Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και μια δικιά μου παραλαβή!
Το δυναμοκλειδο που ήθελα!
Norbar new professional 10-50Nm
DSC_1969.jpg

καλά, αυτό είναι για βιτρίνα, καλοδούλευτο πάντως

Το πήρες τελικά, ε;
Ωραίος ο παιχτης :music-smiley-005: Άντε, καλοδούλευτο κι απροβλημάτιστο.

Σήμερα αγόρασα μιά ρυθμιζόμενη γωνία Tactix,είναι πιό στιβαρή απο τήν ρυθμιζόμενη τής Stanley πού έχω δεί από κοντά καί είναι όλη μεταλλική,έχει καί ένα βελονάκι πού ξεβιδώνει καί βγαίνει από κατω γιά να σημαδεύουμε.
Στήν τελευταία φωτό είναι λυμένη καί γίνεται μικρή γωνία μαζί μέ όλα τα εξαρτηματα (τήν είχα δεί στό εργαστήριο του Μιχάλη προχτές πού πειραματιζόταν σέ κάτι χελιδονοουρές καί πολύ μού άρεσε αυτή η μικρή γωνία,δέν ξέρω βέβαια άν είναι ίδια μάρκα)

gonia10.jpg

gonia110.jpg

gonia310.jpg

Καλοριζικο Δημητρη. Απο τα πλεον χρησιμα εργαλειακια χειρος κατα τη γνωμη μου.
Εγω το χρησιμοποιω κατα κορον τα εξ ων συνετεθη. Δηλαδη ξεχωριστα την πανχρησιμη γωνια, χωριστα το μεταλλικο χαρακι και χωριστα την βελονα.

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Κυριάκο δέν μοιάζει ψεύτικο πάντος,ποιό κομμάτι απόλα σπάει τό ανοξείδωτο ατσάλι,τό λές έκ πείρας ? τής Stanley ήταν σκέτο πλαστικό.

Πήγα με τον Κυρ σήμερα για να αγοράσω ξύλο για τη κατασκευή που έλεγα. Η bubinga πέρα απο ακριβούτσικη δεν ήταν αυτή με τα νερά που ήθελα οπότε πήγα σε μαόνι.
24cm πλάτος 3m μήκος 28mm πάχος το μαόνι μας κόστισε 50ευρά. Δώσαμε και κάτι ψηλά σε έναν μάστορα εκεί δίπλα και μας το πέρασε απο ξεχονδρίστα αφού το έκοψε στα δύο.

Πήρα και κάτι λίγα απο κοντρα πλακε και μελαμίνη και βάζω κάτω σχέδια να γίνει η κατασκευή. :ernaehrung004:

PqFAvnL.jpg

Σήμερα ξεκίνησα για μεγάλα πράγματα αλλά τελικά πήρα τα "κάτσο μου" που έλεγε κι ο Μαλεζάνι. :grinning-smiley-043
Χαλβάδιαζα κάτι σκαρπέλα της Bahco σε ξύλινη κασετίνα, σετάκι των 6, αλλά πολλά... Κοντά στα 140...
Τελικά πήρα τρία της Irwin γύρω στα 35 και το σετ τροχίσματος της Stanley γί αυτά που έχω.
Μετά τόριξα στα ροπόκλειδα, κάτι Corolous κοίταζα και κάτι άλλα πιο μουράτα αλλά δεν...
Μετά έπαιζα με μια φοβερή συσκευασία ενός ηλεκτρονικού παχύμετρου μιας περίεργης Γιαπωνέζικης μάρκας (απο Μ ξεκίναγε, δεν θυμάμαι το όνομα καθότι ψιλοάσχετος με το αντικείμενο). Έχω ένα απλό Facom εδώ και 30 χρόνια και είμαι jet.
Ειδικά όταν μου είπε οτι το συγκεκριμένο ξεκινάει απι τα 180 πείστηκα. :silly:
Α, χτύπησα κι ένα ψαλιδάκι της Wiha που μου άρεσε...

wiha33910-2.jpg

Δεν είχες ούτε εσύ τη bubinga Που έψαχνα. Εψαχνα αυτή. Ευχαριστώ για τη προθυμία πάντως :)

standard.jpg
Αυτό υπάρχει σίγουρα σε μασιφ? Γιατι ειναι ριζα αυτο που ανεβασεε που βγαίνει κυρίως σε καπλαμα