Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στο ρούτερ χωρίς οδηγούς Μπάμπη :rofl:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχω μια ιδέα βασικά και θέλω να την εφαρμόσω στη πράξη. Αν βγει κάτι καλό θα ενημερώσω :)

Ναι, για δοκίμασε και πες.... Για δοκίμασε κα πες... Περιμένω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στο ρούτερ χωρίς οδηγούς Μπάμπη :rofl:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχω μια ιδέα βασικά και θέλω να την εφαρμόσω στη πράξη. Αν βγει κάτι καλό θα ενημερώσω :)
Κρανος και γυαλια να φορας!:smash:

χελιδονοουρά χωρίς οδηγούς με το ρούτερ στο χέρι?

δύσκολο το ακούω ακόμη και σαν σχέδιο....

Φρεσκιες αγορες απο το σουπερ μαρκετ με κυριαρχο την μαρκα Topex :))
Πινελακια topex με φυσικη τριχα (..... καλα) απο 25 λεπτα του ευρω τα μικρα), γαντακια τσιπικα του κιλου, πετρα ακονισματος 25 λεπτα και πιστολακι proxxon τωρα που χειμωνιασε για να στεγνωνουν τα εργα γρηγορα :))

24604976626_7b4e9d1234_b.jpg

Απο αλλο μαγαζι ειναι αλλα ξεχασα να το ποσταρω με την παραλαβη. Τωρα που χειμωνιασε το πρωτοχρησιμοποιησα και το ανεβασα εδω :))

Βy the way, το φοντο στη φωτο ανηκει στο νεο γραφειακι των 14 ευρω με φπα, απο το ιδιο σουπερμαρκετ. Auchan λεγεται και ειναι γαλλικη αλυσιδα με τροφιμα αλλα εχει και αλλα ειδη. Σαν το Carrefour.

Μεγειές μεγειές και με χαρές Μιχάλη!!!

Σωτήρη προφανώς και δεν εννοώ ότι θα πάρω το ρούτερ στο χέρι και θα αρχίσω να κάνω τις χελιδονοουρες στο γάμο του καραγκιόζη. Απλά έλεγα στον Μπάμπη ότι έχω σκεφτεί κάτι για να μην αγοράσω οδηγό σαν το δικό του.
Αν κάτσει έχει καλώς αν δε κάτσει δε χάλασε και ο κόσμος.

Μεγειές μεγειές και με χαρές Μιχάλη!!!

Σωτήρη προφανώς και δεν εννοώ ότι θα πάρω το ρούτερ στο χέρι και θα αρχίσω να κάνω τις χελιδονοουρες στο γάμο του καραγκιόζη. Απλά έλεγα στον Μπάμπη ότι έχω σκεφτεί κάτι για να μην αγοράσω οδηγό σαν το δικό του.
Αν κάτσει έχει καλώς αν δε κάτσει δε χάλασε και ο κόσμος.

Έχεις επιτραπεζιο ρουτερ με κινούμενο φράχτη σε οδηγούς ;

Aμα τελειοποιησω τον δικο μου, και ευκολοτερο απο το dovetail, τροπο ενωσης ξυλου (παγκοσμιως αγνωστos ακομα:), θα τον πατενταρω με ονομα που δεν εχω ακομα βρει :))

13997513005_2501b29367_b.jpg

uploadfromtaptalk1453839610341.jpg

Σήμερα πήρα από τοπικό κατάστημα μια γωνία της STANLEY και τρεις ταμπακιερες SOFT MASTER επίσης της STANLEY.. Εγώ μόνο για τη γωνιά πήγα αλλά η πωλήτρια ΕΠΈΜΕΝΕ ότι οι ταμπακιερες έχουν 6,80 έτσι όπως είναι και όχι η μια μόνο... οπότε και εγώ της πήρα. ..

Αγάπη αν πετύχει αυτό που θα κάνεις ενημέρωσε γιατί ενδιαφερόμαστε πολλοί από ότι κατάλαβες!!

Βρε εννοειται οτι αν πετυχει θα ποσταρω αναλυτικα τι και πως βεβαια οπως το σκεφτομαι δε βρισκω λογω να μη πετυχει. Μη περιμενετε ομως δοκιμη σχετικα συντομα . :/ εχω δυο παρουσιασεις να τελειωσω και τεσσερα σκαλακια για ενα φιλικο πρόσωπο και ενα project που πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει....... και ενα παγκο στγ ταρατσα..... ουφ και φυσικα μαγειρεμα ξεσκονισμα κλπ καθε μερα.....

Ο mr_kenzo αφου δοκιμασε μπορει να πει τι εκανε αν ειναι να δοκιμασω κατευθειαν το τροπο του και μετα να κανω δοκιμες σε αυτο που σκεφτομαι.

Ο mr_kenzo αφου δοκιμασε μπορει να πει τι εκανε αν ειναι να δοκιμασω κατευθειαν το τροπο του και μετα να κανω δοκιμες σε αυτο που σκεφτομαι.

Πριτς...

(Καλα , θα προσπαθήσω να εξηγήσω μονο με τον γραπτό λόγο... Αν όχι θα δω πως θα το παρουσιάσω , καμία φωτο , κάποιο σκίτσο..)