όπου πουλάνε ηλεκτρολογικό υλικό έχει και τέτοια βύσματα.μια που αναφέρθηκε, βύσματα RJ10 που βρίσκουμε;
Κώστα, στην τελευταία εικόνα η μεσαίαΣημερινή παραλαβή της βάσης κ αναμονή για τον ταινιολειαντήρα.
Κώστα, στην τελευταία εικόνα η μεσαία
δείχνει και ένα ακόμα πραγματάκι που ακουμπάει το ξύλο. Ξέρεις πόσο θα μου κοστίσει όλο το σετ (το εργαλείο η βάση και το πράγμα που δείχνει η μεσαία φώτο) ?
Ήρθε χτες το "σπληναντερό" μου. Για μένα που βαριέμαι να τριβω λίγο που το δούλεψα "κεντάει". Όμορφη κ στιβαρή κατασκευή, ήσυχη λειτουργία.
Ήρθε από Γερμανία με dhl σχετικά γρήγορα κ στην πόρτα μου. Μπράβο τους.
Ωραιο εργαλειο και καλοδουλευτο ! Ποσο κοστισε η αγορα με τα μεταφορικα?
Καλά μαστορεματα Κώστα!!!!
Αυτό που στηρίζει το προς επεξεργασία κομμάτι. Μάλλον είναι αυτό που λες.Δεν ξέρω ποιο άλλο πραγματάκι εννοείς. Ισως εννοείς την στήριξη σε κάθετη θέση.
Πάντως όλα ήταν μέσα στο κουτί που είχε την βάση. Υπολόγισε 27 με 30 η βάση μαζί με το πραγματάκι.
Τώρα ο ταινιολειαντηρας θα σου κοστίσει ανάλογα ποιον θα πάρεις. Η βάση αυτή που έχω πάρει την προτείνει η Bosch για τους ταινιολειαντήρες: PBS 60, PΒS 75, GBS 75 AE.
Εγώ περιμένω τον GBS 75 AE ο οποίος είναι από την επαγγελματική σειρά (μπλε) & κοστίζει 280 .
Η πράσινη σειρά των ταινιολειαντήρων κοστίζει γύρω 115 και για ερασιτεχνική χρήση σίγουρα είναι μιά χαρά.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Ηλεκτρόδια 6013 και 7018 απο 2mm εως 3,2mm μιας και είχα μόνο τα 2,5 απο το 2007.
Η βάση της wolfcraft που δεν μου γέμισε το μάτι και ενας γωνιακός 125mm einhel για τη βάση.
Καλοδούλευτα όλα.
Με τόσα ηλεκτρόδια θα κολλήσεις όλο το νησί σου!
Όταν ανοίγεις το καθε κουτί μην του βγάζεις εντελώς την πλαστικη του επενδυση και βαζε στο άνοιγμα του μια μεμβράνη κουζίνας για να μην παίρνουν αέρα κ υγρασία τα ηλεκτρόδια.
Πες για το κολωνάτο καμμιά πληροφορία ρε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.