θεμα το βασικο κομματι θα τους την εστελνα οπως ηταν πισω αφου θα ανεβαζα φωτογραφιες σε ολα τα review.

Χρησιμοποίησα κάποιους την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσαν τόσο πολύ που παρήγγειλα αυτούς.