Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν προλαβαινω να γραψω πολλα για την δοκιμη γιατι παω για καφε, ωραια μερα σημερα!

Με λιγα λογια ειναι ο,τι ακριβως περιμενα. 650watt, κοβει μεχρι 4εκ. με τις κοινες λεπιδες. Αριστο νουμερο. Εχει φραχτη χρησιμο και βοηθημα για γωνιακες κοπες.
Το μονο μειον ειναι οτι ειναι πολυ θορυβωδες (πιο θορυβωδες απο μια αντιστοιχη σεγα) αρα ακαταλληλο για διαμερισμα. Οπως ειναι μπαινει στο κουτι του και θα το φερω στην γλυκεια Αθηνα το Πασχα.
Να πω οτι οι πλαστικες βασεις στα ποδια ειναι τοσο σταθερες που δεν χρειαζεται να βιδωθει καν σε παγκο.

Εδω το βλεπουμε σε κοπη οξιας ~3cm παχος. Αερας λεμε. Ισχυρο πραμα. Αν βαλεις πανω και καμμια λαμα της προκοπης, ακομα καλυτερα. Οι λαμες που εχει ειναι τυπου parkside ποιοτικα.

26380001506_c8b7f0718e_b.jpg

26339720921_1d31070d87_b.jpg

χρησιμοτατη θηκη για λαμες
26380001016_15554aa0d4_b.jpg

Φραχτης και γωνιακο βοηθημα
26405908345_aabf8307c3_b.jpg

Last edited:
Απάντησε στην Ερώτηση που σου έκανα.

Μπορείς να αναφέρεις και περισσότερες τους ενός και μια από αυτές ίσως να είναι και η Μεγαλύτερη.

Η απάντηση έρχεται με την παράθεση των κόκκινων γραμμάτων παραπάνω.
Σε συνδυασμό αυτά τα δύο θα αποδείξουν όχι μόνο την προτίμηση αλλά και την αξιοπιστία.
Τι άλλο πιο ξεκάθαρο δλδ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Googleάρει την ερώτηση γι ́αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμη ...
Ασχολίαστο.

Δεν προλαβαινω να γραψω πολλα για την δοκιμη γιατι παω για καφε, ωραια μερα σημερα!

Με λιγα λογια ειναι ο,τι ακριβως περιμενα. 650watt, κοβει μεχρι 4εκ. με τις κοινες λεπιδες. Αριστο νουμερο. Εχει φραχτη χρησιμο και βοηθημα για γωνιακες κοπες.
Το μονο μειον ειναι οτι ειναι πολυ θορυβωδες (πιο θορυβωδες απο μια αντιστοιχη σεγα) αρα ακαταλληλο για διαμερισμα. Οπως ειναι μπαινει στο κουτι του και θα το φερω στην γλυκεια Αθηνα το Πασχα.
Να πω οτι οι πλαστικες βασεις στα ποδια ειναι τοσο σταθερες που δεν χρειαζεται να βιδωθει καν σε παγκο.

Εδω το βλεπουμε σε κοπη οξιας ~3cm παχος. Αερας λεμε. Ισχυρο πραμα. Αν βαλεις πανω και καμμια λαμα της προκοπης, ακομα καλυτερα. Οι λαμες που εχει ειναι τυπου parkside ποιοτικα.

Οπως ακριβώς τό περίμενα Μιχάλη,τό απόλυτο μηχάνημα,ευχαριστούμε γιά τό review
5 cm δέν αναγράφει ότι έχει max κοπή ?
Το δοκίμασες μέ τόν παράλληλο οδηγό να δείς άν κόβει σέ απολυτη ευθεία ?

Καλό καφεδάκι νά έχεις καί καλή ξεκούραση

26380001506_c8b7f0718e_b.jpg

26339720921_1d31070d87_b.jpg

χρησιμοτατη θηκη για λαμες
26380001016_15554aa0d4_b.jpg

Φραχτης και γωνιακο βοηθημα
26405908345_aabf8307c3_b.jpg

Μπράβο Μιχάλη!
Το χάρηκα που το χαρηκες!!!!
Η ισχύς κρύβει και θόρυβο τις περισσότερες φορές φίλε αλλά το βλέπω εργαλείο!

Eυχαριστω Δημητρη!
4 εκατοστα γραφει επανω το μηχανημα. Ομως ο οδηγος μπορει να σηκωθει μεχρι τα 5 εκατοστα αν μπει μεγαλυτερη λαμα.

Ναι, ο οδηγος σε βοηθα να κοψεις σε απολυτη ευθεια.

Μερσι πατριωτακι. Και γω ελπιζω ο θορυβος να κρυβει ισχυ :))

Πολύ ωραίο Μιχάλη, ειδικά για κάποιον που θέλει να αποφύγει το παγκοπρίονο.

"Χιώτης' , μιας και τυχαίνει να δουλεύω και με τα Μποσάκια και με τα κίτρινα στα 10,8v , άστο καλύτερα μην αρχίζεις συγκρίσεις, για ροπές , βάρος κλπ . Ρίξε μια ματιά ´για reviews και κριτικές για το 710 και θα .......δεις την φωτεινή πλευρά της δύναμης .
Τοχω ξαναπεί , σε πλάνες , τριβεία , κλπ η Bosch καλά κρατάει , στα υπόλοιπα......δεν .Και στο λέω εγώ που έχω μπλέ Bosch , άσχετα αν την θεωρώ αισχρή σαν εταιρεία .

WORX !

