Πιστόλι σύσφιξης μεταλλικών tie wrap (δεματικών).
α μάλιστα, ενδιαφέρον, και όταν θες να το λύσεις το κόβεις όπως στα απλά πλαστικα δεματικά ή ξεσφήγκει με κάποιο τρόπο;
Για πες επίσης τιμή στο πιστόλι και στα δεματικά

Μια χαρα, θηριακη θα γινει ο παγκος!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και αν κανεις και δεσιματα σπεσιαλ, με καβιλιες και τη tidebond που πηρες θα ειναι και αθανατος!
Μάλλον το χαλάς, ή το κόβεις γιά να το λύσεις.
Δεματικά βρίσκεις στην Ελλάδα, αλλά δυστηχώς τα έχουν πανάκριβα (ίσως φυσικά και να είναι καλύτερη ποιότητα από του banggood).
Στο banggood ωστόσο θεωρώ ότι έχουν τιμή γιά να τα χρησιμοποιείς (http://www.banggood.com/20pcs-Stain...lating-Fiberglass-Wrap-Pipe-Tie-p-962523.html).
Το δε πιστόλι, από aliexpress κόστισε περί τα 28ο. Από Ebay, το ίδιο, νομίζω τα διπλάσια. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν το έχει κάποιος.
Παρήγγειλα και παρέλαβα σήμερα ξυλεία για την κατασκευή του νέου μου πάγκου και των πλατών εργασίας.
Συνοπτικά παρήγγειλα 56 μέτρα ξύλινο δοκάρι διαστάσεων 6 χ 6.5 (14 τετράμετρα), απλάνιστο, 4 φύλλα OSB 3ης γενιάς άδιάβροχο (2.5 χ 1.25) τα 2 κομμένα έτοιμα για τον πάγκο μου, 3 βάσεις για την σημαία που έφτιαξα πριν καιρό, 200 καβίλιες 8άρες (1.8 ευρώ τζάμπα) και 2 καβίλιες μόνομετρες για ειδικές κατασκευές.
Όλα αυτά 180 ευρώ μετρητά.
Νομίζω πολύ καλά.
![]()
Πολύ ωραία, καλοδούλευτα λοιπόν φίλε μου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
-
Άντε καλή κατασκευή. ελπίζω να μας δείξεις τι ωραίο θα βγει στο τέλος !!![]()

Καλορίζικη η ξυλεία καί καλό ξεκίνημα φίλε Νίκο
Επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία
Χτές αγόρασα ένα mini παχύμετρο μέ ρολόι πού μετράει μέχρι 10 mm,πολύ βολικό γιά τήν διατομή τών βιδών,καί όχι μόνο
Απλα βάζουμε τό υλικό πρός μέτρηση ενδιάμεσα από τίς μεταλικές ακίδες καί πιέζουμε το μπουτόν να κλεισει η πάνω ακίδα πρός τά κάτω,καί έχει μιά βίδα πάνω-αριστερά όταν θέλουμε νά κρατήσουμε σταθερή τήν μέτρηση.
Ειμαι υπερ των αναλογικών παχύμετρων (ρολόι η το κλασσικό ) Νά πώ ότι δέν μού αρέσουν τά ηλεκτρονικά παχύμετρα λόγο μπαταρίας,δέν θέλω όταν πάω νά κάνω μέτρηση νά έχει μείνη από μπαταρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.