Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κοιτα να δεις συμπτωση!!!! Λεω να σε περιμενω τοτε δε βιαζομαι.. καμια βδομαδα καλα ειναι; :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θυμησε μου εχει ανταπτορα για ακεφαλες μιχαλη η boston;

Το μανουαλ λεει οτι παιρνει και οτι υπαρχει στον βασικο εξοπλισμο. Ο εισαγωγεας ομως μου ειπε οτι δεν το εισαγει το ανταπτορακι... Παντως ανταπτορα ακουμε και ανταπτορα δεν βλεπουμε για αυτες τις σεγες!!

Kοιτα να σου πω. Αν θες, το μεγαλο Σαββατο θα ειμαι στην Αθηνα. Αν ολα ειναι οκ, ελα να δεις την boston στην πραξη και βλεπουμε :))

Καταλαβα! Πες μου κ κατο τελευταιο μιχαλη αν ξερεις..
ImageUploadedByTapatalk1460810369.265727.jpg
Τετοιες λαμες βγαινουν με κεφαλη για την boston ας πουμε; Η συγκεκριμενη ειναι ακεφαλη και εχει δοντια παντου

Nικο και ομως.
Αν κοιταξεις στο νημα με τα 'πολυεργαλεια' εχω κανει μικροπαρουσιασεις σε ολα σχεδον τα μοντελα της leatherman και στα μεγαλα της victorinox.
H αποψη μου ειναι οτι η ποιοτητα μεταλλου της μεν με την δε, ειναι μερα με την νυχτα. Και η ποιοτητα συναρμολογησης και κατασκευης.

Εαν πιασεις στα χερια σου το spirit tool της victorinox και το περιεργαστεις λιγακι, και κανεις το ιδιο με ενα wave/charge/surge θα καταλαβεις αμεσα την ποιοτικη διαφορα.
Εξαιρεση αποτελει το συλλεκτικο wave οπου το ατσαλι ειναι πολυ καλο και δεν εχει καμμια σχεση με τα κανονικα wave etc.
Με γλίτωσες στο τσακ!

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου σήμερις!

Σπαστό πολυμηχάνημα Mc Culloch B26PS.
Έχω ήδη το Ryobi 36V αλλά το θέλω κυρίως για χρήση με τον καλλιεργητή γιατί έβαλα πολλά φέτος στο χωράφι και δεν θέλω να φορτίζω κάθε μέρα τις μπαταρίες ή να στείλω μία ώρα αρχίτερα την μονάδα μπαταρίας.

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα οπότε περισσότερες εντυπώσεις σύντομα.

Κόστος 150 ευρώ.

339044_STANDARD_000_20150217_jpg.jpg

Και κάτι κοκοψίνια:
P60416_141136.jpg
Καθαριστικό γενικής χρήσης Karcher συμπυκνωμένο, γρασσαδοράκι για μύτη λάμας (φορ φρι) και κεφαλή Husqvarna T45X.
Το καθαριστικό στα 7 οŸ‚ και η κεφαλή στα 24 οŸ‚.

Μεγειά τα εργαλεία σου Νίκο, μου φαίνεται ότι είσαι περισσότερο αγρότης από μένα ! χαχαχα

Φρέσκια παραλαβή από e-shop. Αυτό που καίει πιο πολύ είναι τυλιγμένο με bubble wrap, 2 σκληροί δίσκοι για ΝAS, 3ΤΒ ο καθένας...

Και το ανοιχτήρι "Χαρούμενος άνδρας" είχε πολύ επιτυχία στο e-shop όταν ανοίξαμε τα κουτιά για να δούμε ότι ήταν όλα μέσα (είχε κι άλλους 3-4 πελάτες μετά από μένα)... ;)

Μεγειές και σε σένα φίλε

Μεγειά τα εργαλεία σου Νίκο, μου φαίνεται ότι είσαι περισσότερο αγρότης από μένα ! χαχαχα

Μεγειές και σε σένα φίλε

Έχω 1 κτηματάκι,1 χωραφάκι αλλά και έναν μικρό κήπο πάνω στο χωριό και δυστυχώς χρειάζονται πολλά μηχανήματα για σωστή συντήρηση.
Ασχολούμαι και με τα μπαξεδάκια κάτι φίλων οπότε και εκεί χρειάζονται... :)

Έχω 1 κτηματάκι,1 χωραφάκι αλλά και έναν μικρό κήπο πάνω στο χωριό και δυστυχώς χρειάζονται πολλά μηχανήματα για σωστή συντήρηση.
Ασχολούμαι και με τα μπαξεδάκια κάτι φίλων οπότε και εκεί χρειάζονται... :)

Ωραίος !! από που αν επιτρέπεται ;

Ωραίος !! από που αν επιτρέπεται ;

Από τον φιλαράκο που φέρνει τα Husqvarna.
Την έκανα ο ίδιος την παραγγελία στον πωλητή της Husqvarna γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να "λερώσει" το στόμα του με τα Mc culloch!!! :p

Από τον φιλαράκο που φέρνει τα Husqvarna.
Την έκανα ο ίδιος την παραγγελία στον πωλητή της Husqvarna γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να "λερώσει" το στόμα του με τα Mc culloch!!! :p

Χαχαχαχαχα καλό, και δεν εννοούσα βρε από που τα παρήγγειλες αλλά που είναι το χωριουδάκι σου

Δύο Champion κατσαβίδια χτυπητά. Πραγματικά αθάνατα. Κάπου εχω θάψει/χάσει τα παλια και πήρα αυτα.

pcsPA7w.jpg

Fluke 150T, ενα απο τα καλυτέρα, αξιοπιστά, φορητα πολυμετρα. Έχει τόσο καλη ευαισθησία που μπορει να μετρήσει αντίσταση μόνωσης (οχι αξιόπιστα οσο ενα megger, αλλα παιρνεις μια καλή εικόνα)

vxQLOV5.jpg

Τέλος μια παραλαβή απο καυκά, τακτοποιημένη στις ταμπακίερες. Περιέχει ακροδέκτες, ακροχυτώνια και ταχυκλέμες

llA5ect.jpg

Καβάλα μεριά!

α ωραία, γείτονες είμαστε :flipout::flipout:

Μια φορά πέρασα από Καβάλα όταν πήγαινα φαντάρος στην Κομοτηνή, τι μου θύμησες τώρα..

Το δικό μου είναι κοντά στην Ιεράπετρα με θέα το Λιβυκό πέλαγος !!

Δύο Champion κατσαβίδια χτυπητά. Πραγματικά αθάνατα. Κάπου εχω θάψει/χάσει τα παλια και πήρα αυτα.

pcsPA7w.jpg

Fluke 150T, ενα απο τα καλυτέρα, αξιοπιστά, φορητα πολυμετρα. Έχει τόσο καλη ευαισθησία που μπορει να μετρήσει αντίσταση μόνωσης (οχι αξιόπιστα οσο ενα megger, αλλα παιρνεις μια καλή εικόνα)

vxQLOV5.jpg

Τέλος μια παραλαβή απο καυκά, τακτοποιημένη στις ταμπακίερες. Περιέχει ακροδέκτες, ακροχυτώνια και ταχυκλέμες

llA5ect.jpg

Μεγειές μεγειές !!

Βρε φίλε τι απίστευτες φωτογραφίες είναι αυτές ; δεν έχω δει πουθενά τόσο φυσικά χρώματα και τόσο λεπτομέρια, τι εργαλέιο έχεις ; είμαι φαν της φωτογραφίας !!
Και ο Χιώτης βγάζει πολύ εντυπωσιακές επίσης

Μεγειές μεγειές !!

Βρε φίλε τι απίστευτες φωτογραφίες είναι αυτές ; δεν έχω δει πουθενά τόσο φυσικά χρώματα και τόσο λεπτομέρια, τι εργαλέιο έχεις ; είμαι φαν της φωτογραφίας !!
Και ο Χιώτης βγάζει πολύ εντυπωσιακές επίσης

Ευχαριστώ! Δεν ειναι φωτογραφική μηχανή, με το κινητό της βγάζω, Galaxy Note 4 της Samsung.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου σήμερις!

Σπαστό πολυμηχάνημα Mc Culloch B26PS.
Έχω ήδη το Ryobi 36V αλλά το θέλω κυρίως για χρήση με τον καλλιεργητή γιατί έβαλα πολλά φέτος στο χωράφι και δεν θέλω να φορτίζω κάθε μέρα τις μπαταρίες ή να στείλω μία ώρα αρχίτερα την μονάδα μπαταρίας.

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα οπότε περισσότερες εντυπώσεις σύντομα.

Κόστος 150 ευρώ.
[BOOK SPOILER]
339044_STANDARD_000_20150217_jpg.jpg
[/BOOK SPOILER]

Μεγεια το εργαλεια σου και καλοδουλευτο, εχουμε το ιδιο και θελω να σε ρωτησω το πηρες με αυτη την τιμη με ολα αυτα τα εξαρτηματα;

Εγω το ειχα παρει το 2014 στα 230 με 260 (αν θυμαμαι καλα) και εκτος την μεσινεζα ειχε και των δισκο, τα αλλα μου ειπαν αγοραζονται ξεχωριστα και σκεφτομαι να με επιασαν κοτσο;

Παντως σε μενα που εφαγα τουμπα στο χωραφι με αυτο πανω μου δεν επαθε τιποτα απο την πτωση :flipout: και σου λεω για γερη πτωση στραμπουλιξα και το ποδι τοτε.

pcsPA7w.jpg

vxQLOV5.jpg

llA5ect.jpg
Από τον καυκα, σετ τα πήρες ή παρήγγειλες πολλά κ τα έβαλες σε κουτάκι;