Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας.
Φίλε Δημήτρη (Χελωνάκια) όποτε βρείς χρόνο μπορείς νά κάνεις ένα τέστ μέ τήν πλάνη στά αυλάκια σέ κόντρα πλακέ νά δούμε ''τρώει'' καλά τίς εσοχές,αλλά όχι στό παράλληλο στό κάθετο τμήμα η τό ξεφλουδίζει άσχημα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας.
Φίλε Δημήτρη (Χελωνάκια) όποτε βρείς χρόνο μπορείς νά κάνεις ένα τέστ μέ τήν πλάνη στά αυλάκια σέ κόντρα πλακέ νά δούμε ''τρώει'' καλά τίς εσοχές,αλλά όχι στό παράλληλο στό κάθετο τμήμα η τό ξεφλουδίζει άσχημα.

Το σημειωνω.
Παρεπιπτοντως Δημητρη δεν σου το ειπα ποτε νομιζω, ο δισκος με τα πολλα δοντια για το ΡΚΣ της μπος κοβει πολυ καθαρα, αλλα αργα συγκριτικα με τον μαμισιο οταν το δοκιμασα........

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι νικο αν και νομιζω ο δημητρης weather που το εχει και το δουλεψε ειπε καλα λογια.

Φίλε Βασίλη καλορίζικα και καλοδούλευτα άν καί καθυστερημένα συγγνώμη τώρα είδα το post
Ναί κάνει πολύ καλή δουλειά,τό μόνο πού θά κάνεις είναι νά βάλεις στήν βάση τό σκαρπέλο πρός ακόνισμα αλλά να δείς σέ ποιά γωνία (μοίρες) πατάει ακριβώς το κοπτικό του σκαρπέλου και εκει θά λοκάρεις μέ τίς βίδες γιατί το σκαρπέλο που έχω τό Bacho 18 mm πατάει σωστά στίς 35 μοίρες,ένα ff-group 10 mm πατάει σωστά στίς 25 μοίρες καί ένα ff-group 20 mm πατάει σωστά στίς 30 μοίρες ,τρία σκαρπέλα πού έχω και πατάνε σέ διαφορετικές μοίρες στήν πέτρα,και κινήσεις όπως δείχνη τό σχέδιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το σημειωνω.
Παρεπιπτοντως Δημητρη δεν σου το ειπα ποτε νομιζω, ο δισκος με τα πολλα δοντια για το ΡΚΣ της μπος κοβει πολυ καθαρα, αλλα αργα συγκριτικα με τον μαμισιο οταν το δοκιμασα........

Δημήτρη μού τό είπες,μού τό είπες,στήν Μαρμίτα τόν Δεκέμβρη -bye-
Καί ευχαριστώ έκ τών προτέρων γιά τό τέστ

Πω πω, της ...πλανης εγινε σημερα! Καλοριζικες παιδια!

Εγω χαρηκα ομως ιδιαιτερα ενα σοφο μελος που αγορασε τριβειο χειρος και γυαλοχαρτακια αντι για πλανη! :)))

Επισης τo μινι σαντερακι Ryobi του δαιμονιου με τις ρυθμιζομενες στροφες πρεπει να ειναι αστερι. Θυμαμαι αριστες κριτικες στο αμαζον.

Εγω χαρηκα ομως ιδιαιτερα ενα σοφο μελος που αγορασε τριβειο χειρος και γυαλοχαρτακια αντι για πλανη! :)))

Επισης τo μινι σαντερακι Ryobi του δαιμονιου με τις ρυθμιζομενες στροφες πρεπει να ειναι αστερι. Θυμαμαι αριστες κριτικες στο αμαζον.

Για το δικό μου λες?
Δεν εχει ρυθμιζόμενες στροφές!

Ισως ειναι το ακριβως επομενο μοντελο αυτο που λεω. Φαινοται ομως ακριβως το ιδιο!

Ναι μόνο η ροδέλα ρύθμισης λείπει αν και για τον συγκεκριμένο τύπου τριβείου δεν την θεωρώ και απαραίτητη...

Σημερα παρελαβα στοχασμο....

Μὴν εἰποῦν στὸ στοχασμό τους
τὰ ξένα ἔθνη ἀληθινά:
«Ἐὰν μισοῦνται ἀνάμεσό τους
δὲν τοὺς πρέπει ἐλευθεριά».
Τέτοια ἀφήστενε φροντίδα·
ὅλο τὸ αἷμα ὀποῦ χυθεῖ
γιὰ θρησκεία καὶ γιὰ πατρίδα
ὅμοιαν ἔχει τὴν τιμή.
Στὸ αἷμα αὐτό, ποὺ δὲν πονεῖτε
γιὰ πατρίδα, γιὰ θρησκειά,
σᾶς ὁρκίζω, ἀγκαλισθεῖτε
σὰν ἀδέλφια γκαρδιακά.
Πόσο λείπει, στοχασθεῖτε,
πόσο ἀκόμη νὰ παρθῇ·
πάντα ἡ νίκη, ἂν ἐνωθῇτε,
πάντα ἐσᾶς θ' ἀκολουθεῖ.

Εγώ χθες παρέλαβα κάτι και ξέχασα να το ανεβάσω.

Το βιβλίο του φίλου μας του Marc!

P60324_141013.jpg

δεν ειναι ο μονος.....ψαχνωμαι και για καλη πλανη χειρος προς το παρον, διαβαζω για αυτο...

Οταν σε καποια ηλεκτρονικη πλακετα εχει ξεκολλησει καποιο chip , οπως συνηθως συμβαινει στις gpu των laptop , τις κανουν reballing. Δηλαδη ξανακολλανε το chip σωστα με αυτη τη διαδικασια.
Ευχαριστω δεν το ηξερα, ετσι και αλλιως αυτα ειναι πολυ βαθια νερα για μενα, που σταματησα προ smd.

Κυριε, κυριε, κυριε εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα ΑΥΤΟΣ το εκανε.....

χθεσινές παραλαβές,τρυπάνια φτερού tools maco & bison ξυλόκολλα.
το σετ του lidl είναι αγοράσμενο πρίν λίγες μέρες.
SAM_1248.jpg

καθώς και 2 βασικά "στοιχεία" για οικιακό reballing.
flux gel topnik & solder ball 0.6..σύνολο αγοράς 21 ευρώ
SAM_1250.jpg

SAM_1252.jpg

Επανακολληση chip σε πλακέτα .
Χρησιμοποιείτε περισσότερο σε επισκευές κάρτας γραφικών .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: