Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σεβαστό το επιχείρημα σου Δημήτρη, αλλά κι εγώ εξοφλω όπως ο Νεκτάριος και άλλοι και η επιβάρυνση είναι μόνο 1 . Αυτό νομίζω δεν υπάρχει αλλού. Όντως έχεις την ταλαιπωρία του να πας ΕΛΤΑ αλλά δεν υπάρχει και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να υποθεσω οταν λες ΕΛΤΑ εννοεις το κανονικο ταχυδρομειο και οχι τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ, οποτε πας και παιρνεις το δεμα απο το ταχυδρομειο.
Εμενα που το ταχυδρομειο ειναι μακρια και δεν εχω χρονο να παω, δεν με βολευει. Πρεπει να υποχρεωθω σε συναδελφο που βγαινει εξω, και οχι με αυτοκινητο, αλλα με μοτο, γιατι εκει απλα δεν παρκαρεις, και να ειναι ο δρομος του προς τα εκει, για να μην μας βαλουν χερι.................................και, και, και.

Παρε εσυ το σκυλο, δωσμου σε μενα τη πιτα!
Εγω εχω θεμα με τις courier, ειμαι απομακρυσμενος ενω το ελτα ειναι σχεδον διπλα μου.
Οπου εχει acs, πχ kentroxylovidas, παλι προπληρωνω και παραλαμβανω απο καταστημα που ειναι καμια 15αρια χιλιομετρα απο μενα. Δεν μιλαω για αντικαταβολη...
Οποτε, ναι εχεις δικιο εν μερη, οπως βολευει το καθενα προσθετω εγω!

ΥΣ αντε πουλα κανα φιλτρο τωρα...:firstprize:

και εγώ με ελτα παραλαμβάνω το 1 ευρώ που ζητά δεν είναι τπτ. Όσο για παραγγελίες κάτω των 20 μπορεί να χτυπάει άσχημα αλλά όντως κάθε παραγγελία έχει κόστος διαχείρισης (ακόμα και ο φάκελος που θα σου συσκευάσει το προϊόν σου) και τα 20 ευρώ δεν είναι τπτ τρελό.

Σημερινη αγορα απο το σουπερ μαρκετ.
Ασφαλειοτσιμπιδo με 4 κεφαλες (2 ευρουδακια) και λιμες (1 ευρω).

30356731302_83d9c56927_c.jpg

Κάθε φορά που βλέπω να αγοράζεις έστω και μια καρφίτσα προβληματίζομαι πως ΘΑ τα φερεις Ελλάδα Όλα αυτά. Όπως και να έχει καλοριζικα

Κάθε φορά που βλέπω να αγοράζεις έστω και μια καρφίτσα προβληματίζομαι πως ΘΑ τα φερεις Ελλάδα Όλα αυτά. Όπως και να έχει καλοριζικα

χαχα, το ιδιο σκεφτομαι και γω Αχιλλεα αλλα, αν εξαιρεσεις καποια εργαλεια που δεν μεταφερονται σε βαλιτσα, τα υπολοιπα λιγα λιγα θα τα φερνω στους επομενους μηνες.

Ξεχασα να ποσταρω και το μικρο κρουστικο 7βολτο της Μακιτα που παρελαβα χτες...:)))

30174940880_150f175545_b.jpg

Tωρα το περιεργαζομαι αλλα αυριο θα γραψω εντυπωσεις στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας. Ηθελα να το δοκιμασω τωρα αλλα ο ηχος του πνευματικου ακουγεται πολυ νυχτιατικα!

καλοριζικα μιχαλη!!
σημερα μου ηρθε ενα εργαλειακι που το ειχες δειξει εσυ και ζηλεψα...

20161020_121059.jpg

Μιχαληδες θέλω κι εγώ κάτι για κάθετο τρύπημα στις τοποθετήσεις. Σκεφτόμουν μια βάση της wolfcraft αυτή με τα ελατήρια. Το βοήθημα αυτό όμως μήπως αξίζει καλύτερα τα χρήματα γιατί και η βάση δεν είναι φθηνή

χαχα, το ιδιο σκεφτομαι και γω Αχιλλεα αλλα, αν εξαιρεσεις καποια εργαλεια που δεν μεταφερονται σε βαλιτσα, τα υπολοιπα λιγα λιγα θα τα φερνω στους επομενους μηνες.

Ξεχασα να ποσταρω και το μικρο κρουστικο 7βολτο της Μακιτα που παρελαβα χτες...:)))

30174940880_150f175545_b.jpg

Tωρα το περιεργαζομαι αλλα αυριο θα γραψω εντυπωσεις στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας. Ηθελα να το δοκιμασω τωρα αλλα ο ηχος του πνευματικου ακουγεται πολυ νυχτιατικα!

Του παλμικου μήπως θέλεις να πεις?
Καλοδουλευτα Μιχάλη!

thank you!
αχιλλεα αυτο εννοεις? αν ναι το ειδα και εγω αλλα μου φανηκε πολυ ογκωδες για τα σημεια που το θελω
και λιγο ψευτικο σε σχεση με το αλλο που ειναι μονο μεταλλο

Καλοριζικές οι παραλαβές σας Μιχαληδες.
Βορειε Μιχάλη, αν δεν σου κανει κόπο και χρειαστείς τπτ απο Σ/Μ μηπως θα μπορούσες να μου έπαιρνες κι εμένα μια τετοια πένσα ασφαλειων ; Είναι απο τα ρημαδοεργαλεια που θα χρειαστεί 1 φορα το χρόνο κι άμα δεν το εχεις, δεν κανεις δουλειά. Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

καλοριζικα μιχαλη!!
σημερα μου ηρθε ενα εργαλειακι που το ειχες δειξει εσυ και ζηλεψα...

View attachment 133282

Kαλοριζικο Μικε!! Πολυ ποιοτικος ο οδηγος αυτος, ετσι?

Αχιλλεα, εννοεις φορητο οδηγο διατρησης? Σαν το παραπανω? Εαν ναι, το αμερικανικο δεν εχει 10αρα τρυπα. Αλλιως η ποιοτητα του και η εργονομια του ειναι σαφως ανωτερη του wolfcraft.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικές οι παραλαβές σας Μιχαληδες.
Βορειε Μιχάλη, αν δεν σου κανει κόπο και χρειαστείς τπτ απο Σ/Μ μηπως θα μπορούσες να μου έπαιρνες κι εμένα μια τετοια πένσα ασφαλειων ; Είναι απο τα ρημαδοεργαλεια που θα χρειαστεί 1 φορα το χρόνο κι άμα δεν το εχεις, δεν κανεις δουλειά. Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι ανετα Χρηστο. Μονο να υπαρχουν γιατι φερνουν φουρνιες φουρνιες σαν το lidl.
Εαν δεν υπαρχουν θα σου δωσω το δικο μου που μαλλον δεν θα το χρειαστω ουτε μια φορα τον χρονο.
Νομιζω ομως οτι ουτως η αλλως εχω κατι παρομοιες πενσες στα συρταρια μου στην Αθηνα. Αυτο το πηρα λογω φτηνιας και αχορταγιας... :))

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας συνάδελφοι

Μιχάλη (Χιώτη) τό παλμικό τής μακίτα είναι τό Makita TD020 η τό Makita TD021 ,κατά σύμπτωση καί τυχαία βλέποντας χτές ένα κατάστημα μέ εργαλεία στό δρόμο μου σταμάτησα νά ρίξω μιά ματιά,καί είδα είχε ένα εκθεσιακό Makita TD020 ρώτησα τιμή καί μού λέει ο έμπορας τό έχω σέ προσφορά 100 ευρώ θά τό πάρεις,βέβαια ίσως ήθελε να τό ξεφορτωθεί γιατί είδα ημερομηνία κατασκευής 2008 καί λέω οι μπαταρίες του θα είναι τελειωμένες αφενός καί αφετέρου σάν αριστερόχειρας δέν μέ βολεύει αυτού τού τύπου διακόπτες αριστερά-δεξιά.
Αλλά γενικά ήταν έξυπνη κατασκευή,σπαστό,μέ διακόπτη γιά τό led,καί γιά 500 gr βάρος δέν υπάρχει άλλο μέ 17 η 20 Nm ροπή.

Εdit: Τώρα τό είδα σέ φωτό στό ίντερνετ τό Makita TD021 έχεις,αλλάζει ελαφρός ο διακόπτης αριστερά,δεξιά.

Mιχάλη (mixalio) τό βλέπω αρκετά στενό τόν οδηγό στήν φωτογραφία,μήπως έχει πλευρικές ταλαντώσεις μέ τό τρύπημα ? σάν μεταλλικό σαφώς καί φαίνεται στιβαρότερο από τό Wolfcraft.

Last edited:
Σας ευχαριστώ!
Δημήτρη είναι όντως αρκετά στενός και ίσως να έχεις δίκιο για την ταλάντωση αλλά εγώ για τις δουλειές που υπολογίζω ότι θα τον χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς θα τον δένω-στερεωνω και δεν θα το κρατάω με το χέρι

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία, ηλεκτρικά και μη. mixalio δε Link να το δούμε.