Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε Νεκτάριε καί Agrotiss (θύμησε μου το όνομα σου) καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας,χρησιμότατος ο μαγνήτης
Νεκτάριε άν δέν βαριέσε καί έχεις χρόνο μπορείς νά κάνεις ένα review στό κατάλληλο νήμα στο mini δισκοπρίονο,να δούμε μέχρι πόσα mm κόντρα πλακέ-μελαμίνη-μασίφ ξύλο κόβει άνετα πού ζορίζεται κ.τ.λ

Γιώργος το όνομά μου, και ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά :grinning-smiley-043

Η χθεσι μου παραλαβή απο το paletadeals.gr
JCB ROS-320 έκκεντρο τριβειο φ125 στα 320watt.
Αγοράστηκε προς 35 ευρώ απο 71 και πραγματικα αξίζει τα χρηματα του.
Μπήκε πανευκολα το καλώδιο σε πέντε μόλις λεπτα και δοκιμάστηκε σε ξύλο.
Εχει πολύ δυναμη και ρυθμιζόμενες στροφες και μου θύμισε το Dewalt που αγόρασα στην τριπλάσια τιμή προ ημερών!
IMG_20160224_175100.jpg

Παιδιά εβρίσκομαι στις τουαλέττες len roy merlin καταστήματος με άδειες τις τσέπες. Έχω εντωπίσει τρυπανάκι Black n Decker 188k 18V με 90 ευρώ. Με τί λεφτά θα το πάρω? Μου αρεσε πολύ. Θα δω τι έχω στην κάρτα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντωμεταξύ εχει και ένα παραπλήσιο 18v που έχει λέει autosense αν και δεν ξερω τι ακριβώς κάνει αυτο και κοστιζει 104ευρώ.

Καλοριζικο το νεο σου τριβειο Κυριακο.
Συλλογη απο τριβεια κανεις, αν δεν κανω λαθος εχεις 5-6 τριβεια διαφορων τυπων συνολικα.:violent-smiley-030:

Πριν 2-3 μέρες παρέλαβα αυτό το impact set της Makita:

Makita2.jpg

Είχα ήδη, εδώ και μερικά χρόνια, αυτό:

Makita1.jpg

Εκτός από την διαφορά στο χρώμα (ασπρο vs μπλεπρασινο) έχουν μερικές ακόμα διαφορές. Το άσπρο δεν έχει pz μύτες, αλλά έχει 3 x ph2 και έχει 2 square μύτες. Επίσης έχει διαφορετική κεφαλή στον αντάπτορα. Η κεφαλή αυτή (που μπαινοβγαίνει όπως και στο μπλεπράσινο) έχει δυνατότερο μαγνήτη. Σηκώνει άνετα 400αρι σφυρί σε αντίθεση με το μπλεπράσινο που σηκώνει 250αρι με το ζόρι. Επίσης η διάμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το μπλεπράσινο, οπότε υπάρχει καλύτερη ικανότητα διείσδυσης σε δυσπρόσιτα (στενά) σημεία...συχνά έπρεπε να βγάλω την μπλε κεφαλή για να "χώσω" την μύτη σε κάποια χαραμάδα. Το μόνο θέμα που έχει σε σχέση με την μπλεπράσινη, είναι ότι ο αντάπτορας στο άσπρο σετ έχει απλό μαύρο στέλεχος (το σημείο δηλ. που μπαίνει στο hex τσοκ του παλμικού) σε αντίθεση με το μπλεπράσινο που έχει το χρυσαφί impact στέλεχος της makita. Και στα 2 set οι μύτες είναι impact gold.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δε παρέλαβα ακόμα το φαλτσοπρίονο αλλά καλό είναι να πω την εμπειρία μου με το live chat του αμαζον. Μιλησα με έναν υπάλληλο εκεί και του είπα ότι και καλα τη Παρασκευή που πέρασε θα το είχα στα χέρια μου και ότι μέχρι και σήμερα 4 μέρες μετά δλδ δεν έχω καμία ενημέρωση.
Μου είπε ότι έχει μπει Ελλάδα και λογικά σε 2 εργάσιμες θα το έχω στα χέρια μου. Αν δε το έχω να ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους. Και σαν ένδειξη συγνώμης μου έκανε refund χωρίς να πω τίποτα 40 british pounds 50 ευράκια δηλαδή. Απλά wow για την εξυπηρέτηση

Είναι πάγια τακτική του Amazon όταν η Αποστολή δεν φτάσει στην ώρα της και ο Πελάτη κάνει παράπονα να επιστρέφει τα μεταφορικά.

καλορίζικα Νίκο!

Γιάννη βασικά δεν έκανα παράπονο. Απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατι ειχε μέρες να ενημερωθεί το tracking. Μου ζήτησε να περιμένω 2 εργάσιμες και του απάντησα κανένα πρόβλημα.
ε μετά μου είπε ότι σαν ένδειξη συγνώμης για τη καθυστέριση πάρε και αυτά πίσω και έμεινα ολίγον λαλακας. Και μιας και είχα πληρώσει με revolut τα λεφτά μπήκαν αμέσως και δε χρειάστηκε να περιμένω 5 εργάσιμες για να εμφανιστούν. Ξαφνιάστηκα θετικά μπορώ να πω :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικα Νίκο!

