vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Λαικη?
Τι είναι η λαικη?![]()
Αυτή είναι παραλαβή!!!!
ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΆΣ ΣΟΥ!!!!!
Αντε να πιάσει και εκείνος εργαλεία στα χέρια του να μαστορευετε παρέα!!!
Και κάτι ψιλές παραλαβές σήμερα από τοπικό κατάστημα:
![]()
4 ευρώ το σπρέυ και άλλα 4 το γυαλόχαρτο με στέλεχος για δράπανο (αν και λέει 19.500 στροφές max).
Μεγειά τα αναλώσιμα Νίκο.
Το ίδιο σπρέϋ το χρησιμοποιώ κι εγώ ενάμισι χρόνο και μπορώ να πω ότι κάνει την δουλειά του άψογα !
Δεν πολυασχολούμαι με μέταλλα αλλά ας υπάρχει. Δεν θα πάει χαμένο!!!
Ευχαριστω πολυ.Δημητράκη ... να σας ζήσει !!!! Μεγάλη χαρά να φέρνει πάντα !!!!
---------------------------
Αυτή είναι παραλαβή !!! Απ´έξω το έφερες ??? Είχες πρόβλημα με μεταφορικά ή τελωνείο ???
Ευχαριστω. Αν κρίνω απο σημερα το βραδυ, μαλλον δεν θα ειναι γλυκα τα ξενυχτιαΔημήτρη νά σάς ζήσει,νά είναι πάντα γερό καί καλότυχο,η καλύτερη παραλαβή,μέ τά πιό γλυκά ξενύχτια τώρα στήν αρχή.
Δεν ειναι ρευματος , ουτε μπαταριας. Δεν ειναι καν εργαλειο. Ειναι ενας μπεμπης 2.700, 48cm . Επρεπε να το γραψω στο καφενειο, αλλα αυτο παρελαβα σημερα![]()
Νικολαε αν μου ξαναστειλεις τπτ θελω και 2 τετοια σπρευ!
To aliexpress δεν δέχεται paypal, πως πλήρωσες ?Σημερινή, πρωινή παραλαβή από Aliexpress View attachment 126098
Ευχαριστώ και τους δύο
Πρώτες διαφορές πάντως
Το παλιό
Πλαστικό εξωτερικό τσοκ
Δεν εχει κλιπ ζώνης
Δεν εχει μαγνήτη για να κρατάει τρυπάνια, Bits
Το λεντ το είχε κάτω απο το τσοκ και έκανε σκιά το δεύτερο
Νέο
Μεταλλικό τσοκ
brushless
Κλιπ ζώνης
Μαγνήτης
Led στη βάση εκεί που είναι η μπαταρία και φωτίζει αβέρτα
Για δύναμη κλπ αργότερα
Επίσης, Νεκτάριε του είπα για να μου φέρει τη metabo και μου είπε ότι να μη πάρω το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα αλλά να περιμένω μέσα καλοκαιριού που βγαίνει ο αντικαταστάτης. Αν δεν έχεις παραλάβει και δε βιάζεσαι στο λέω μπας και θες να το σκεφτείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.