AGROTISS
Supreme Member
Το εργαλείο της Wolfcraft:
Δυστιχός είναι πλαστικό εκείνο το μαύρο:
Για αυτό θα αγοράζω άλλη γωνία.
Καλορίζικα, ποιο close-up δεν μπορεί να γίνει, ωραίος !!
Το εργαλείο της Wolfcraft:
Δυστιχός είναι πλαστικό εκείνο το μαύρο:
Για αυτό θα αγοράζω άλλη γωνία.
Μιας και κάποιοι ρώτησαν, έκανα ένα γρήγορο test drive στη συσκευή ακονίσματος. Για τρυπάνια είναι μια χαρά. Ορισμένα που τα είχα αχρηστέψει στο τρόχισμα μου τα έφερε μια χαρά και τρύπησα άνετα σίδερο. Για μαχαίρια πάλι δεν νομίζω. Θέλει πολύ επιδέξιες κινήσεις και αφήνει γρέζι. Για σκαρπέλα δεν το συζητώ.
Τώρα για τον δίδυμο τροχό, μου φάνηκε μια χαρά αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Μόλις φουλάρει δεν δείχνει να χάνει σε δύναμη αν και είναι 200w. Για εμένα που θα τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο και για ψιλοδουλειές μου φαίνεται αρκετός. Τώρα βέβαια με τρώει η τσέπη μου να πάρω σαν συμπλήρωμα του ηλεκτρικού και το 18v δισκοπρίονο μιας και έχω το δραπανοκατσάβιδο με δυο μπαταρίες. Αξίζει;
Μεγειές τα Knipex!
Και καλή διασκέδαση μαζί τους!
Μια ερώτηση, την πρέσα ακροχιτωνίων επίτηδες την διάλεξες να είναι εμπρόσθιας φόρτισης?
Ρωτάω γιατί η πλάγιας φόρτισης είναι πολύ πιο εργονομική (βολική).
Και υπάρχουν εξίσου ποιοτικές λύσεις με αρκετά λιγότερα χρήματα -ελπίζω να μην άλλαξαν τιμές- από τη Wago!
Μιας και κάποιοι ρώτησαν, έκανα ένα γρήγορο test drive στη συσκευή ακονίσματος. Για τρυπάνια είναι μια χαρά. Ορισμένα που τα είχα αχρηστέψει στο τρόχισμα μου τα έφερε μια χαρά και τρύπησα άνετα σίδερο. Για μαχαίρια πάλι δεν νομίζω. Θέλει πολύ επιδέξιες κινήσεις και αφήνει γρέζι. Για σκαρπέλα δεν το συζητώ.
Τώρα για τον δίδυμο τροχό, μου φάνηκε μια χαρά αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Μόλις φουλάρει δεν δείχνει να χάνει σε δύναμη αν και είναι 200w. Για εμένα που θα τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο και για ψιλοδουλειές μου φαίνεται αρκετός. Τώρα βέβαια με τρώει η τσέπη μου να πάρω σαν συμπλήρωμα του ηλεκτρικού και το 18v δισκοπρίονο μιας και έχω το δραπανοκατσάβιδο με δυο μπαταρίες. Αξίζει;
Μετά το ακονισμα είναι απαγορευτική η Λίμα. Η σειρά είναι τροχισμα ακονισμα γυαλισμα. Το πρώτο με τροχό το δεύτερο με ακόμη και το τρίτο με δέρμα. Λίμα μόνο άμα θες να διαμορφώσεις το μεταλλο
Γρηγορα review για το τροχιστη Νικολα.
Το καθαριστικο αν προλαβω θα παρω και γω ενα. Πρεπει να τα διαλυει καλα τα λαδια.
Το διδυμο τροχο το πηρε καποιος να μας πει εντυπωσεις?
Σημερα παρελαβα σχεδον αδεια
adult image host
Ευχαριστω Μιχαλη!Οταν ερθεις κατα εδω με το καλο οι μπυρες που θα πιουμε θα ανοιχτουν με αυτο!
To πήρα από τον Κολλέρη στον Πειραιά, κάνα 7ρι πρέπει να έκανε.
Το άσχημο με τα λαπτοπ και συναφή ηλεκτρονικά είναι ότι συνήθως δεν έχουν καθόλου κενό για το άνοιγμα οπότε πολλοί επιστρατεύουν μαχαίρια, σουγιάδες, κατσαβιδάκια slot και ότι έχει ο καθένας πρόχειρο. Μέχρι και filler ειδα να βιάζεται στον υπερ πάντων αγώνα.
τα togle πανω στην βαση τα πειρες απο δω;
Αυτό θέλει το φαράγγι της Σαμαριάς για να χωρέσει !
Ίσως ένα από τα λεπτά μινι λοσταρακια τιτανίου που αν θυμάμαι καλά ειχες ανεβάσει να ειναι ιδανικό αν έχει λεπτή κόψη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.