Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά, ωραίο γκατζετάκι.

Που/πως θα το χρησιμοποιείς θα ήθελα να μας πεις.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Χρήστο καλό απόγευμα. Θα γίνει συνδυασμός λειτουργίας της ηλεκτρικής σκούπας κ 2 ηλεκ. εργαλείων τον χειμώνα. Η σκούπα θα μείνει έξω κ θα φτιαχτεί εσωτερικό δίκτυο αποκονίωσης με επιμέρους κόφτες ανά μηχάνημα στο εσωτερικό εργαστήριο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έτσι Κώστα προχώρα γερά !

Γεια σου Σωτο αρχηγέ.
Κάνε πάχυνση στην προβατίνα εσύ, μην ξεχνιόμαστε.

Δεν είναι εργαλείο...

Μην με ρωτάτε που και πως το βρήκα..
Πήγα πρωί πρωί στην κεντρική αφορά της Θεσσαλονίκης και ανάμεσα στα λάχανα και τα λουκάνικα τσουπ σε ένα ψηλό ράφι 3 απαλαρίνες...

IMG_20160906_184006.jpg

Δεν είναι εργαλείο...

Πήγα πρωί πρωί στην κεντρική αφορά της Θεσσαλονίκης και ανάμεσα στα λάχανα και τα λουκάνικα τσουπ σε ένα ψηλό ράφι 3 απαλαρίνες...

IMG_20160906_184006.jpg

αυτά τα πίνουν με παρέα έτσι ; μόνος δεν λέει, για σφύρα ...

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

πήγα κι εγώ σε γνωστό κατ/μα να πάρω μία, έχουμε έλλειψη μου λένε, περάστε σε λίγες μέρες που θα έχουμε καινούργιες παραλαβές.
κάποιος φαίνεται αγοράζει αβέρτα κιτρινούλες, μα ποιος ναναι ποιος ναναι... καλορίζικες φίλε !! :tee:

Δεν είναι εργαλείο...

Καλημέρα. Μια χαρά εργαλειο το βρίσκω. Καλοπιοτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

gif image hosting

Εδώ σ εχω.
226d0d07ad252cc5347ffd22d79c8613.jpg

Χρήστο καλό απόγευμα. Θα γίνει συνδυασμός λειτουργίας της ηλεκτρικής σκούπας κ 2 ηλεκ. εργαλείων τον χειμώνα. Η σκούπα θα μείνει έξω κ θα φτιαχτεί εσωτερικό δίκτυο αποκονίωσης με επιμέρους κόφτες ανά μηχάνημα στο εσωτερικό εργαστήριο.

Γεια σου Σωτο αρχηγέ.
Κάνε πάχυνση στην προβατίνα εσύ, μην ξεχνιόμαστε.

Καλημερα. Ωραία πατέντα.

Το τελευταίο είναι μάνα αλλά θα χρειαστείς πολύ δυνατο απορροφητήρα. Αυτός που έχει προσφορά η unimac στο φυλλάδιο είναι επαρκής θέλω να πιστεύω.

Παει ο Πατρινος εχει ξεφυγει. Φτιαχνει το λουνα-παρκ του συνταξιουχου απο τωρα!!!!!
Και για τους υπολοιπους με τις ωραιες παραλαβες σας ενα εχω να πω.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πλακα κανω, το χαιρομαι σαν να αγοραζα εγω

Καλημερα. Ωραία πατέντα.

Sent from my iPad using Tapatalk[/QUOTE]

Καλημέρα, έχουμε μέλλον ακόμα...............[/QUOTE]
Με τι σκουπα ισως χεν κανεις καλη δουλεια λογω αποστασεων διατομων και φυσικ των στομιων που θα πρεπει να κλεινουν αεροστεγως. Μελετησε το καλα το πραγμα.

Βασίλη καλημέρα.
Για αυτό που με ρώτησες (PM) πως τρυπάω στο επάνω μέρος τα ψηλά ρεσώ.......

