Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά και σ' αυτήν την παραλαβή Μιχάλη, πολύς συναγωνισμός υπάρχει τώρα τελευταία στις παραλαβές, τι γίνεται ρε παιδιά.
Επίσης περιμένουμε σχόλια - test drive από την Canon σου

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά και σ' αυτήν την παραλαβή Μιχάλη, πολύς συναγωνισμός υπάρχει τώρα τελευταία στις παραλαβές, τι γίνεται ρε παιδιά.
Επίσης περιμένουμε σχόλια - test drive από την Canon σου

Eλα βρε σιγα την παραλαβη, για πλακα την εβαλα, για σενα, για να μην λες :))

Γραφω για το καμερακι σιγα σιγα στα gadgets αλλα και στην κατηγορια των φωτογραφικων. Οταν τελειωσω θα πω το πορισμα σε περιληψη!

Καλορίζικα και καλοδούλευτα!!!

Μαζεμένα ο Παππούς αλλά τον Μιχάλη δεν τον φτάνει!! :p

έτσι έτσι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω κι εσύ δεν πας πίσω έτσι ; χαχχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eλα βρε σιγα την παραλαβη, για πλακα την εβαλα, για σενα, για να μην λες :))

Γραφω για το καμερακι σιγα σιγα στα gadgets αλλα και στην κατηγορια των φωτογραφικων. Οταν τελειωσω θα πω το πορισμα σε περιληψη!

οκ ευχαριστώ, θα περιμένουμε, έχουν εκφράσει άλλωστε κι άλλοι ενδιαφέρον για την κάμερα..

έτσι έτσι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω κι εσύ δεν πας πίσω έτσι ; χαχχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οκ ευχαριστώ, θα περιμένουμε, έχουν εκφράσει άλλωστε κι άλλοι ενδιαφέρον για την κάμερα..

Εγώ τι βρε?

Μια γεννητριούλα και ενα δισκοπριονάκι πήρα ο δόλιος!!! :p

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σειρά,χρήσιμα όλα,άν δέν έχεις τρίποδο αγόρασε ένα γιά τόν χωροστάτη τής Bosch,θά κάνεις δουλειά πολύ πιό άνετα.

Μιχάλη επίσης καλοδούλευτος ο αναλογικός μετρητής ύψους βάθους

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαι εγώ θα το ήθελα ρε Νίκο αλλά το μπάτζετ μου είναι κάπως περιορισμένο, αρκούμαι στα λίγα και απαραίτητα.

Το budget σου ειναι καπως περιορισμενο και αρκεισαι στα λιγα, αλλα παντα εχεις να πεις ενα 'καλοριζικο' σε ολους -και αυτο μου λεει πολλα...:a0210:

Τωρα που παντρευτηκε τις μπαταριες Μακιτα, να δουμε ποιο δεκαβολτακι θα μπει στη wish list του Δημητρη.

Δημητρη εχεις ηδη το πρωτο απο τα 24!

Αυτά κάνεις Μιχάλη καί μέ έχεις φαλιρίσει :flipout:
Μπάμπηηηηη αρχηγέ τώρα πού λείπης αγοράζω Makita γιά να μήν τά δείς :ernaehrung004:

Tο δεύτερο είναι τό δραπανοκατσάβιδο 10,8 volt DF330DWE σέ βαλιτσάκι (οχι σέ Μakpak),μέ φορτιστή καί δυό μπαταρίες,το μειονέκτημα είναι ότι η Makita δέν φέρνει πολλά εργαλεία σόλο,το δισκοπριονάκι π.χ δέν τό φέρνει solo.

Καί έναν μαγνητικό προσαρμογέα Makita B28531 γιά τό παλμικό

makit110.jpg

makit210.jpg

Πω πω τι βλεπουν τα ματια μου Δημητρη! Κινησαι γρηγοροτερα και απο πεινασμενο αρπαχτικο, καλοριζικο φιλε το δευτερο Μακιτα!!! :)))

Το ανταπτορακι ειναι συμβατο με ολα τα 1/4" bits τελικα? Τα κοντα εννοω.

Βαλε και καμμια φωτο ζωντανο το δραπανακι οταν ευκαιρισεις!

Πω πω τι βλεπουν τα ματια μου Δημητρη! Κινησαι γρηγοροτερα και απο πεινασμενο αρπαχτικο, καλοριζικο φιλε το δευτερο Μακιτα!!! :)))

Το ανταπτορακι ειναι συμβατο με ολα τα 1/4" bits τελικα? Τα κοντα εννοω.

Βαλε και καμμια φωτο ζωντανο το δραπανακι οταν ευκαιρισεις!

Χαχαχα έτσι ακριβώς ,ευχαριστώ Μιχάλη,ok γιά τήν φωτό,δέν τό δοκίμασα ακόμα τό ανταπτοράκι τό απόγευμα θά το δοκιμάσω καί θά σού πώ μέ τά impact τα κοντά 25 mm τής milewakke καί τά wiha maxxtor πού έχω.