Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή κάποια εξαρτήματα βυσματωσης της Fischer.
DSC_2023.jpg

Βέβαια αν δεν ήταν στην παρακάτω τιμή το σίγουρο είναι πως θα τα προσπερνουσα....

DSC_2024.jpg

Και ακόμη μια παραλαβουλα από amazon που την περίμενα αύριο και με εξέπληξε ευχάριστα!

DSC_2025.jpg

Το απογευμα πεταχτηκα και αγορασα το δραπανο που ανεφερα στο νημα με τις προσφορες.
IMG_20160211_194237905.jpg
[/url][/IMG]
IMG_20160211_194120452.jpg
[/url][/IMG]

Για τα 30 ευρω που κοστιζει φαινεται πολυ καλο. Η θηκη ομως και τα τρυπανια που περιεχει ειναι λιγο β διαλογης αλλα μικρη σημασια εχουν αυτα, το θεμα ειναι να βγει "σκυλι" το εργαλειο.
Και μια ερωτηση: Οπως φαινεται και στην παρακατω φωτο δεν εχει μπριζα σουκο οπως ολα τα εργαλεια ρευματος. Υπαρχει καποιο θεμα;
IMG_20160211_195826745.jpg
[/url][/IMG]

DSC_2023.jpg

Βέβαια αν δεν ήταν στην παρακάτω τιμή το σίγουρο είναι πως θα τα προσπερνουσα....

DSC_2024.jpg

Και ακόμη μια παραλαβουλα από amazon που την περίμενα αύριο και με εξέπληξε ευχάριστα!

DSC_2025.jpg

Μάστορα...αγκυροβόλιο θα φτιάξεις...??? Χαχαχαχαχαχαχα

Καλοριζικα τα εργαλεια!

Το σκιλλ μια χαρα ειναι με το φις.
Αλλωστε και αυτα που εχουν σουκο, δεν εχουν γειωση.
Ειναι διπλης μονωσης ολα τα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα εργαλεια!

Το σκιλλ μια χαρα ειναι με το φις.
Αλλωστε και αυτα που εχουν σουκο, δεν εχουν γειωση.
Ειναι διπλης μονωσης ολα τα εργαλεια.

Επισης, καλοριζικα και τα δικα σου εργαλεια και ολων οσων ειχαν νεες παραλαβες. Για μια στιγμη "σκαλωσα" με το φις....

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

DSC_2023.jpg

Που θα τα χρησιμοποιήσεις Κυριάκο τα μεταλλικά βύσματα ?

Σήμερα παρέλαβα από Amazon (54 euro + 10 μεταφορικά )το παλμικό μου '' solo '' έτσι για να συμπληρώσω το σετ. Καταπληκτικό εργαλείο, το δοκίμασα με ξυλόβιδες 10 cm μήκος, πεντάρες και δεν πίστευα με πόση ευκολία τις βίδωνε, το κρατούσα μόνο με δύο δάχτυλα, το ένα στην σκανδάλη και το άλλο στο σώμα, ακριβώς όπως το είχα δει στο youtube και δεν το πίστευα. Το μόνο αρνητικό ο θόρυβος που κάνει από την κρούση, σιγά και τι έγινε..

και το έτερον ήμισυ ..

καθώς επίσης και αυτό

Που θα τα χρησιμοποιήσεις Κυριάκο τα μεταλλικά βύσματα ?

Δεν έχω κάποια εφαρμογή επί της παρούσης.
Τα πήρα να υπάρχουν Ιωάννη.

Πρόσφατα πάντως χρησιμοποιήσα μεταλλικά βυσματα στην στερεωση ενός "πατηματος" σε έναν φωταγωγο.

