Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ συνάδελφοι,έγινε Γιώργο.

Καλά άν πάς στό Παπαθεοδοσίου στό Γαλάτσι,χαζεύεις πού λέμε τά κόκκινα εργαλεία τής Milewakke,πιστεύεται ότι τά αξίζουν τά χρήματα τους,είναι καλύτερα ποιοτικά (κράμα μετάλου - πλαστικά μέρη - μοτέρ - μπαταρίες στά επαναφορτιζόμενα κ.τ.λ) από τά μπλέ Bosch καί τά Makita ? η είναι υπερτιμημένα γενικά ?

Κυριάκο δέν έχεις άδικο τό σκεφτόμουν αυτό,πολύ πιθανόν

Last edited:
Δημητρη καλοριζικες οι μυτες, ο κοκκινος πειρασμος ειναι μεγαλος...:)))

Bεβαια, δεν εχω δοκιμασει κανενα milwaukee για να εχω αποψη.
Το οτι ειναι νο.1 στην Αμερικη, το εκτιμω και το πιστευω αλλα δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο καθως εκει παιζει σχεδον μονη της μπαλα με την dewalt.
H bosch και η μακιτα ειναι σχεδον αγνωστες στο ευρυ κοινο εκει. Δεν υπαρχει και σωστο μαρκετινγκ. Aσε που οι αμερικανοι ειναι και ολιγον σωβινιστες σε αυτα (και καλα κανουν).

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κυριάκο,μέ τέτοια θέα καί σέ γραφείο μάλιστα είσαι άρχοντας.

Συμπλήρωσα τίς προάλλες κάτι κατσαβιδόλαμες impact milwaukee καί πήρα καί μερικές Makita νά δοκιμάσω,η makita άν καί πιό ακριβές είναι μόνο Χ10 life.

mites10.jpg

Mε τέτοιον εξοπλισμό πρέπει να βρεις ΧΡΌΝΟ.

Καλά άν πάς στό Παπαθεοδοσίου στό Γαλάτσι,χαζεύεις πού λέμε τά κόκκινα εργαλεία τής Milewakke,πιστεύεται ότι τά αξίζουν τά χρήματα τους,είναι καλύτερα ποιοτικά (κράμα μετάλου - πλαστικά μέρη - μοτέρ - μπαταρίες στά επαναφορτιζόμενα κ.τ.λ) από τά μπλέ Bosch καί τά Makita ? η είναι υπερτιμημένα γενικά ?

Καλοδούλευτα Μήτσο. :ernaehrung004:
Στο Γαλάτσι πάω συχνά... Και την κόκκινη σειρά της Milwaukee (30Χ) την έχω, όπως και την γκρί (10Χ). Έχω πιάσει άρκετές φορές εργαλείο Milwaukee στα χέρια μου, και μάλιστα με πολύ καλή προδιάθεση.
Δυστυχώς δεν έχει κσταφέρει ακόμα να μου κάνει "κλικ" αυτή η εταιρία. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Από επώνυμες μύτες έχω Milwaukee, Makita, Dewalt και Wera. Οι Milwaukee μου είναι οι πιο αδιάφορες. :nounder:
Δεν λέω οτι δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχω ζορίσει ιδιαίτερα, δεν έχω δεί καμιά καταπόνηση μέχρι τώρα. Σαν να μου δίνουν την αίσθηση οτι δεν "μαγκώνουν" τόσο καλά όσο οι άλλες.
Απλά είναι αυτό το "κλικ" που λέγαμε. Όχι μόνο με τις μύτες, γενικά...

Σημερινη παραλαβη, ενα γκατζετακι - οργανο μετρησης για παχη εως 13χιλιοστα (δηλαδη μιση ιντσα ~1.3 εκατοστα).

