Ευχαριστω!Ευχαριστώ συνάδελφοι
Κυριάκο καί Νεκτάριε καί εγώ μόλις τό είδα στό νέτ έγινα "πύραυλος" γιά τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό αγόρασα 9,5 ευρώ.Ήταν τό τελευταίο μέ πλαστική θήκη τά άλλα είναι μέ δερμάτινη θήκη.
Βλέπω ότι τό έχει καί στο profitstore στόν Νέο Κόσμο .
Καί στό clevermarket στό κέντρο τής Αθήνας στήν Γερανίου
Φίλε Ιωάννη,έχω τό ψηφιακό παχύμετρο απο τό lidl,καί όταν τό χρειάστηκα νά μετρήσω κάτι είχε αδειάσει η μπαταρία,καί κάτι τέτοια μέ εκνευρίζουν όταν κάνω μιά κατασκευή τήν ώρα πού τό χρειάζομαι νά μήν τό έχω,νά θέλω νά κάνω μιά μέτρηση,και τελικά να χρησιμοποιώ τό αναλογικό,η νά πηγαίνω στό σπίτι να ψάχνω για μπαταρίες,νά τίς αλλάζω κ.τ.λ θέλω όταν κάνω κάτι νά μήν χασομεράω γιά τέτοια θέματα,γιαυτό δέν εμπιστεύομαι τίς μπαταρίες,εφόσον μπορώ νά κάνω καλά τήν δουλειά μου μέ τό ρολόι πού είναι πιό ακριβείας,απο το απλό με τίς κλίμακες στό χάρακα,γιατί νά μπλέκω μέ ψηφιακά καί μπαταρίες,βέβαια αυτό αποτελεί μιά προσωπική άποψη,ο καθένας όπως τόν βολεύει,απλά μιλησα γιά μένα πώς τό βλέπω.
πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι με εργαλεια και χρωματα να παρω χρωμα βεγκε και τα παραπανω βερνικια πολυουρεθανης μπας και τελειωσω το τραπεζακι κουζινας που εφτιξα και χαζευοντας τα εργαλεια στο μαγαζι βλεπω το παρακατω δισκοπριονο παγκου στημενο με ενα ταμπελακι που ελεγε 50% εκτωση γιατι ηταν εκθεσιακο οπως μου ειπαν .περνω τα βερνικια παω σπιτι αλλα δεν μπορουσα να ησυχασω το μυαλο μου στο δισκοπριονο .ε δεν ηθελα και πολυ βουρ και το πηρα.
κλιμακα του φραχτη με μεγενθυντηκο φακο χανει 0.5 χιλιοστα .
υψος κοπης 73 χιλιοστα
τροφοδοσια ρευματος και αναροφηση πριονιδιον η με σκουπα η με αποροφητηρα.
ροδες για την μεταφορα οι οποιες σηκωνονται για να πατανε τα ποδια κατω.
αλουμινενιος κινουμενος παγκος εργασιας.
ανω συστημα αναροφησης
καθετοτητα ,χανει και εδω ενα τικ αλλα ρυθμιζετε αριστα και ευκολα .Αφήστε τα ψηφιακά και πιάστε τα αναλογικά !!!!!!!
Και πολύ άργησες να το πάρεις!! Καλές δουλειές.ευχαριστω παιδια!! τιμη σοκ απο 320 το πηρα 159!
Ευχαριστώ συνάδελφοι
Κυριάκο καί Νεκτάριε καί εγώ μόλις τό είδα στό νέτ έγινα "πύραυλος" γιά τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό αγόρασα 9,5 ευρώ.Ήταν τό τελευταίο μέ πλαστική θήκη τά άλλα είναι μέ δερμάτινη θήκη.
Βλέπω ότι τό έχει καί στο profitstore στόν Νέο Κόσμο .
Καί στό clevermarket στό κέντρο τής Αθήνας στήν Γερανίου
Φίλε Ιωάννη,έχω τό ψηφιακό παχύμετρο απο τό lidl,καί όταν τό χρειάστηκα νά μετρήσω κάτι είχε αδειάσει η μπαταρία,καί κάτι τέτοια μέ εκνευρίζουν όταν κάνω μιά κατασκευή τήν ώρα πού τό χρειάζομαι νά μήν τό έχω,νά θέλω νά κάνω μιά μέτρηση,και τελικά να χρησιμοποιώ τό αναλογικό,η νά πηγαίνω στό σπίτι να ψάχνω για μπαταρίες,νά τίς αλλάζω κ.τ.λ θέλω όταν κάνω κάτι νά μήν χασομεράω γιά τέτοια θέματα,γιαυτό δέν εμπιστεύομαι τίς μπαταρίες,εφόσον μπορώ νά κάνω καλά τήν δουλειά μου μέ τό ρολόι πού είναι πιό ακριβείας,απο το απλό με τίς κλίμακες στό χάρακα,γιατί νά μπλέκω μέ ψηφιακά καί μπαταρίες,βέβαια αυτό αποτελεί μιά προσωπική άποψη,ο καθένας όπως τόν βολεύει,απλά μιλησα γιά μένα πώς τό βλέπω.
Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλειακια. .. Βασίλη πολύ καλά έκανες και πήρες το δισκοπρίονο, είναι σίγουρα κλαααασεις ανώτερο από το προηγούμενο που είχες και θα χαίρεσαι να το δουλεύεις. ..
Και μικρό αγορές από μένα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.