Γιάννη βασικά δεν έκανα παράπονο. Απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατι ειχε μέρες να ενημερωθεί το tracking. Μου ζήτησε να περιμένω 2 εργάσιμες και του απάντησα κανένα πρόβλημα.
ε μετά μου είπε ότι σαν ένδειξη συγνώμης για τη καθυστέριση πάρε και αυτά πίσω και έμεινα ολίγον λαλακας. Και μιας και είχα πληρώσει με revolut τα λεφτά μπήκαν αμέσως και δε χρειάστηκε να περιμένω 5 εργάσιμες για να εμφανιστούν. Ξαφνιάστηκα θετικά μπορώ να πω :)

Είτε κάνεις παράπονα είτε ρωτάς είτε τους αναφέρεις ότι έχει καθυστερήσει η αποστολή/παραλαβή είναι το ίδιο και πάντα σου επιστρέφουν το ποσό των μεταφορικών.

Το ποσό που σου επέστρεψαν δεν είναι ίσο με το κόστος των μεταφορικών ?

amsen καλορίζικα φίλε, καλά βιδώματα !!! Το μπλε σετάκι έχω κι εγώ, καλός ο μαγνήτης αλλά δύσχρηστος όπως ανέφερες. άσε που δεν βλέπεις και τη μύτη αν μπαίνει σωστά στη βίδα. Γνώμη μου είναι ότι ο μαγνήτης κάνει δουλειά μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχουμε τη δυνατότητα να κρατάμε τη βίδα με το χέρι για λίγο ενώ βιδώνουμε μέχρι να μπει λίγο στο ξύλο. Πιστεύω ότι ένα καλό σετ με μύτες 50 έως 70 mm είναι καλύτερες απ το να βάζεις μύτες μέσα στο μαγνητικό αντάπτορα.Αυτή θα είναι και η επόμενή μου αγορά.

karmen1983 θα είδαν ότι είσαι όμορφη γι αυτό σε περιποιήθηκαν καταλλήλως χαχαχαχα χωρίς πλάκα τώρα είσαι τυχερή.

Κυριάκο καλοδούλευτο το τριβείο φίλε !!

Υπάρχουν και κάτι κατσαβίδια που πιάνουν την βίδα και την συγκρατούν μεχρι να πιάσει σωστά, βιδώνεις μερικές στροφές και μετά απελευθερώνεις την βίδα, είχα αγοράσει προ 20ετίας 2 τέτοια από την facom.

Να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ πολύ!

Ποτε δεν είναι αρκετά Νεκταριε!!!
Χαχαχαχα αυτό θα παει στο εξοχικό φιλέ.
Παιρνει και τα ίδια γυαλοχαρτα που παραγγειλαμε.

Νίκο καλοδουλευτα!!!!

Εχει πολύ δυναμη και ρυθμιζόμενες στροφες και μου θύμισε το Dewalt που αγόρασα στην τριπλάσια τιμή προ ημερών!
IMG_20160224_175100.jpg

Τα έβαλες να κάνουν σεξ τα τριβεία?

Παιδιά εβρίσκομαι στις τουαλέττες len roy merlin καταστήματος με άδειες τις τσέπες. Έχω εντωπίσει τρυπανάκι Black n Decker 188k 18V με 90 ευρώ. Με τί λεφτά θα το πάρω? Μου αρεσε πολύ. Θα δω τι έχω στην κάρτα...

Εντωμεταξύ εχει και ένα παραπλήσιο 18v που έχει λέει autosense αν και δεν ξερω τι ακριβώς κάνει αυτο και κοστιζει 104ευρώ.

Το Autosense έχει αυτόματο συμπλέκτη. Ανάλογα με την αντίσταση που νιώθει ρυθμίζει μόνο του το δράπανο τι ροπή πρέπει να δώσει στην βίδα.

Είναι πάγια τακτική του Amazon όταν η Αποστολή δεν φτάσει στην ώρα της και ο Πελάτη κάνει παράπονα να επιστρέφει τα μεταφορικά.

Ωραία και εγώ λοιπόν που περιμένω κάτι βιβλία που θα καθυστερήσουν σίγουρα, θα τους κάνω παρατηρηση να τα πάρω πίσω!!! Χαχααχα

Καλορίζικα τα εργαλεία παίδες!

Υπάρχουν και κάτι κατσαβίδια που πιάνουν την βίδα και την συγκρατούν μεχρι να πιάσει σωστά, βιδώνεις μερικές στροφές και μετά απελευθερώνεις την βίδα, είχα αγοράσει προ 20ετίας 2 τέτοια από την facom.

Σωτήρη άντε να το βρεις τώρα αυτό..

IMG_20160224_175100.jpg

Καλώδιο ποσα μέτρα και σε τι τιμη πηρες κυρ...