Έχω αντιγράψει την παρακάτω φωτό, αλλά αντί για να έχω θέσεις σαν συρτάρια, έχω ένα περιστρεφόεμνο diy τραπέζακι ρυθμιζόμενο καθ´ύψος (αντιγραφή από την Anna White), το οποίο με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα.

Το ανεβάζω εδώ για να βοηθήσω & τυχόν άλλο φίλο, που πιθανόν να τον έχει προβληματίσει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το τελευταίο είναι μάνα αλλά θα χρειαστείς πολύ δυνατο απορροφητήρα. Αυτός που έχει προσφορά η unimac στο φυλλάδιο είναι επαρκής θέλω να πιστεύω.

Aν & ξεφύγαμε εδώ που είμαστε...............

Νικ. & Νεκτ.
Θα δουλεψω με σωλήνες pvc με μικρότερες διαμέτρους από τις φωτο, σε πολύ-πολύ μικρότερες αποστάσεις & με την σκούπα της Karcher που ήδη έχω. Έχουν γίνει οι σχετικές δοκιμές & τα πάει περίφημα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

gif image hosting

Καλα εσυ δεν τις πουλουσες? Πηρες και αλλες???

Δεν είναι εργαλείο...

IMG_20160906_184006.jpg

Ωραιοτατο ουζακι!
Δυστυχως αυτο δε το φερνουν τα μαγαζια εστιασης.
Οταν το δοκιμασεις να μου πεις γνωμη!

Καλημερα. Ωραία πατέντα.

Sent from my iPad using Tapatalk[/QUOTE]

Καλημέρα, έχουμε μέλλον ακόμα...............[/QUOTE]

Αυτο θα ειναι τελειο!
Απλα πολυ προσοχη στο τι διαμετρο θα επιλεξεις!

Παραλαβη αλλης μια βασης για βαψιμο με αερογραφο/σπρευ για μικρα αντικειμενα. Αυτη στα αριστερα με τα κροκοδειλακια.

Οι οριζοντιοι αξονες περιστρεφονται ξεχωριστα. Πολυ βολικο πραμα σε συνδυασμο με τις αλλες βασεις διπλα.

29514998475_17a9dc1e01_b.jpg

Καλορίζικα σε όλους!!!

Παίδες τις stanley τις ταμπακιέρες πόσο τις αγοράζετε; 17 τις βρίσκω είναι καλά;

Παντως αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος, δεν χρειαζεται τοσο ακριβη ταμπακιερα.
Εχω αγορασει πολυ φτηνες ταμπακιερες (πχ. απο jumbo) που χρονια τωρα ανταποκρινονται στο ρολο τους αριστα, κυριως σαν αποθηκευτικο μεσο.

Παντως αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος, δεν χρειαζεται τοσο ακριβη ταμπακιερα.
Εχω αγορασει πολυ φτηνες ταμπακιερες (πχ. απο jumbo) που χρονια τωρα ανταποκρινονται στο ρολο τους αριστα, κυριως σαν αποθηκευτικο μεσο.

Δεν έχεις άδικο. Αρκεί να σφραγίζουν καλά τα διάφορα χωρίσματα, γιατί έχω μερικές και αν γυρίσουν στο πλάι γίνεται ο κακός χαμός, ειδικά σε μικρά υλικά όπως π.χ. αντιστάσεις

Oι ταμπακιερες που πηρε ο Νεκταριος ειναι νομιζω οι επαγγελματικες, ενισχυμενες, αδιαβροχες με μεταλλικα κουμπωματα. Ιδανικες οταν μεταφερονται και ιδιως στο πορτ μπαγκαζ.
Υπαρχουν και stanley/tactix πολυ φτηνοτερες. Αρα αναλογα τη δουλεια που τις θες, επιλεγεις.

https://db.tt/c9EDS9gG
Κοφτακι knipex ,γωνια μαραγκου wolfcraft απο toolstore και γωνια μαραγκου και στελλα kreator απο τοπικο καταστημα .ειχε νταβιδια του μετρου kreator ~15 .