Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικα τα πράγματα.

ο στίφτης είναι πάρα πολύ καλός, θέλει μόνο προσοχή στα χτυπήματα.

Λόγω του μαντεμιού ναι.
Αν σου πέσει κάτω πάντως δεν θα κλαις τόσο τον στίφτη όσο το πάτωμα ή το πόδι σου!! :p

Καλορίζικα όλα σε όλους. Καλοδούλευτα. Ο δίσκος της Bosch δύναμη.

Το σχιστήρι δεν ξέρω πόσους τόνους είναι. Δεν έχω το manual πλέον. Από τον τύπο του ίσως βοηθηθείς. Το έχω 3,5 χρόνια κ είναι μια χαρά για οικιακή χρήση για τα ξύλα τζακιού που πουλάνε τα μαγαζιά. Δεν έχω σκίσει μεγάλους κορμούς με αυτό.
Επίσης βγάζω εύκολα κ χωρίς επιπλέον έξοδα του κόσμου τα προσαναμματα με αυτο το εργαλείο.

Θέλει προσοχή όταν σκίζεις να είσαι στο πλάι.
Δεν σε αφήνει να έχεις φυσικά ελεύθερο χέρι. Το ένα πατάει το start του κινητήρα κ το άλλο χειρίζεται με τον λεβιέ την κίνηση του υδραυλικού κυλίνδρου.

Για μεγάλους κορμούς υπάρχουν κ "βίδες" σχιστήρια.

Καλορίζικα τα αποκτήματά σας παιδιά.
Ο αποχυμωτής πάντως όλα τα λεφτά, πρωτότυπη μπορώ να πω παραλαβή. Νίκο καλά στυψίματα, χυμός από ρόδι φίλε πολύ τέλειος μπράβο !!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Παναγιώτη η πρέσσα καλωδίων κάνει καλή δουλειά,έχω τής Stanley αλλά από ότι καταλαβαίνω φασόν πρέπει να είναι όλες.
Μπράβο στό κατάστημα κέντρο βίδας γιά τήν κίνηση μέ τόν δίσκο
Καί επίσης καλή αποπεράτωση τού πάγκου σου

Ευχαριστώ Κωστα.

Σκεφτόμουν ένα 3 τόνους που είχε το leroy,αλλα με φόβισε φίλος με αντίστοιχο που του στραβωσε ή μπουκάλα...

Βίδα έχω βάλει αλλά δεν βολευει και τόσο.Ατσαλια μεγάλη.

Τηλεφώνησα προχτές στο Κέντρο βίδας και ρώτησα τα παιδιά αν θα είχα καλύτερη τιμή αν έπαιρνα το Dewalt DW745 από το κατάστημα και αναφέροντας το φόρουμ μας, μου είπαν να μου δώσουν, σαν αντιστάθμισμα, έναν δίσκο.

Γυρίζοντας στο σπίτι από εξωτερική δουλεία με περίμενε η έκπληξη. Αποστολή με δικά του έξοδα... Να ευχαριστήσω το Κον Ντέτσικα και τα παιδιά που εργάζονται εκεί.

Μπράβο στα παιδιά αλλά αν δεν είχα και τον Παναγιώτη μισή ώρα στο ψι-πι προχθές υθα σου έλεγα τι θα έπαιρνες... 😜

καλοριζικα σε ολους σας παιδες!!
μπηκα και εγω στην οικογενεια της 10,8 μπλε σειρας
απο την προσφορα που ειχε το eshop
20160927_144610.jpg

Kαλοριζικα Μαικ, αστερακι το δραπανο! Βλεπω και πολλες μπαταριες που δεν θα τις προφταινει το GSR, γι αυτο σκεψου καποιο αλλο solo 10βολτο συντομα :)))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοριζικα σε ολους σας παιδες!!
μπηκα και εγω στην οικογενεια της 10,8 μπλε σειρας
απο την προσφορα που ειχε το eshop
View attachment 131972
Μεγεια!
Αλλο πραγμα το καινουργιο σετ στο βαλιτσακι του!

Μιχάλη καλορίζικο. Το πήρα κι εγώ πρόσφατα με μία μπαταρία λιγότερη. Φοβερό εργαλείο, τώρα σκέφτομαι για την σέγα solo.

Σας ευχαριστώ πολύ!!
Σίγουρα θα έρθουν κι άλλα δεκαβολτα στο μέλλον!! Για αρχή θέλω gli deciled, gks και gws.

Καλοριζικές οι παραλαβές σας (μας) κυριοι και καλοδουλευτες

Sent from my iPad using Tapatalk

Μιχαλιό, κουκλί το δραπανοκατσαβιδάκι σου,εγώ πριν ένα χρόνο που έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο ίδιο και το Makita, με την παρότρυνση ενός φίλου διάλεξα τελικά το Makita
Δεν το μετάνιωσα αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι έπρεπε να προτιμήσω το μπλε..

Μιχάλη καλορίζικο καί καλοδούλευτο,τό έδινε τό e-shop μέ 3 μπαταρίες ?
Ο φορτιστής είναι ο 1115 πού δίνει ρεύμα 1,5 Αμπέρ.Υπάρχει καί ο 1130 πού δίνει ρεύμα 3 αμπέρ καί φορτίζει στόν μισό χρόνο τήν μπαταρίας μέ τα 4 Αh

Last edited:
Σας ευχαριστώ πολύ κοπέλια!!
Δημήτρη το είχε βγάλει στο newsletter 157 περίπου σε βαλιτσακι μαζί με 3 μπαταρίες(2*2ah + 1*4ah) , τρυπανια ξύλου, μετάλλου και μυτες. Για το φορτιστή δεν το έψαξα-πρόσεξα καθολου

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα αποκτήματά σας παιδιά.
Ο αποχυμωτής πάντως όλα τα λεφτά, πρωτότυπη μπορώ να πω παραλαβή. Νίκο καλά στυψίματα, χυμός από ρόδι φίλε πολύ τέλειος μπράβο !!

Ευχαριστώ Γιώργη. Ειδικά όταν το ρόδι είναι δικό σου είναι ακόμα καλύτερο!