Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να ανοίξεις τα κουτιά και να "παίξεις" με τα εργαλεία εντός του καταστήματος,
και αγοράζουμε στα "τυφλά" σχεδόν,
είναι αυτονόητο να μπορείς να το γυρίσεις αν δε σου κάνει.

+1000
Aυτό ακριβώς μού είπε υπάλληλος τού Lidl σέ ερώτηση μου παλαιότερα: Mπορώ νά ανοίξω ένα κουτί νά δώ τό εργαλειο ?
Απάντηση υπαλλήλου Lidl :
Oχι κύριε απαγορεύεται,μπορείτε νά τό αγοράσετε,νά τό δοκιμάσετε καί άν δέν σάς αρέσει νά τό φέρεται πίσω και νά πάρετε τά χρηματα σας.

Καλορίζικα Μιχάλη καλά βιδο-ξεβιδώματα.

Ποια είναι η νοοτροπία του ραγιά?

ΥΓ: έχουν να κάνουν μάζεμα στις δημοσιεύσεις οι συντονιστές ουουου...

Οι ραγιαδες ψωνιζουν και επιστρεφουν σε λιντλ οι φραγκοι ψωνιζουν και επιστρεφουν σε λουι βουιτον....

Οι ραγιαδες ψωνιζουν και επιστρεφουν σε λιντλ οι φραγκοι ψωνιζουν και επιστρεφουν σε λουι βουιτον....

:grinning-smiley-043 Ετσι ακριβώς συνονόματε
Άκυρο, το νοοτροπία ραγιά. Καλά κάνουμε κ επιστρέφουμε κ δοκιμάζουμε χωρίς να υπάρχει περίπτωση να αγοράσουμε. Ακούστε κ το άλλο! Ψωνίζουμε με κάρτα κ μας επιστρέφουν μετρητά!! Bye bye capital controls!! Όχι, θα κοροϊδέψει εμάς η Μέρκελ!! Ειμαστε μαγκες πονηροί κ Greek kamakia!! Ole!

Επανερχομαστε σιγα σιγα στο τι παραλαβαμε σημερα...

Με την ευκαιρια, παρελαβα σημερα πρωι πρωι εργαλειακια made in Japan απο αμαζον.
Μαρκα "Εngineer" που βγαζει πολυ ποιοτικα εργαλεια.

Εδω εχουμε stubby γαλλικο κλειδι (~10εκ. μηκος, 2.4εκ. ανοιγμα) και ενα micro stubby screwdriver (2.5 εκατοστα!! και 4 εκατοστα μαζι με αυτη τη διπλης οψης μυτη) -συμβατο με ολες τις 1/4" μυτες.

Gαdgets αλλα ομως λειτουργικα :))

27785019106_148773ce5c_b.jpg

Ωραια!

Το χουφτας,πανεξυπνο!!!!

Άκυρο, το νοοτροπία ραγιά. Καλά κάνουμε κ επιστρέφουμε κ δοκιμάζουμε χωρίς να υπάρχει περίπτωση να αγοράσουμε. Ακούστε κ το άλλο! Ψωνίζουμε με κάρτα κ μας επιστρέφουν μετρητά!! Bye bye capital controls!! Όχι, θα κοροϊδέψει εμάς η Μέρκελ!! Ειμαστε μαγκες πονηροί κ Greek kamakia!! Ole!

Εξυπνοι σέ εισαγωγικά δέν είναι μόνο προνόμιο τών Ελλήνων αλλά διεθνές,άρα στήν προκειμένη άκυρο τό ραγιάς πραγματικά.Σέ όλα τά κράτη υπάρχουν αυτοί πού δοκιμάζουν χωρίς νά υπάρχει περίπτωση νά αγοράσουν.
Δέν βλέπεις τί γίνεται μέ τήν Black Friday,τών προηγμένων κρατών καί διάφορα άλλα παρόμοια περιστατικά πού μπαίνουν στά μαγαζιά η μή ραγιάδες,σάν τούς Ζουλού και τσαλαπατιούνται γιά μιά έκπτωση,σιγουρα αυτοί οι Ζουλού θά κάνουν τό ίδιο καί στα τοπικά τους Lidl η όπως αλλιώς λέγονται άν τούς δινόταν ευκαιρία δοκιμής μέ επιστροφή.

Συγγνώμη καί τέλος τό Off-topic

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Σπύρο
Είσαι ευχαριστημένος από τό συρόμενο φαλτσοπρίονο τής Εinhell ?

Ευχαριστώ. Μια χαρά τα πάει μέχρι τώρα. Δεν το έχω δουλέψει πολύ όμως όπως τα άλλα εργαλεία. Είναι πολύ δυνατό αλλά και θορυβώδες.

Στάλθηκε από το IdeaTab S6000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγοράστηκαν σήμερα γιά τόν Ευγένιο (asotosios)
Kαλορίζικα καί καλές μεταφορές

metafo10.jpg
Ευχαριστω και στην ανοικτη περιοχη...

Τα εχω δοκιμασει και δεν με βοηθησαν πολυ.
Αν ειναι βαρυ το επιπλο δεν κουνιουνται και αν ειναι προς το ελαφρυ γλυστραει πανω στα ροδακια και πεφτει.

Μακαρι να εχουν χρηστηκοτητα γιατι προοριζονται για καποιες σχετικα βαρυες δουλειες στο σπιτι...πχ να βγαλω εξω τον μπουφε για τριψιμο βαψιμο (τον οποιο δεν λες με τιποτα ελαφρυ)...
τελος παντων αν δεν δουλευουν θα παρουν τον δρομο τους και αυτα προς το καταστημα για επιστροφη χρηματων...αυτο ειναι το καλο με τα lidl...και που ξερεις μπορει και να βρεθει κανα παλμικο στον δρομο μου να πνιξω τον πονο μου...!!! χααχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγοράστηκαν σήμερα γιά τόν Ευγένιο (asotosios)
Kαλορίζικα καί καλές μεταφορές

metafo10.jpg
μάπα το καρπούζι. Τα Ειχα πάρει και εγώ παλιότερα Αλλά δεν κάνουν δουλειά.... Κατέληξαν στα σκουπίδια.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνεχίζω:

Πρίν λίγο δοκίμασα το κυκλωνικό. Κάνει δουλειά όχι όμως τόση όση αυτή που φαίνεται στα διάφορα video στο youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=IYrWFBaVjSc

Στη σκούπα και στο φίλτρο κατέληξε περίπου το 1/10 των πριονιδιών. Το παρήγορο είναι ότι άλλες φορές το φίλτρο θα είχε στομώσει με εμφανή πτώση της απόδοσης γεγονός που δεν έγινε με το κυκλωνικό. Το πριονίδι είναι πολύ ψιλό, από την παγκοσέγκα και τα τριβεία.

ICGaHsz.jpg
7f0uje4.jpg
mN1IZ6C.jpg
bHsXwuG.jpg
YRKNDKI.jpg
KpNEGxn.jpg

Last edited:
Σπύρο, τη σκούπα την είχες στο δάπεδο όπως φαίνεται ή σε σημείο ψηλότερα απ´ το κυκλωνικό;

Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση που στο video ο τύπος έκανε ολόκληρη κατασκευή για να είναι η σκούπα σε ψηλότερο σημείο απ´ το κυκλωνικό. Μήοως παίζει κάτι με τη βαρύτητα και μ´ αυτό το τρόπο η απόδοση αλλάζει σημαντικά;