Τα συγκεκριμένα κατσαβίδια ακρίβειας καλό είναι να υπάρχουν για όταν χρειαστείς μια στιγμή ανάγκης κάποιο από αυτά. Αν χρειαστείς το ίδιο κατσαβίδι για δεύτερη φορά μάλλον δεν θα σε εξυπηρετήσει :lollypop:
From China with love
Τα καλώδια έχουν αντάπτορες για πρίζες 220 V & ενσωματωμένο ροοστάτη που ζήταγα παλιότερα.
Να τα μετρησεις να δεις αν εχουν καλη μονωση μεταξυ τους και να δεις αν εχουν πολο γειωσης αν αυτος ειναι πραγματικος, δηλαδη εχει καλωδιο ή οχι.
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από το καινούργιο Leroy στο Μαρούσι .Στα εργαλεία είχε σε προσφορές κάποια Bosch μπλε εργαλεία . Χτύπησα ένα gsb re 13 δράπανο που μαζί με ένα σετ Cyl9 Multi το είχε στα 69 euros . Συμπαθητικό δραπανάκι , τίποτα το ιδιαίτερο , που ενώ δείχνει να έχει πολύ ποιοτικό τσόκ (Rohm ίσως ?) δεν γυρίζει και πολύ στρόγγυλα , "αυγουλιάζει" λίγο , σε ανεκτά σχετικά πλαίσια . Το πρόβλημα δηλ. με τα τσόκ της Bosch που σκυλοβρίζουν οι Γερμανοί στα φόρουμ συνεχίζεται . Εντάξει σε κρουστικό δράπανο το τσόκ ποτέ δεν γυρίζει απόλυτα στρογγυλά , αλλά υποπτεύομαι ότι δεν είναι τόσο θέμα τσόκ όσο άξονα . Τέσπα , μιας και είναι το 5ο δράπανο και το πήρα πιο πολύ για το εξοχικό να υπάρχει θα το κρατήσω .
Πάντως σύγκριση του re 13 με ένα μακίτα , ένα παλιό skil , ένα παμπάλαιο B&D (made in England) , ή πολύ περισότερο με το Bosch 21-2 re ΔΕΝ μπορεί να γίνει .
Είχε και ένα σετ 18v με 2 μπαταρίες στα 129 euros , το οποίο μου φάνηκε κυριολεκτικά της πλάκας , τόσο από άποψη δύναμης-ροπής όσο και ποιότητας κατασκευής .Το DCD 735 που δουλεύω έχει απίστευτα μεγαλύτερη δύναμη , κιας είναι´μόνο 14,4 v.
Αυτά , γιατί είδα να συζητιέται η πιθανή αγορά του Gsb re13 από παιδιά του φόρουμ , αφού η τιμή του είναι πραγματικά πολύ καλή στα 69 ευρώνια , αν σκεφτείς ότι δίνει και το set τα τρυπάνια αξίας 10 ευρωνίων.
Μεγεια το εργαλειο!Ή rotator 3/8 Stanley με καρυδάκια.
![]()
Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ πρακτικές θήκες αποθήκευσης και μεταφοράς για τα σκόρπια κατσαβιδάκια ακριβείας. Δέχεται κάθε τύπο / κατασκευαστή και παρέχει 12 θέσεις.
Κόστισε ~14 ευρώ.
View attachment 132126
Το 13 re το πήρα προ μηνών από e-shop και είναι πολύ καλό!!!!
Το πήγα στην Χιο στον παππού για χρήση εκεί! Σκέφτομαι νανπαρω ακόμη ένα δώρο στην αδερφή μου μπας και γλυτώσω και δε μου πάρει τα καναρινί μου....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.