Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχεις δικιο Νεκταριε δεν ειναι κατασταση αυτη, και μενα με πνιγει η αγανακτηση φιλε.
Πηρε μινι γωνιακο τροχο bosch ο Νικος και δεν αντεξα, ανθρωπος ειμαι, παραλαμβανω και γω αυριο τον ιδιο... δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.

Την ξυλεια την λαχταριστη που βλεπω, για που την προοριζεις?

Από Αφοι Πούλιου, τιμή πολύ σπέσιαλ (αρκετά πιο κάτω απ τα 489 που παίζει). ΤΟ καλό με τα μη ιντερνετομάγαζα είναι πως παίζει πολύ το παζάρι καθώς και οι γνωριμίες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα, υπερβολή έκανα, αλλά επένδυσα στις 5αρες τις μπαταρίες.

Καλοδούλευτο Βασίλη άντε να δούμε την καλλιτεχνική σου πλευρά.

Καλορίζικα τα εργαλεία σας παιδιά.
Εργαλειοίωση έχει πέσει...

Πηρε το ματι μου ενα μικρο, φρεσκο, λαχταριστο, μπλε εργαλειο? Ενα κουκλιστικο γκατζετ μπαταριας?

Αυτα δεν ειναι για δουλειες φιλε Νικο. Ακου που σου λεω. Θα γλυστραει απο το χερι σου, δυσκολα τα αναλωσιμα, ασε που μπορει να το χασεις λογω μεγεθους.

Παντως για να βοηθησω, ειμαι ετοιμος να στο αγορασω αμεσα με 5% επιπλεον απο οτι σου κοστισε επειδη μπηκες στον εξτρα κοπο και το ανοιξες και το δοκιμασες :))

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!

Χαχα!!! Μιχάλη είμαι σίγουρος ότι θα το "τσιμπήσεις" με την πρώτη ευκαίρία.

Ευχαριστώ παιδιά. Είναι πραγματικά κουκλίστικο και δείχνει "δυνατό". Ελπίζω Σ/Κ να βρω χρόνο να το δοκιμάσω.

Μα να ήταν μόνο το εργαλείο... Τα δισκάκια κάνουν πάρτυ τριγύρω!!!! :marchmellow:
(Για να μην πω για το l-boxx που τους έχω αδυναμία... :smash:)

Ναι πήρα δισκάκια να υπάρχουν. Είχε μέσα 2 μετάλλου και ένα ξύλου/PVC αλλά πήρα και ένα για πλακάκια/τοιχοποιία και ένα σετ των 5 για μέταλλο επίσης.

Φυσικά και υπάρχουν. Άλλο να είναι στο μαγαζί, και άλλο δίπλα στο εργαλείο όμως... :a0210:
Άραγε τι να κόβει αυτό στην πάνω δεξιά μεριά... Θυμίζει κάποια του DSM20. Τοιχοποιία;

:2thumb22sup:

Ναι, ετυχε να την εχω αυτη τη σεγα..:)))

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Να το φέρεις να κόψουμε την πίτα λέμε!!!

Αν δεν είναι πολύ παχιά :BXVZCBXZ6:

Και μια δικιά μου παραλαβή!
Το δυναμοκλειδο που ήθελα!
Norbar new professional 10-50Nm
DSC_1969.jpg

Καλοριζικο Κυριακο, αλλα βρε παιδι μου μιζερο εργαλειο το δυναμοκλειδο, δεν ειναι απλο και χαρωπο σαν μια καστανιτσα πχ :))

Εχεις δικιο Νεκταριε δεν ειναι κατασταση αυτη, και μενα με πνιγει η αγανακτηση φιλε.
Πηρε μινι γωνιακο τροχο bosch ο Νικος και δεν αντεξα, ανθρωπος ειμαι, παραλαμβανω και γω αυριο τον ιδιο... δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.

Την ξυλεια την λαχταριστη που βλεπω, για που την προοριζεις?

ουπς...το έχασα αυτό...χαχαχχαχαχα...άνθρωπος είσαι Μιχάλη μου...δεν θα σε παρεξηγησει κανείς. Με το καλό να τον δεχτείς!!!!

Και μια δικιά μου παραλαβή!
Το δυναμοκλειδο που ήθελα!
Norbar new professional 10-50Nm
DSC_1969.jpg

Φέρε το και εσυ , μου εχει λασκαρει μια βιδα..χαχαχα...

Μ αρέσει...και στα αγαπημένα χρώματα μου !