Γερμανική ποιότητα, γνωστή στην Αγγλία και σε μερικά άλλα μέρη. Είναι κλάσης Bosch ίσως και Dewalt.

ειδικά για κάποιον που θέλει να αποφύγει το παγκοπρίονο.

+1 αυτό ακριβώς,άν καί δέν νομίζω αυτή η επιτραπέζια σέγα Worx η τής Neutechnik να αντικαθιστά στό 100% τό παγκοπρίονο Παναγιώτη,αλλά σέ ένα μεγάλο ποσοστό.

WORX !

Γερμανική ποιότητα, γνωστή στην Αγγλία και σε μερικά άλλα μέρη. Είναι κλάσης Bosch ίσως και Dewalt.

Αγγλική εταιρία δέν είναι η Worx η κάνω λάθος ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είπαμε, οποίο δε θες από τα δύο το θέλω εγώ.

Θα τα πούμε το Σάββατο λέμε...

Σήμερα παρέλαβα και το Dewalt. Δεν τα δούλεψα ακόμα αλλά οπτικά η διαφορά είναι μεγάλη. Υπέρ αυτού με τη διπλάςια τιμή φυσικά, του Dewalt.
Αφού όταν το οήρα στα χέρια μου το πρώτο οράγμα πιυ σκέφτηκα ήταν το "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας". Αρκεί να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    179.3 KB · Views: 198
  • image.jpg
    image.jpg
    89.6 KB · Views: 196
  • image.jpg
    image.jpg
    94.8 KB · Views: 196
Ξέχασα να πώ ότι πρίν λίγο καιρό πήρα αυτό αλλά ξέχασα να ποστάρω!

IMG_20160227_081106_1_zpsc165mwu3.jpg

IMG_20160227_081911_zpsvjtfea9q.jpg

IMG_20160227_081953_zpszofw8jzj.jpg

IMG_20160227_082125_zpssblka4mi.jpg

IMG_20160227_082201_zpsgfwtliqe.jpg

IMG_20160227_082433_zpsupvq8lz7.jpg

IMG_20160227_083041_zpssnjfn6uw.jpg

Αθανάσης

Καλορίζικο Μπάμπη
Μακρύ σπείρωμα έχει τό Dewalt,αλλά φαίνεται στιβαρό,αναμένουμε στήν πράξη τί γίνεται,καί βλέπω βγαίνει σέ 41 mm διάσταση και όχι 40 mm όπως τά περισσότερα.

Ξέχασα να πώ ότι πρίν λίγο καιρό πήρα αυτό αλλά ξέχασα να ποστάρω!

Αθανάσης

Καλορίζικο και καλοδούλευτο,αλλά άν δέν μέ απατάει η μνήμη μου,μάς τό έχει ξαναδείξη,όχι τόσο αναλυτικά με πολλές φωτός όπως σήμερα.

Σε αντικατασταση των μικρων dewalt που παρολο την πρωτη καλη εντυπωση που μου αφησαν αρχικα, στη πραξη δεν με επεισαν κυριως λογω της ποιοτητας κατασκευης τους

View attachment 126529
View attachment 126530

Ειναι η καινουργια μικρη σειρα της makita (& με κρουση) και δεν εχει γινει ακομα εισαγωγη απο τη μακιτα ελλας. Τα βρηκα παραεισαγωγη στα 229 με 1 μονο ετος εγγυησης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ποτέ δεν είναι αργά Γιάννη μου, κάποια στιγμή όλοι θα βρούν το δρόμο τους.
Όπως έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, τα Makita σπάνια είναι η πρώτη σου επιλογή, συνήθως είναι η τελευταία σου γιατί μετά δένεις. :worshippy:

Μιχάλη ωραίο μηχανάκι δέιχνει, καλοδούλευτο. Αν πάρει τ´ αυτί σου ή το μάτι σου και κάποια άλλη περίπτωση που να στέλνει Ελλάδα ρίξε σήμα.

Θανάση καλοδούλευτο το εργαλείο. Να υποθέσω οτι δεν το δοκίμασες ακόμα, έτσι;

To δοκίμασα Babi. Αλλά όχι σε κανονικό project. Πάντως την λαμαρίνα την κόβει σε δευτερόλεπτα !

Ναι το ανέφερα παλιά αλλά δεν έβαλα τις φωτογραφίες ανοίγματος όπως συνηθίζω με νέα εργαλεία !

To δοκίμασα Babi. Αλλά όχι σε κανονικό project. Πάντως την λαμαρίνα την κόβει σε δευτερόλεπτα !

Ναι το ανέφερα παλιά αλλά δεν έβαλα τις φωτογραφίες ανοίγματος όπως συνηθίζω με νέα εργαλεία !

Σ´ ευχαριστώ, μάλλον μου διέφυγε.
Το τελευταίο διάστημα που, λόγω χρόνου, δεν μπαίνω συχνά στο forum, έχω χάσει πολλά επεισόδια... :

Σε αντικατασταση των μικρων dewalt που παρολο την πρωτη καλη εντυπωση που μου αφησαν αρχικα, στη πραξη δεν με επεισαν κυριως λογω της ποιοτητας κατασκευης τους

View attachment 126529
View attachment 126530

Ειναι η καινουργια μικρη σειρα της makita (& με κρουση) και δεν εχει γινει ακομα εισαγωγη απο τη μακιτα ελλας. Τα βρηκα παραεισαγωγη στα 229 με 1 μονο ετος εγγυησης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοδουλευτα Γιάννη. Τι είχαν τα dewalt ; Σπάσανε και λες για ποιότητα ;