Καλά ...Θύελλα εξοπλισμού ! ! !
Έτσι να σκάσει η "κρίση" ! :D
Μεγειά σε όλους ! :SFGSFGSF:

Όσο αφορά στο φισάκι του Skil, πράγματι όλα τα εργαλεία με πλαστικό κέλυφος έχουν
πλέον την πιστοποίηση της διπλής μόνωσης, και συνεπώς δεν χρειάζονται καλώδιο γείωσης.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κάποιες ποιοτικές παραχωρήσεις, χαρακτηριστική περίπτωση η συγκεκριμένη:
Ο λόγος για το φις το οποίο από κατασκευής είναι πολύ λιγότερο στιβαρό από ένα σούκο,
και επίσης το καλώδιο -αν το κόβω καλά- είναι πλακέ,
οπότε έχει μικρότερο πάχος εξωτερικής προστασίας για τους εσωτερικούς αγωγούς.

Τίποτε συγκλονιστικό βέβαια, αλλά σε πρώτη ευκαιρία, με τα πρώτα ίχνη φθοράς, καλό θα ήταν να το αλλάξεις με πιο ανθεκτικά υλικά ! :)

Σήμερα παρέλαβα από Amazon (54 euro + 10 μεταφορικά )το παλμικό μου '' solo '' έτσι για να συμπληρώσω το σετ. Καταπληκτικό εργαλείο, το δοκίμασα με ξυλόβιδες 10 cm μήκος, πεντάρες και δεν πίστευα με πόση ευκολία τις βίδωνε, το κρατούσα μόνο με δύο δάχτυλα, το ένα στην σκανδάλη και το άλλο στο σώμα, ακριβώς όπως το είχα δει στο youtube και δεν το πίστευα. Το μόνο αρνητικό ο θόρυβος που κάνει από την κρούση, σιγά και τι έγινε..

και το έτερον ήμισυ ..

καθώς επίσης και αυτό

Καλοδούλευτα...
Κι όταν, σε σαράντα χρόνια, τα βαρεθείς... πέτα τα και ξαναπάρε τα ίδια. :grandpa:

καλά αν ήξερες πόσο καιρό τα ζαχάρωνα.. απλά τώρα βρήκα την ευκαιρία που λείπει η γυναίκα :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σε 40 χρόνια όπως λες μάλλον θα τρώνε κόλλυβα στο όνομά μου χαχαχαχα

αα, πολύχρονος και για την γιορτή σου με υγεία πάντα και καλές αγορές !! ( εργαλείων φυσικά )

Γράφω από τώρα για εμένα και το Μπάμπη, προκαταβολικά για όταν παραλάβουμε κι εμείς.

DSC_2025.jpg

:grinning-smiley-043-bye-

Όσο αφορά στο φισάκι του Skil, πράγματι όλα τα εργαλεία με πλαστικό κέλυφος έχουν
πλέον την πιστοποίηση της διπλής μόνωσης, και συνεπώς δεν χρειάζονται καλώδιο γείωσης.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κάποιες ποιοτικές παραχωρήσεις, χαρακτηριστική περίπτωση η συγκεκριμένη:
Ο λόγος για το φις το οποίο από κατασκευής είναι πολύ λιγότερο στιβαρό από ένα σούκο,
και επίσης το καλώδιο -αν το κόβω καλά- είναι πλακέ,
οπότε έχει μικρότερο πάχος εξωτερικής προστασίας για τους εσωτερικούς αγωγούς.

Τίποτε συγκλονιστικό βέβαια, αλλά σε πρώτη ευκαιρία, με τα πρώτα ίχνη φθοράς, καλό θα ήταν να το αλλάξεις με πιο ανθεκτικά υλικά ! :)

Δεν ειχα παρατηρησει ποτε οτι πλεον τα φις σουκο στα ηλεκτρικα εργαλεια δεν εχουν γειωση, το ειδα σημερα στα αλλα εργαλεια που εχω. Το καλωδιο ομως δεν ειναι πλακε-ευτυχως-ειναι οπως και στα αλλα καλωδια με σουκο. Μαλιστα ειδα τωρα οτι εχει τυπωμενες πανω τις ιδιες προδιαγραφες που εχουν και τα αλλα καλωδια.
Καποια πραγματα που τα βλεπεις σχεδον καθημερινα και ομως δεν τα παρατηρεις.....:idea: