Tι παραλάβαμε σήμερα..

91,80 του Νικου;
Νικο ακομη δεν δουλευω σκουπα αλλα καλο ειναι να υπαρχει η εξοδος για μελλοντικες χρησεις.
Παντως με βαλατε στο τρυπακι για dewalt μιας και η τιμη του ειναι καλη, ενω πριν 10 μερες εψαχνα τα Skil

Παραλαβες
Ραδιακι Ryobi, μια χαρα μικρουλι 18βολτο του οποιου τα μπασα ειναι καλυτερα απο του 10βολτου Bosch!
Σφιγκτηρακι 30μμ με καστανια, εξαιρετικα βολικο καθως καθοριζεις εσυ την δυναμη που θα σφιξει.
Προξον αλλενοκλειδα σε μορφη σουγια γιατι ολο και χανω καποια μεγεθη
Γυαλοχαρτα σπογγος, τα εχω καταβολευτει!!! Απαραιτητα για οποιον κανει μικροκατασκευες. Ειναι ευελικτα και μαλακά.
Ενα τεμαχιο (απο τα 4) πλακα ξυλου σφενδαμου. Θα τεμαχιστει στην κορδελα αναλογως.

27343993416_72f5b78d40_c.jpg

Αυτά είναι, εργασία μετά μουσικής !! Καλορίζικα !!

Οντως θυμιζει τα σχολικα χρονια Κωστα!!

Παιδια τα κιτρινακια ειναι ιδια σε μηχανισμους αλλαζει η σχεδιαση στο νεωτερο του Νικου με περισσοτερο λαστιχο για αποσβεση κραδασμων.

Κατα τα λοιπα ενα εξαιρετικο εκκεντρο.

Το 453 έχω και εγώ.

DSC_1983.jpg

Last edited:
Σωστα κυριακο απλα ανεβασα την φωτο γιατι ειπωθηκε οτι δεν παιρνει απ ευθειας σκουπα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωστα κυριακο απλα ανεβασα την φωτο γιατι ειπωθηκε οτι δεν παιρνει απ ευθειας σκουπα.

To αλλο τριβειο, το DW.. εχει ανταπτορα για σκουπα η πρεπει να τον αγορασεις?

1000 Μπράβο και ευχαριστώ μαστόρια για τις υπερπολύτιμες λεπτομέριες! :grinning-smiley-043
Άρα όντως απ' ότι φαίνεται του Νίκου είναι το νεότερο μοντέλο με μικροβελτιώσεις.
Και τα δύο για την τιμούλα τους πάντως μάλλον είναι best buy

Αναμνήσεις από το παρελθόν.
Διαβήτης Rotring από τότε που υπήρχε West Germany !
χε χε με αυτόν τον διαβήτη πέρασα τα σχολικά μου χρόνια πουλώντας μόστρα στους υπόλοιπους συμμαθητές...