Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη νά σάς ζήσει,νά είναι πάντα γερό καί καλότυχο,η καλύτερη παραλαβή,μέ τά πιό γλυκά ξενύχτια τώρα στήν αρχή.

Last edited:
Λαικη?
Τι είναι η λαικη?:flipout:

υπαίθριο Super Market ζαρζαβατικών, οπωροκηπευτικών, φρούτων κ.λ.π. :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτή είναι παραλαβή!!!!

ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΆΣ ΣΟΥ!!!!!

Αντε να πιάσει και εκείνος εργαλεία στα χέρια του να μαστορευετε παρέα!!!

ο δικός σου πάντως -όταν με το καλό έρθει - θα πιάσει στα σίγουρα ( με τέτοιο πατέρα που θα έχει..) χαχαχαχα

Και κάτι ψιλές παραλαβές σήμερα από τοπικό κατάστημα:

P60421_220132.jpg

4 ευρώ το σπρέυ και άλλα 4 το γυαλόχαρτο με στέλεχος για δράπανο (αν και λέει 19.500 στροφές max).

Και κάτι ψιλές παραλαβές σήμερα από τοπικό κατάστημα:

P60421_220132.jpg

4 ευρώ το σπρέυ και άλλα 4 το γυαλόχαρτο με στέλεχος για δράπανο (αν και λέει 19.500 στροφές max).

Μεγειά τα αναλώσιμα Νίκο.
Το ίδιο σπρέϋ το χρησιμοποιώ κι εγώ ενάμισι χρόνο και μπορώ να πω ότι κάνει την δουλειά του άψογα !

Μεγειά τα αναλώσιμα Νίκο.
Το ίδιο σπρέϋ το χρησιμοποιώ κι εγώ ενάμισι χρόνο και μπορώ να πω ότι κάνει την δουλειά του άψογα !

Δεν πολυασχολούμαι με μέταλλα αλλά ας υπάρχει. Δεν θα πάει χαμένο!!!

Δημητράκη ... να σας ζήσει !!!! Μεγάλη χαρά να φέρνει πάντα !!!!

---------------------------
Αυτή είναι παραλαβή !!! Απ´έξω το έφερες ??? Είχες πρόβλημα με μεταφορικά ή τελωνείο ???
Ευχαριστω πολυ.

Ειχε τσιμπημενα μεταφορικα και ας μην ηταν εισαγωγης. Ειναι με χρησιδάνειο μου ειπαν, το πληρωνω οσο το εχω αλλα εχω την εντυπωση οτι στα ψιλα γραμματα εγραφε "ισοβια δεσμευση" :p

Δημήτρη νά σάς ζήσει,νά είναι πάντα γερό καί καλότυχο,η καλύτερη παραλαβή,μέ τά πιό γλυκά ξενύχτια τώρα στήν αρχή.
Ευχαριστω. Αν κρίνω απο σημερα το βραδυ, μαλλον δεν θα ειναι γλυκα τα ξενυχτια :p Που την βρισκει τοση φωνη;....

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ειναι ρευματος , ουτε μπαταριας. Δεν ειναι καν εργαλειο. Ειναι ενας μπεμπης 2.700, 48cm . Επρεπε να το γραψω στο καφενειο, αλλα αυτο παρελαβα σημερα :p

Αυτές είναι παραλαβές !!!!! Πολύχρονος, υγειής και τυχερός να είναι. :ernaehrung004:

Μην κανεις καμια βλακεια και ποσταρεις. Θα τον κάψεις… χαχαχαχα.

Νεο θεμα : Κυριάκο θα πάρω χχχχχχχχχ θες και εσύ ένα;

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πε και το έκανε ο Παυλάτος. Οπότε πήγα πίσω το "παλιό" (ο θεός να το κάνει 2 μήνες το είχα) και πήρα το νέο που το έχει για τα 40 του χρόνια σα μαγαζί
https://www.pavlatos-tools.gr/Kroys...2-taxytiton-Dewalt-18V-2Ah-Brushless-DCD795D2

Μολις το δουλέψω (αν δε μου μείνει στα χέρια :flipout:) θα γράψω εντυπώσεις.
Νιώθω υποχρεωμένη στον άνθρωπο μιας και πήρε το άλλο και πλήρωσα μόνο τη διαφορά ανάμεσα στα 2. Μου έδωσε για μία ακόμα φορά σφραγισμένο εργαλείο. Να είναι καλά και όσο μπορώ απο αυτόν και μόνο θα ψωνίζω.

nmtiWT3.jpg

u31k67o.jpg

Ευχαριστώ και τους δύο :)

Πρώτες διαφορές πάντως

Το παλιό
Πλαστικό εξωτερικό τσοκ
Δεν εχει κλιπ ζώνης
Δεν εχει μαγνήτη για να κρατάει τρυπάνια, Bits
Το λεντ το είχε κάτω απο το τσοκ και έκανε σκιά το δεύτερο

Νέο

Μεταλλικό τσοκ
brushless
Κλιπ ζώνης
Μαγνήτης
Led στη βάση εκεί που είναι η μπαταρία και φωτίζει αβέρτα

Για δύναμη κλπ αργότερα :)

Επίσης, Νεκτάριε του είπα για να μου φέρει τη metabo και μου είπε ότι να μη πάρω το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα αλλά να περιμένω μέσα καλοκαιριού που βγαίνει ο αντικαταστάτης. Αν δεν έχεις παραλάβει και δε βιάζεσαι στο λέω μπας και θες να το σκεφτείς.

Ευχαριστώ και τους δύο :)

Πρώτες διαφορές πάντως

Το παλιό
Πλαστικό εξωτερικό τσοκ
Δεν εχει κλιπ ζώνης
Δεν εχει μαγνήτη για να κρατάει τρυπάνια, Bits
Το λεντ το είχε κάτω απο το τσοκ και έκανε σκιά το δεύτερο

Νέο

Μεταλλικό τσοκ
brushless
Κλιπ ζώνης
Μαγνήτης
Led στη βάση εκεί που είναι η μπαταρία και φωτίζει αβέρτα

Για δύναμη κλπ αργότερα :)

Επίσης, Νεκτάριε του είπα για να μου φέρει τη metabo και μου είπε ότι να μη πάρω το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα αλλά να περιμένω μέσα καλοκαιριού που βγαίνει ο αντικαταστάτης. Αν δεν έχεις παραλάβει και δε βιάζεσαι στο λέω μπας και θες να το σκεφτείς.

Καλορίζικα Αγάπη.

Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω την κορδέλα και σύμφωνα με το τηλεφώνημα που μας έκανε σήμερα ο εδώ αντιπρόσωπος θα ξαναέχουν στον από τον Ιούνιο και μετά.
Μάλλον θα αντικατασταθεί όπως λες με νέο μοντέλο και ας ελπίσουμε ότι θα λύσουν τα θεματάκια του παλιού!