Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Κυριάκο καί Νεκτάριε καί εγώ μόλις τό είδα στό νέτ έγινα "πύραυλος" γιά τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό αγόρασα 9,5 ευρώ.Ήταν τό τελευταίο μέ πλαστική θήκη τά άλλα είναι μέ δερμάτινη θήκη.
Βλέπω ότι τό έχει καί στο profitstore στόν Νέο Κόσμο .
Καί στό clevermarket στό κέντρο τής Αθήνας στήν Γερανίου

Φίλε Ιωάννη,έχω τό ψηφιακό παχύμετρο απο τό lidl,καί όταν τό χρειάστηκα νά μετρήσω κάτι είχε αδειάσει η μπαταρία,καί κάτι τέτοια μέ εκνευρίζουν όταν κάνω μιά κατασκευή τήν ώρα πού τό χρειάζομαι νά μήν τό έχω,νά θέλω νά κάνω μιά μέτρηση,και τελικά να χρησιμοποιώ τό αναλογικό,η νά πηγαίνω στό σπίτι να ψάχνω για μπαταρίες,νά τίς αλλάζω κ.τ.λ θέλω όταν κάνω κάτι νά μήν χασομεράω γιά τέτοια θέματα,γιαυτό δέν εμπιστεύομαι τίς μπαταρίες,εφόσον μπορώ νά κάνω καλά τήν δουλειά μου μέ τό ρολόι πού είναι πιό ακριβείας,απο το απλό με τίς κλίμακες στό χάρακα,γιατί νά μπλέκω μέ ψηφιακά καί μπαταρίες,βέβαια αυτό αποτελεί μιά προσωπική άποψη,ο καθένας όπως τόν βολεύει,απλά μιλησα γιά μένα πώς τό βλέπω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Κυριάκο καί Νεκτάριε καί εγώ μόλις τό είδα στό νέτ έγινα "πύραυλος" γιά τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια καί τό αγόρασα 9,5 ευρώ.Ήταν τό τελευταίο μέ πλαστική θήκη τά άλλα είναι μέ δερμάτινη θήκη.

Φίλε Ιωάννη,έχω τό ψηφιακό παχύμετρο απο τό lidl,καί όταν τό χρειάστηκα νά μετρήσω κάτι είχε αδειάσει η μπαταρία,καί κάτι τέτοια μέ εκνευρίζουν όταν κάνω μιά κατασκευή τήν ώρα πού τό χρειάζομαι νά μήν τό έχω,νά θέλω νά κάνω μιά μέτρηση,και τελικά να χρησιμοποιώ τό αναλογικό,η νά πηγαίνω στό σπίτι να ψάχνω για μπαταρίες,νά τίς αλλάζω κ.τ.λ θέλω όταν κάνω κάτι νά μήν χασομεράω γιά τέτοια θέματα,γιαυτό δέν εμπιστεύομαι τίς μπαταρίες,εφόσον μπορώ νά κάνω καλά τήν δουλειά μου μέ τό ρολόι πού είναι πιό ακριβείας,απο το απλό με τίς κλίμακες στό χάρακα,γιατί νά μπλέκω μέ ψηφιακά καί μπαταρίες,βέβαια αυτό αποτελεί μιά προσωπική άποψη,ο καθένας όπως τόν βολεύει,απλά μιλησα γιά μένα πώς τό βλέπω.
Ευχαριστω!
Αλλα επειδη ειδα ακριβα μεταφορικα σκεφτηκα να κοιταξω και

Εδω..

http://www.banggood.com/Thickness-G...-Tool-0-10mm-Flat-Paper-Tissue-p-1024049.html

P2130115.jpg πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι με εργαλεια και χρωματα να παρω χρωμα βεγκε και τα παραπανω βερνικια πολυουρεθανης μπας και τελειωσω το τραπεζακι κουζινας που εφτιξα και χαζευοντας τα εργαλεια στο μαγαζι βλεπω το παρακατω δισκοπριονο παγκου στημενο με ενα ταμπελακι που ελεγε 50% εκτωση γιατι ηταν εκθεσιακο οπως μου ειπαν .περνω τα βερνικια παω σπιτι αλλα δεν μπορουσα να ησυχασω το μυαλο μου στο δισκοπριονο .ε δεν ηθελα και πολυ βουρ και το πηρα.
P2130105.jpg
P2130106.jpg κλιμακα του φραχτη με μεγενθυντηκο φακο χανει 0.5 χιλιοστα .P2130109.jpg υψος κοπης 73 χιλιοστα
P2130110.jpg τροφοδοσια ρευματος και αναροφηση πριονιδιον η με σκουπα η με αποροφητηρα.
P2130111.jpg ροδες για την μεταφορα οι οποιες σηκωνονται για να πατανε τα ποδια κατω.
P2130113.jpg αλουμινενιος κινουμενος παγκος εργασιας.
P2130114.jpg ανω συστημα αναροφησης
P2130107.jpg καθετοτητα ,χανει και εδω ενα τικ αλλα ρυθμιζετε αριστα και ευκολα .

Αφήστε τα ψηφιακά και πιάστε τα αναλογικά !!!!!!!

Δεν θα διαφωνισω, και εγω εχω αναλογικα...
attachment.php

...αλλα για να πω την αμαρτια μου, τα τελευταια μπολικα χρονια χρησιμοποιω αποκλειστικα digital παχυμετρο, τεραστια διαφορα στην ευκολια και στην ταχυτατη αναγνωση.

Δημητρη καλοριζικο, το εχω και εγω αυτο και δεν χανει μια. Το εχω τσεκαρει με φιλερ

Νεκταριε και εγω απο banggood το εχω παρει.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Το βασικό είναι ότι ότι βολεύει κάποιον αυτό είναι και το καλύτερο!
Αλλά αυτό δεν αλλάζει τις δυνατότητες των οργάνων ! :)
Με ένα ψηφιακό (λόγω των σχετικών μετρήσεων που μπορεί να κάνει) έχεις αρκετά περισσότερες δυνατότητες για σημαδέματα ακριβείας
επιλέγοντας εσύ αυθαίρετα καποιο Offset.
Και μια και αναφέρθηκε, τα Vernier Calipers έχουν το ίδιο resolution με τα Dial Calipers, σε γενικές γραμμές συνήθως βρίσκεις με 0,02mm, περίπου πέντε φορές ακριβέστερα από το "ρολόι" για το οποίο συζητάμε (το οποίο μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του -και με το "περιπλέον"- στα ξυλουργικά!), απλά τα παχύμετρα με το "ρολόι", είναι πιο ευανάγνωστα και έτσι συμβαίνουν λιγότερα λάθη! :)

Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλειακια. .. Βασίλη πολύ καλά έκανες και πήρες το δισκοπρίονο, είναι σίγουρα κλαααασεις ανώτερο από το προηγούμενο που είχες και θα χαίρεσαι να το δουλεύεις. ..

Και μικρό αγορές από μένα...

uploadfromtaptalk1455394864862.jpg

Βασίλη καλορίζικο καί καλοδούλευτο,ποιός τήν χάρη σου αρχηγός μέ δύο παγκοπρίονα -bye-
Στέλιο (seafalco) σημαντικές οι συμβουλές σου,σέ παρακολουθώ καί μαθαίνω από εσένα
Γιάννη επίσης καλοδούλευτα,η γωνία stanley γιά κοιλοδοκούς πολύ καλή
Μιχάλη ευχαριστώ,καί έχω φίλερ αλλά δέν τό σκέφτηκα καθόλου,καλά πού μού τό είπες αύριο νά τό δοκιμάσω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα σε όλους τα εργαλειακια. .. Βασίλη πολύ καλά έκανες και πήρες το δισκοπρίονο, είναι σίγουρα κλαααασεις ανώτερο από το προηγούμενο που είχες και θα χαίρεσαι να το δουλεύεις. ..

Και μικρό αγορές από μένα...

χεχε, και οι μικροαγορες καλες ειναι, καλοριζικες :))

Kαι οι δικες μου μικροαγορες

Πινελακια διαφορα, χαρακας για να βρισκεις ευκολα το μεσο ενος κομματιου και ενα οδηγος για ακονισμα σε πετρα.
24912993981_cc6a299c84_b.jpg