Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συνάδελφοι αυτή η σέγα τής dremel έχει οδηγό γιά ίσια κοπή η όχι ? Αν οχι Εκτός από τήν Neutechnik υπάρχει άλλη σέγα μέ οδηγό γιά ίσια κοπή ?

P1230081.jpgP1230082.jpg
παρελαβα μετα απο αναμονη εναμιση μηνα και αλλαγη της αρχικης παραγγελιας που ηταν μια sceppach (δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμη μου ειπαν ,το παραπανω επιτραπεζιο σεγακι .πρωτες εντυπωσεις αν και δεν εχω και εμπειρια απο παρομοια εργαλεια καλες .
ειναι αρκετα αθορυβη ,ειδικα χωρις φορτιο ακουγεται σαν ραπτομηχανη .
αρκετα στοιβαρη αλλα δεν εχει ανταπτορακι για ακεφαλες λαμες .

Φίλε Βασίλη καλορίζικη και καλοδούλευτη,έχει οδηγό γιά ίσια κοπή αυτή η sceppach ?

Συνάδελφοι αυτή η σέγα τής dremel έχει οδηγό γιά ίσια κοπή η όχι ? Αν οχι Εκτός από τήν Neutechnik υπάρχει άλλη σέγα μέ οδηγό γιά ίσια κοπή ?

Καμμια σεγα δυστυχως δεν εχει οδηγο για ευθεια κοπη εκτος απο την μικρη σεγα της proxxon.

Βασιλη καλοριζικη η σεγα! Οπως εχουμε πει, ειναι απο τα πιο δημιουργικα εργαλεια, αν οχι το πιο δημιουργικο!!

Αμα βρεις πουθενα ανταπτορακια, θυμησου και μενα :))

Παιδια ευχαριστω .
δημητρη δεν εχει οδηγο για ισιες κοπες .
μιχαλη φυσικα μολις βρω ανταπτορακια και παρω θα παρω και για σενα .

Καμμια σεγα δυστυχως δεν εχει οδηγο για ευθεια κοπη εκτος απο την μικρη σεγα της proxxon.

Μιχάλη ευχαριστώ,αυτού τού τύπου σέγα σάν τού Βασίλη έχουν μόνο εφαρμογές γιά καλιτεχνίες ?
Τήν παρακάτω λές Μιχάλη
https://www.toolstore.gr/proxxon-27088-sega-230e-p-7345.html#.VqkmFE93JOQ
Τήν έχεις γιά νά μού πείς άν κόβει παραπάνω απο τα specs πού έχει ?

Μιχάλη ευχαριστώ,αυτού τού τύπου σέγα σάν τού Βασίλη έχουν μόνο εφαρμογές γιά καλιτεχνίες ?
Τήν παρακάτω λές Μιχάλη
https://www.toolstore.gr/proxxon-27088-sega-230e-p-7345.html#.VqkmFE93JOQ
Τήν έχεις γιά νά μού πείς άν κόβει παραπάνω απο τα specs πού έχει ?

Oλες οι επιτραπεζιες σεγες βασικα για καλλιτεχνιες ειναι Δημητρη.

Ναι, ετυχε να την εχω αυτη τη σεγα..:))) Τα specs που λεει η proxxon ειναι σωστα.
Δηλαδη δινει 1 εκατοστο για σκληρο ξυλο (οξια πχ) που ειναι σωστο. Αντε να το πας 12-13 χιλιοστα. 2 εκατοστα που εχω προσπαθησει δεν το κοβει με τιποτα.

Βασιληηηηηηη!!!
Καλοδουλευτο φίλε το σεγακι!!!
Θεωρώ πολύ καλύτερο αυτό καθώς από ότι βλέπω έχει και ταχεία ανάρτηση λαμας!
Λοιπόν και εγώ ψάχνω αντάπτορες για ακεφαλες λάμες οπότε έσω ενήμερος!

Επίσης αλλάξαμε βαρδια ???????

Κυριακο ευχαριστω !
Δυστυχως ακομα δεν εχω βρει καποιον να αλλαξω δεν με βλεπω να ερχομαι και το θελα πολυ .την επομενη!!

Της σεγας και της πλανης γινετε...αντε ενας ενας να παιρνει σειρα και για παγκοπριονο...:ADFADF1:

Ευχαριστω παιδια.. ελπιζω μεσα στο ΣΚ να τη δοκιμασω!! Νεκτάριε μην ανάβεις φωτιές. .. χαχα...

Ε την να μην αναβω...
Ειχε μερικες σεγες ο Χιωτης και γεμισε το φορουμ πλεον.
Πηρε μια πλανη ο Μπαμπης και μετα μια ο diavolic VFM και αρχισανε οι παραγγελιες και οι παραλαβες.
Παρηγγειλε χθες παγκοπριονο ο Νικος και...αναμενουμε τον επομενο.

Ηρθαν και τα ξυλα.
Πρωτη φορα μου πιανω τετοιο ποιοτικο ξυλο σαν τα σουδικα καδρονια. Και πρεπει να ειναι Α διαλογης γιατι δεν εχουν σχεδον κανενα ροζο!
Τα πλανισμενα 4χ6 μκαι αυτα ειναινπολυ καλυτερα απο τα καδρονια που επαιρνα απο αλλο προμηθευτη. Καταρχην συσκευασμενα ανα τεσσερα, απετσικαριστσα κι αψεγαδιαστα σε θεμα πλανισματος. Απλα αρκετα εχουν επι το πλειστον αρκετους ροζους.
Πηρα και ενα 15 αρινκοντρα πλακε φιλανδικο πευκο, αλλα αυτο εχει καποιες ατασθαλιες.