Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα. Τι θέλεις να σου βάλει το Leroy τους ακριβότερους blum σε κουζίνα 300 ευρώ ή πάγκο μελαμινης από τον Μαριόγλου?
Είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους.
Μετά πας σε custom λύση που ανεβαίνεις το 1000άρικο ή ενίοτε το 2χίλιαρο για κάτι που θα κρατήσει περισσότερο.
Αν θες και Corian τότε 3-4 χιλιάρικα και ανάλογα αν είναι της Franke, LG - Samsung ή Dupont.

Υ.Γ: Τα καινούρια Deepcolour τα είδες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ τα είχα πάρει 35 γιατί έκοψε τιμολόγιο και είχα μοιραστεί τα μεταφορικά με έναν φίλο.
Σου έκοψε ένα 10-15%?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ τα είχα πάρει 35 γιατί έκοψε τιμολόγιο και είχα μοιραστεί τα μεταφορικά με έναν φίλο.
Σου έκοψε ένα 10-15%?

Ακριβώς μου έκανε έκπτωση, αλλά τα μεταφορικά και η αντικαταβολή το πήγαν εκεί.
Ο κύριος αυτός που μίλησα ήταν ΚΎΡΙΟΣ, βαθύς γνωστής και σωστός επαγγελματίας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ακριβώς μου έκανε έκπτωση, αλλά τα μεταφορικά και η αντικαταβολή το πήγαν εκεί.
Ο κύριος αυτός που μίλησα ήταν ΚΎΡΙΟΣ, βαθύς γνωστής και σωστός επαγγελματίας.

Κ.Γιαννόπουλος.
Εμάς μας είχε πει ότι δεν τον συμφέρουν καθόλου τα AURO γιατί δεν τελειώνουν και όντως έτσι είναι.
Εγώ έχω βάψει ένα σωστό μικρομεγάλο κατασκευές και ακόμα το ένα κουτάκι δεν τελείωσε να φανταστείς...

Μπράβο παιδιά !!!!
Σας χαίρομαι όλους που αγοράζετε τόσο ωραία ολοκληρωμένα και επώνυμα πακέτα. Εγώ ποτέ στην επαγγελματική ζωή μου δεν είχα τέτοια κόλπα.
Με κάτι "περίεργα" την έβγαλα .... δηλ. για να πω την αλήθεια δεν μου έλειψαν και ποτέ ... αν χάλαγε μια πένσα πήγαινα και έπαιρνα μια πένσα.
Αφού κοίταγα προχθές κάτι παλιά εργαλεία μου ...και βρήκα μια τανάλια που έγραφε knipex. Τρελάθηκα...λέω μεγάλε είχες επώνυμο εργαλείο και δεν το ήξερες.
Τώρα το σκέφτομαι να τα σκάσω ...αφού βγήκα στην σύνταξη με "μάπες" τι να τα κάνω τώρα τα αστέρια να βιδώσω κανένα φις.
Μπράβο και πάλι σε εσάς που ξεκινάτε με τέτοιες προδιαγραφές.
Μακάρι όλα πλέον να γίνονται πιο εύκολα.

Εδω το φορουμ εκτελει κοινωνικο και επιμορφωτικο εργο με ευεργετικες συνεπειες στην διαπλαση του καθε ανησυχου νου :))

Θυμαμαι που πριν χρονια εριξα μια τυχαια ματια στο φορουμ των φακων led και επαθα σοκ με το τι κυκλοφορουσε τοτε, σε σχεση με αυτα που ηξερα και αυτα που ειχα.

Θεωρουσα οτι καποιοι MagLite που ειχα ηταν η κορυφη των φακων...
Κατι σαν τους ανθρωπους στον μυθο του σπηλαιου του Πλατωνα που ζουσαν με την ψευδαισθηση οτι το φως της φωτιας που εβλεπαν μια ζωη κλεισμενοι στο σπηλαιο, ηταν το μοναδικο φως που υπηρχε!!