Μικρο και σουπερ βολικο. Πιεζεις την σκαδαλη και ανοιγει η πρεσσα με ελατηριο, βαζεις οτι θες να μετρησεις, αφηνεις την σκανδαλη και το εμβολακι επανερχεται και μετραει.
Ανοιγει αυτοματα με το που πιεζεις την σκανδαλη. Ειναι ακριβεστατο. Απο αμαζον γερμανιας 10 ευρω με τα μεταφορικα μεσα. https://www.amazon.de/gp/product/B01J5E5COK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1XMMWOBFHNS9

29596636636_930e7344d3_b.jpg

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Μιχάλη,πολύ ωραίο τό γκάτζετ,ειδικά γιά διατομή βίδας ,η κάτι ανάλογο δέν αξίζει νά βγάζεις κανονικό παχύμετρο,εγώ έχω ένα μικρό παχύμετρο μέ ρολόι,καί μέ έχει διευκολύνει.

Ευχαριστώ συνάδελφοι σχετικά γιά τά εργαλεία Millewakke
Mπάμπη μύτες impact έχω Millewakke-makita-wiha,οπτικά καλύτερες φαίνονται κατά σειρά η Wiha - Μakita - Millewakke ,καί κοστολογικά η ίδια σειρά σειρά είναι,αλλά δέν τίς έχω δοκιμάσει καλά ακόμα,νά δώ στήν πραγματικότητα πώς ανταποκρίνονται.

Πιστεύω θα σου λύσει τα χέρια Κώστα. Αυτή η τιμή δεν υπάρχει. Μόνο το σετ καρυδάκια μύτες δεν κάνει τόσο σε κινέζικο από εξωτερικό!

Αυτό ακριβώς κυριάκο,μια στο τόσο!!
είναι τσάμπα η τιμή!

Καλορίζικες και καλοδούλευτες φίλε Δημήτρη.

Καλοδούλευτα Μήτσο. :ernaehrung004:
Στο Γαλάτσι πάω συχνά... Και την κόκκινη σειρά της Milwaukee (30Χ) την έχω, όπως και την γκρί (10Χ). Έχω πιάσει άρκετές φορές εργαλείο Milwaukee στα χέρια μου, και μάλιστα με πολύ καλή προδιάθεση.
Δυστυχώς δεν έχει κσταφέρει ακόμα να μου κάνει "κλικ" αυτή η εταιρία. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Από επώνυμες μύτες έχω Milwaukee, Makita, Dewalt και Wera. Οι Milwaukee μου είναι οι πιο αδιάφορες. :nounder:
Δεν λέω οτι δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχω ζορίσει ιδιαίτερα, δεν έχω δεί καμιά καταπόνηση μέχρι τώρα. Σαν να μου δίνουν την αίσθηση οτι δεν "μαγκώνουν" τόσο καλά όσο οι άλλες.
Απλά είναι αυτό το "κλικ" που λέγαμε. Όχι μόνο με τις μύτες, γενικά...

Μπάμπη αυτό το "κλικ" είναι όλα τα λεφτά...:ernaehrung004:

Κωστα καλοδουλευτα τα καρυδακια!! Την καμπανα σε τι θα την χρησιμοποιησεις εσυ?

Tώρα που κατασκεύαζουμε New home,Όλο και κάπου θα χρειαστεί Μιχάλη!
"ρυθμιζόμενο" τροχό έχω(skil)είναι "μανούλα" σε ξεραμένα χρώματα πάνω σε σίδερο κλπ!
Σε ευχαριστώ

*Καλοδούλευτα σε όλους,η καινούριες παραλαβές!

Κωστα παντα προσοχη με γαντια και γυαλια και παντα σε χαμηλες στροφες!!!

Ηρθε και το δικο μου τροχουδακι!!!
DSC_3462.jpg

Μπλεδακι και made in Gemany παρακαλω.

Καλοδούλευτο φίλε με υγεία.

