Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απλά στην περίπτωση μου μία έδωσε σφάλμα και απομάκρυνση και στις υπόλοιπες ολοκληρώθηκε η φόρτιση τους κανονικά.
Μια επισης που δεν φόρτισε στον ίδιο χρόνο με τις άλλες θα αποσυρθεί προς ανακύκλωση.
Πιστεύω τα αξίζει τα χρήματα του ο D4
Ίσως με αλλαγή της ελαττωματικης να σωζωταν η μπαταρία αλλά δεν έιχα τρόπο να ξαναδεσω το pack.

Last edited:
οχι. θα επρεπε να αλλαξεις ολες αυτες που ηταν συνδεδεμενες μαζι στην σειρα.. πχ οι λαπτοπ ειναι 3 σε σειρα χ2 ή χ3.
Το να συνδεεις μπαταριες ανομοιας ηλικιας και χαρακτηριστικων (δηλαδη διαφορετικης εσωτερικης αντιστασης) σε Σειρα, ειναι οτι χειροτερο και πιο επικινδυνο μπορει να κανει κανεις.

Δοκιμη του κολωνατου δραπανου της Bosch που παρελαβα προσφατα.

Aλλο πραμα παιδες..αλλο πραμα!!
Η ποιοτητα που αποπνεει ειναι καταπληκτικη. Καλοφτιαγμενο και δυνατο εργαλειο.
Οι δυνατοτητες για ελεγχο απιστευτες.
Ηλεκτρονικη ρυθμιση ταχυτητας, ηλεκτρονικη μετρηση βαθους τρυπηματος, αλλαγη bit χωρις εργαλειο, σταυρονημα λειζερ, φωτισμος led, ποδι που πιανει το αντικειμενο προς τρυπημα.
Ομαλη εκκινηση, 2 ταχυτητες (καθε ταχυτητα ρυθμιζεται στις στροφες που θες), emergency stop, αριστη ροπη, μεγαλη αλουμινενια βαση και η 'ροδα' μια χαρα η οποια κατεβαζει το bit σε μεγαλυτερη αποσταση απο οτι ο μοχλος.
Παρεμπιπτοντως, η βαση της ροδας εχει μια τρυπα στην οποια αν θες μπορεις να βαλεις μοχλο. Η τρυπα ειναι 6μμ με ετοιμες βολτες. Θα ανοιξω βολτες σε μια μεταλλικη ραβδο 6μμ και θα φτιαξω ενα μοχλουδακι να υπαρχει.

Επειδη ηδη ο πατερας μου το εχει δοκιμασει με τρυπανακια ολων των μεγεθων, εγω το δοκιμασα στα τρυπανια φτερου, forstener, ρασπες και αλλα πολλα. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Εδω με forstner 40mm σε δοκιμη κατευθειαν πανω στον κορμο δοκιμης που εχω. Ο κορμος στερεωθηκε αψογα απο το ποδι στηριξης της βασης. Δεν ακουμπησα το ξυλο καθολου κατα την διατρηση!!

26650036941_1b7dd2bbc8_c.jpg

26690163246_c99bc08e01_c.jpg

Εδω η τρυπα στην ροδα στην οποια εχω βαλει προχειρα ενα αλλενακι 6μμ. Στο σημειο της τρυπας μπαινει ο μοχλος -βιδωτα- αν καποιος τον βολευει καλυτερα για καποια εργασια.

26622966072_5eaa01a369_z.jpg

Καλοδουλευτο το εργαλειο. Τα αξιζει δηλαδη τα λεφτα τους.
Σε σχεση με του lidl, σε μεγεθος ειναι μικροτερο?
Το υψος εργασιας?
Απο οτι καταλαβαινω κινηται ολοκληρο το μοτερ, σε στυλ βασηας δραπανου και οχι μονο ο αξονας που περιστρεφεται, ετσι?

ΥΣ ηρθες Ελλαδα :fahne90:

Kαλώς ήλθες φίλε Μιχάλη
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο,τά λέγαμε τόν χειμώνα καί είχα μιά προαίσθηση καί βγήκε αληθινή ότι θά ήταν τό απόλυτο εργαλείο,ακόμα και γιά τήν τιμονιέρα πίστευα ότι θά είναι πιό εύχρηστη,από οτι ο συνηθισμένος μοχλός τών κολωνάτων,γιά πές μου τίς εντυπώσεις σου απο τήν εργοστασιακή μέγγενη,βλέπω έχουμε τήν ίδια μέγγενη από τό κέντρο βίδας.
Καλές κατασκευές-επισκευές εύχομαι καί νά τό χαρείς.

