Αλλιώς, πετάξου στον Δαμίγο στην Φιλαδέλφεια (στην γέφυρα της Αυρας...τέλος Βρυούλων) που έχει τα πάντα.
Γεια σου απογονε του Λεωνιδα του Μεγα Αλεξανδρου και του επους του 1940
Δεν ειμαστε σκληροτραχηλοι μαστορες παντος καιρου απο οτι φαινεται,κανουμε μαστορεματα μονο με θερμοκρασιες 15 c - 27 c τις υπολοιπες μερες ειμαστε μεσα με καλοριφερ (χειμωνας) και air contition (καλοκαιρι).Επισης αν βρεχει κοιταμε απο το παραθυρο την βροχη. :ernaehrung004:
Με την ευκαιρια, δεν παιρνεις καλυτερα 2 ζευγαρακια wolfcraft. Κρατανε μεχρι 2.5 εκατοστα παχος ξυλα νομιζω. Πιο μικρες και πιο ευχρηστες.
Εχε και την στανλευ για καβατζα, ολο και καπου θα χρειαστει.
Άστα Σάκη και εγώ την πάτησα φίλε.
Ήθελα να ήξερα όπως λες οι προγονοι μας που ήταν όλη μέρα και νύχτα στο ύπαιθρο δεν αρρωσταιναν?
Μενανδρε πάρε όλη την γωνία μαζί να είσαι σίγουρος.
Και πάρε και μια τηλεσκοπικη μαγνητική ραβδο από τον Ντέτσικα να έχεις.
Είναι απαραίτητη και λύνει χέρια.
Tα μικρα της wolfcraft πιανουν τεμαχιο απο 10 mm και πανω αν θελει κανα λεπτοτερο δεν κανει
Tα μικρα της wolfcraft πιανουν τεμαχιο απο 10 mm και πανω αν θελει κανα λεπτοτερο δεν κανει
Πως δεν κανει, το εχεις δοκιμασει Σακη?
Εγω εχω κρατησει και μικροτερα απο 10μμ και μεγαλυτερα απο 2.5 ποντους τεμαχια με τους ιδιους ακριβως σφιγκτηρες. Ανετα.

Στείλε τους την τελευταία φώτο σαν απάντηση και μερικά γαλλικά στα γερμανικά να μην μας έχουν για λαλακες!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.