Σέ ευχαριστώ φίλε Παναγιώτη

Κυριάκο καλοδούλευτος,μού δίνεις τό λίνκ τού e-shop νά δώ τα χαρακτηριστικά.
Τό anti kick-back τί κάνει Κυριάκο στον γωνιακό ? γιά νά μαθαίνουμε.

Σέ ευχαριστώ φίλε Παναγιώτη

Κυριάκο καλοδούλευτος,μού δίνεις τό λίνκ τού e-shop νά δώ τα χαρακτηριστικά.
Τό anti kick-back τί κάνει Κυριάκο στον γωνιακό ? γιά νά μαθαίνουμε.

Αν μαγκώσει ο δίσκος τον σταματάει άμεσα Δημήτρη.

Υ.Γ: Καλορίζικο Κυρ!

Μάστορες, μια που λέτε για τροχούς να συστήσω ξανά ανεπιφύλακτα ετούτον εδώ, είναι σκυλί και έχει και αυτός διάφορα συστήματα ασφαλείας. Μάλιστα το σύστημα που έχει για προστασία από kickback είναι μηχανικό και κατά τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή* ανώτερο από της Bosch. Από amazon.de έχει γύρω στα 125 + μεταφορικά.

Τον έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι σκυλί, θυμάμαι είχα γράψει όταν τον παρέλαβα.

Για αφαίρεση σκουριάς ή παλιού χρώματος συστήνω ανεπιφύλακτα τέτοιους σπογγώδεις δίσκους αντί για συρματόβουρτσες, πολύ πιο ασφαλείς και αποτελεσματικοί.

*βλ. βίντεο

Τους ειχα δει και εγω αυτους απλα θεωρω εξισου καλο και το συστημα της Bosch και βλεποντας το mail του e-shop για 165 ευρω στον BOSCH PRO GWS 17-125 CIE δεν διστασα στιγμη επειδη τα 1700 watt του ειναι και αγγυηση για τις εργασιες μου.

Σας ευχαριστω για τα καλοριζικα παιδια!!
Δημητρη αυτος ειναι!
http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...25-cie-1700watt-125mm-060179h002-p-TLS.031096

Και εδω στο σαιτ της Bosch
https://www.bosch-professional.com/gr/el/gws-17-125-cie-36634-ocs-p/

Α και εχω και απο προηγουμενη αγορα τον προφυλακτηρα με αναροφηση σκονης που ειχα παρει πιστευοντας πως ταιριαζε στον RWS 13-125 μου!

060179H002%20+%202605510224.jpg

Η ποιοτητα κατασκευης φαινεται απο το πρωτο πιασιμο και πιστευω και το οτι ειναι φτιαγμενος στην γερμανια βοηθαει πολυ.

Παναγιωτη δες εδω για το Kick Back
https://www.youtube.com/watch?v=XxJMGT2tdv0

Καλοριζικές όλες οι παραλαβές σας κύριοι (δεν σας προλαβαίνω)
Καλοδούλευτα να 'ναι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κωστα παντα προσοχη με γαντια και γυαλια και παντα σε χαμηλες στροφες!!!

Ηρθε και το δικο μου τροχουδακι!!!
DSC_3462.jpg

Μπλεδακι και made in Gemany παρακαλω.

Κυριακό καλοδούλευτο το μοτόρι... Και μόνο το made in Germany αποτελεί εγγύηση .... τουλάχιστον ψυχολογικού χαρακτήρα και prestige. Μια παρατήρηση όμως: έπρεπε στα λεφτά αυτά να συνοδεύεται και από θήκη μεταφοράς.....

Παραλαβή το μεσημέρι απο ταχυδρόμο!
AAA ni-mh
Screenshot_13.png

ξέχασα και αυτήν την φωτό!!
παραλαβή απο αμέρικα(ξαδερφές)!!!
πλαστική οδοντογλυφίδα μαζί με οδοντικό νημα!!
Screenshot_12.png

*Καλοδούλευτο κυριάκο,κουκλί!!
πάντα γυαλιά-γάντια :)