Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο Mike, ελπιζω το δικο σου να μην εχει θεμα με την ταινια...

Παρελαβα και γω σημερα μια μικρη γωνια μαραγκου 7χ10 εκατοστα και ενα Hex self centering τρυπανακι για τρυπες οδηγους για μεντεσεδες.
H γωνιτσα των 5 ευρω ειναι μια χαρα, το κινεζικο τρυπανακι ομως χρειαστηκε λιμαρισμα διοτι το hex δεν ηταν ακριβως 1/4" και δεν χωρουσε στο τρυπανι.

24523388690_ea2ab61017_c.jpg

Thank συνονοματε! Καλοριζικα κ τα δικά σου. Ο δικός μου ταινιολειαντηρας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, μέχρι τώρα τουλάχιστον....

Καλοριζικο Mike, ελπιζω το δικο σου να μην εχει θεμα με την ταινια...

Παρελαβα και γω σημερα μια μικρη γωνια μαραγκου 7χ10 εκατοστα και ενα Hex self centering τρυπανακι για τρυπες οδηγους για μεντεσεδες.
H γωνιτσα των 5 ευρω ειναι μια χαρα, το κινεζικο τρυπανακι ομως χρειαστηκε λιμαρισμα διοτι το hex δεν ηταν ακριβως 1/4" και δεν χωρουσε στο τρυπανι.

Τι είναι το self centering τρυπάνι;

Το παρηγγειλα το τρυπανακι για πιο γρηγορα απο amazon (και οχι απο banggood κινας).

Moυ ηρθε κανονικα με DHL την ιδια μερα με καποια αλλα εργαλεια της ιδιας παραγγελειας του αμαζον αλλα σε ξεχωριστο πακετακι απο Κινα !!!

Το πακετακι με τα υπολοια εργαλεια της παραγγελιας μου ειχε ερθει απο amazon ιταλιας αν και η παραγγελια μου ειχε γινει στο amazon.de.

Με τον πόνο μου παίζεις;;; :flipout:
Παραγγελία τόσα πράγματα από το γερμανικό στις 27, δεν έχει έρθει τίποτα, και τα κουτιά δεν τα έχουν στείλει ακόμα... :bigcry: