Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

http://www.e-shop.gr/palmiko-ilektr...-metablitis-taxytitas-f0157460aa-p-TLS.090206
TLS.090206.jpg

ελπίζω να βγει καλό, δεν μπορούσα να ανέβω πιο ψηλά δυστυχώς...

Καλοδουλευτο πιστεύω τίμια επιλογη...

Καλοριζικο το εργαλειο, αν και skill τελος παντων...:BDBDG54:

Που ξέρεις. Αν και skill μπορεί να κάνει τη δουλειά του! Το θέμα είναι να κρατήσει στο χρόνο.

Παρόμοιο SKILL sander review στο ακόλουθο video:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kαλορίζικο και καλοδούλευτο Σωτήρη,γιά μένα μιά χαρά είναι,γιά ερασιτεχνική χρήση νομίζω δέν χρειάζεται νά ανέβεις παραπάνω

http://www.e-shop.gr/palmiko-ilektr...-metablitis-taxytitas-f0157460aa-p-TLS.090206
TLS.090206.jpg

ελπίζω να βγει καλό, δεν μπορούσα να ανέβω πιο ψηλά δυστυχώς...
Καλοδουλευτο!
Το έχω το συγκεκριμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά! Στα αρνητικά του είναι ότι λόγο όγκου και βάρους είναι πιο πολύ για μεγάλες επιφάνειες και κουράζει για πιο μικρές κατασκευές! Ένα άλλο είναι ότι αν θέλεις να το δουλέψεις με σκούπα έχει οβάλ έξοδο και θέλει κάποιο ανταπτορα (που δεν έχει στη συσκευασία) η κάποια πατέντα (αν και ο συλλέκτης σκόνης δουλεύει πολύ καλά και δεν πολύ χρειάζεται η σκουπα)!

Πολύ καλή επιλογή έκανες φίλε Σώτο. Καλορίζικο και καλοδούλευτο.

Στο θέμα της συλλογής σκόνης, η προσωπική μου εμπειρία όντας κάτοχος έκκεντρου τριβείο Bosch (με παρόμοια φιλοσοφία διαχείρισης σκόνης) είναι ότι είναι αρκετά ικανοποιητική ακόμα και χωρίς σκούπα αλλά σε ότι αφορά τα χοντρά. Όσο αυξάνεται η κόκκωση τόσο πιο δύσκολη είναι η συλλογή της σκόνης ακόμα και σε μικρές επιφάνειες.
Αυτό πιστεύω ότι γίνεται λόγω του "φραξίματος" που δημιουργούν στο φίλτρο τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης. Φυσικά ο συχνός καθαρισμός του φίλτρου και το κοπάνημα του βελτιώνουν την κατάσταση αλλά πλέον εγώ το δουλεύω μόνο με σκούπα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σε δουλειές έξω που δεν με ενδιαφέρει αν θα λερώσω χρησιμοποιώ φυσικά το φίλτρο αλλά και για χοντρές δουλειές εντός.

Τι γίνεται ρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω με τις παραλαβές σας..

Λοιπόν, strs, KTM950 , Makis75 , Athanasis , karmen1983 καλορίζικα και καλοδούλευτα παιδιά !! Να είστε καλά να τα χαρείτε.

Γεια σου Αγρότιςς...

Θα ευχόμουν να είχα πάντα τέτοια εισροή με προμήθειες αλλά το χρήμα έχει ήδη εξαντληθεί και ο κουμπαράς άδειασε! Κάτι παραγγελίες εκρεμούν φυσικά ακόμη. Μόλις παραλάβω θα εκθέσω εκ νέου!

Καλορίζικα τα Skl-άκια τα γατάκια και εγώ έρχομαι με τα κοκοκοψαρα :rofl:

Καλοδούλευτα παιδιά να είναι :)

Μαγνητικά καρυδάκια και μία μακριά μύτη Wiha PZ2 τα σημερινά αποκτήματα

btWl1Wt.jpg

V7nG2w0.jpg
Καλορίζικα. Μπορείς να μου πεις από που;

Τι γίνεται ρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω με τις παραλαβές σας..

Λοιπόν, strs, KTM950 , Makis75 , Athanasis , karmen1983 καλορίζικα και καλοδούλευτα παιδιά !! Να είστε καλά να τα χαρείτε.

Καλοριζικα και μενα τα νεα εργαλεια και αναλωσιμα για τους παραπανω συναδελφους!!

Αθανασιε καλως ορισες στην παρεα μας απο τη μεγαλονησο!!

Πλανη Proxxon AH80

Παραλαβη της "μικροτερης πλανης στον κοσμο" οπως λεει και η Proxxon!
"Τhe smallest and finest in the world" :))

Mολις 5.5 κιλα βαρος, πλανιζει σανιδες μεχρι 8 εκατοστα πλατος με μαξιμουμ βαθος κοπης τα 0.8χιλιοστα.

Δυστυχως δεν εχω χρονο να την ανοιξω, να την συναρμολογησω και να την δοκιμασω...

24865886420_d6c4f8050a_c.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/27044.php?list

Re: Πλανη Proxxon AH80

Παραλαβη της "μικροτερης πλανης στον κοσμο" οπως λεει και η Proxxon!
"Τhe smallest and finest in the world" :))

Mολις 5.5 κιλα βαρος, πλανιζει σανιδες μεχρι 8 εκατοστα πλατος με μαξιμουμ βαθος κοπης τα 0.8χιλιοστα.
.........

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά μου ακούγεται σαν σημαντική αναβάθμηση στην εργαλειοθήκη λαμβάνοντας υπ όψη και τις μικρές απαιτήσεις του εργαλείου σε χώρο.

Μου άνοιξε η όρεξη με την εικόνα πάντως!