Είχα μικρός Μιχάλη έναν τέτοιο αλλά δεν τον βρίσκω !!!

images

και πήρα προχθές από το Lidl έναν Livarno με 6 ... έπαθα πλάκα !!!!

Εσύ είσαι σε ταξίδι πολλά χρόνια μπροστά :worshippy::worshippy:

Υποθέτω ότι αν είχα έναν από τους δικούς σου ....θα γύριζα όλη νύχτα στα χωράφια φωτίζοντας τα πάντα :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάντως πρέπει να παραδεχτήτε ότι δεν ντρέπομαι να γράψω τα χάλια μου.

χαχα, και εγω ειχα, εναν τετοιο πρασινο που λες, που επαιρνε μια πλακε μπαταρια νομιζω αν θυμαμαι καλα. Δυστυχως ειναι καπου χωμενος αλλα θα τον βρω για τη συλλογη μου.

Εχω ομως αυτον που ηταν και μπρελοκ!! :))

7718167394_eeaffbb3c1_b.jpg

Εδω το φορουμ εκτελει κοινωνικο και επιμορφωτικο εργο με ευεργετικες συνεπειες στην διαπλαση του καθε ανησυχου νου :))

Θυμαμαι που πριν χρονια εριξα μια τυχαια ματια στο φορουμ των φακων led και επαθα σοκ με το τι κυκλοφορουσε τοτε, σε σχεση με αυτα που ηξερα και αυτα που ειχα.

Θεωρουσα οτι καποιοι MagLite που ειχα ηταν η κορυφη των φακων...
Κατι σαν τους ανθρωπους στον μυθο του σπηλαιου του Πλατωνα που ζουσαν με την ψευδαισθηση οτι το φως της φωτιας που εβλεπαν μια ζωη κλεισμενοι στο σπηλαιο, ηταν το μοναδικο φως που υπηρχε!!

Ναι ναι!Το θυμάμαι πολύ καλά,ειδικά το κομμάτι που έσκασα 100 για να πάρω τον catapult μετά απο παρότρυνσή σου!Φανταστικός φακός,δεν το μετάνοιωσα ποτέ!

:grandpa:

Ναι ναι!Το θυμάμαι πολύ καλά,ειδικά το κομμάτι που έσκασα 100 για να πάρω τον catapult μετά απο παρότρυνσή σου!Φανταστικός φακός,δεν το μετάνοιωσα ποτέ!

:grandpa:

Φιλε Νικο, τον catapult τον εχω μονιμα μαζι μου στο εργοστασιο καθως περα απο καταπληκτικος φακος, σου δινει και μια ψευδαισθηση προστασιας..σε βιομηχανικη ζωνη ειμαστε με οχι και τον καλυτερο κοσμο τριγυρω:))

Εδω ο φακος σε τεμαχια, ο οποιος μπορει να δουλεψει με 1 η 2 μπαταριες. Αδιαβροχος, κατασκευασμενος σαν τανκ με αντοχη στις πτωσεις.
Πληροφοριακα ειναι ενας απο τους ισχυροτερους thrower φακους στον κοσμο. Δηλαδη εχει βαθυ κατοπτρο (συγκεντρωτικη δεσμη φωτος) για να φεγγει πολυ μακρυα.

8489898039_0b8142c477_c.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερινη παραλαβη απο συμπαγη ξυλεια σε μεγεθος 1μετρο μηκος χ 10 εκατοστα πλατος και διαφορα παχη το καθε ειδος.

Ξεκινωντας απο πανω εχουμε, Μαονι, Καρυδια, Ελατο, φλαμουρι και obeche (μαλακο ξυλο δεν ξερω πως λεγεται Ελληνικα).

28491758271_81bcda996e_b.jpg

Τωρα πλεον που εχω αρκετα δειγματα ειδων και διαστασεων συμπαγους ξυλειας και κοντρα πλακε, θα δω τι θα με βολεψει για να ξερω πλεον τι ακριβως να παραγγελλω καθε φορα.
Παντως το Μαονι ειναι μαγικο ξυλο, και σε ποιοτητα και οψη και αποχρωση.