Ως νεα παραλαβη μπαινει εδω πρωτα, ok με δυο τρια σχολια παραπανω:)

Nα πω επισης οτι αγοραστηκε απο το κεντρο βιδας. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5123

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαλώς ήλθες φίλε Μιχάλη
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο,τά λέγαμε τόν χειμώνα καί είχα μιά προαίσθηση καί βγήκε αληθινή ότι θά ήταν τό απόλυτο εργαλείο,ακόμα και γιά τήν τιμονιέρα πίστευα ότι θά είναι πιό εύχρηστη,από οτι ο συνηθισμένος μοχλός τών κολωνάτων,γιά πές μου τίς εντυπώσεις σου απο τήν εργοστασιακή μέγγενη,βλέπω έχουμε τήν ίδια μέγγενη από τό κέντρο βίδας.
Καλές κατασκευές-επισκευές εύχομαι καί νά τό χαρείς.

Δημητρη ειναι οντως το απολυτο εργαλειο. Οι χρησεις απειρες. Ηδη το δοκιμαζω αντι για ρουτερ σε απλες λειτουργιες.
Η τιμονιερα αψογη. Ρυθμιζει και το υψος του δραπανου σε χρονο μηδεν (χαλαρωνεις τον πισω μοχλο, πας το μοτερ εκει που θες με την βοηθεια της ροδας και σφιγγεις σε οποιο υψος βολευει).

Εδω εχω χαμηλωσει το δραπανο και φρεζαρισα ενα σανιδακι με ρουτερ βιτ 4μμ παχους.

26110994334_d1f146b33a_c.jpg

Θα κανω αργοτερα μια αναλυτικη παρουσιαση διοτι αυτο το εργαλειο αξιζει προσοχης.

Kαλά Μιχάλη τρέλανε μας τελείως ,δύο σέ ένα,πές μας ότι γίνεται καί ρούτερ ακμών νά τρελαθούμε χαχαχα
Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό απο τό πολυμηχάνημα πλέον,καί όχι κολωνάτο δράπανο :award:

Δοκιμη του κολωνατου δραπανου της Bosch που παρελαβα προσφατα.

Aλλο πραμα παιδες..αλλο πραμα!!
Η ποιοτητα που αποπνεει ειναι καταπληκτικη. Καλοφτιαγμενο και δυνατο εργαλειο.
Οι δυνατοτητες για ελεγχο απιστευτες.
Ηλεκτρονικη ρυθμιση ταχυτητας, ηλεκτρονικη μετρηση βαθους τρυπηματος, αλλαγη bit χωρις εργαλειο, σταυρονημα λειζερ, φωτισμος led, ποδι που πιανει το αντικειμενο προς τρυπημα.
Ομαλη εκκινηση, 2 ταχυτητες (καθε ταχυτητα ρυθμιζεται στις στροφες που θες), emergency stop, αριστη ροπη, μεγαλη αλουμινενια βαση και η 'ροδα' μια χαρα η οποια κατεβαζει το bit σε μεγαλυτερη αποσταση απο οτι ο μοχλος.
Παρεμπιπτοντως, η βαση της ροδας εχει μια τρυπα στην οποια αν θες μπορεις να βαλεις μοχλο. Η τρυπα ειναι 6μμ με ετοιμες βολτες. Θα ανοιξω βολτες σε μια μεταλλικη ραβδο 6μμ και θα φτιαξω ενα μοχλουδακι να υπαρχει.

Επειδη ηδη ο πατερας μου το εχει δοκιμασει με τρυπανακια ολων των μεγεθων, εγω το δοκιμασα στα τρυπανια φτερου, forstener, ρασπες και αλλα πολλα. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Εδω με forstner 40mm σε δοκιμη κατευθειαν πανω στον κορμο δοκιμης που εχω. Ο κορμος στερεωθηκε αψογα απο το ποδι στηριξης της βασης. Δεν ακουμπησα το ξυλο καθολου κατα την διατρηση!!

26650036941_1b7dd2bbc8_c.jpg

26690163246_c99bc08e01_c.jpg

Εδω η τρυπα στην ροδα στην οποια εχω βαλει προχειρα ενα αλλενακι 6μμ. Στο σημειο της τρυπας μπαινει ο μοχλος -βιδωτα- αν καποιος τον βολευει καλυτερα για καποια εργασια.

26622966072_5eaa01a369_z.jpg

Καλορίζικο και καλώς ήρθες !
Καλή ανάσταση να έχουμε.

Μιχάλη τα ´χαμε πει και το χειμώνα που το πήρες, είναι τρομερό εργαλείο !!!
Θα το απολαύσεις σίγουρα πολύ!

Καλωσόρισες Μιχάλη! Αν και δεν με ενδιαφέρει σαν εργαλείο είναι και φαίνεται τέλειο. Καλοδούλευτο.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο σύντροφε.
Φαίνεται τρομερό και ας είναι και πράσινο.

Με βάζεις σε σκέψη τώρα να αντικαταστήσω του lidl!!! :p

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο σύντροφε.
Φαίνεται τρομερό και ας είναι και πράσινο.

Με βάζεις σε σκέψη τώρα να αντικαταστήσω του lidl!!! :p

Άστο Νικόλα, κι αυτό πράσινο δεν είναι;;; :ernaehrung004: