Να ευχαριστήσω και "δημόσια" τον KTM950>κώστα που έτρεξε να αγοράσει το παλμικό για εμένα και να το στείλει!
χθές το έστειλε,σήμερα το παρέλαβα!!
Σε ευχαριστώ και πάλι. :a0210:
Μπράβο στον Κώστα και καλορίζικο, ίσως, λέω ίσως, είναι το τοπ εργαλείο του Λιντλ. Θα το υπερευχαριστηθείς.
Καλορίζικα Αντώνη
Μπράβο στον Κώστα και καλορίζικο, ίσως, λέω ίσως, είναι το τοπ εργαλείο του Λιντλ. Θα το υπερευχαριστηθείς.
Έχω δουλέψει αρκετές φορές το td090 makita,"γιαπωνέζος" και ποιοτικός,δεν συγκρίνεται με το parkside!
βέβαια το πρασινάκι,λίγο που το δοκίμασα σε 2 βίδες..είναι κτήνος!δεν "μασάει"
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
χωρίς τον ΚΤΜ950..π@π@λ@
Ναι και να συγκρίνουμε όμοιας κατηγορίας τιμής προϊόντα. Για τα λεφτά του είναι τοπ και στα 40 best VFM!
Καλορίζικα κύριε Μπάμπη.Για κάτι λάμες σέγας που είχα οαραγγείλει ξεκίνησα αλλά... Άρρωστος άνθρωπος... :drool:
Mπάμπη καλοδούλευτα,βλέπω πήρες όλο τό σετ γιά να δουλεύεις ανάποδα τόν ταινολειαντήρα :a0210:
Δοκίμασε τίς λάμες B10 τής makita καί πές μου τίς εντυπώσεις σου.
Σ´ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.
Τις λάμες σου είπα οτι τις έχω δοκιμάσει, δεν το θυμάσαι. Είχα αγοράσει κάποιες Bosch για αναλώσιμες αλλά τελικά, όπου χρειαζόμουν πολύ καθαρές κοπές, έκοβα μόνο με τη λάμα που είχε στη συσκευασία η σέγα. Κι επειδή προχθές μου έσπασε κι έμεινα μόνο με μία αποφάσισα να πάρω κι αυτές για καβάτζα.
Για τον ταινιολειαντήρα πήρα δύο βάσεις, η μία (μαύρη) είναι για όρθια και ανάποδα, στην ουσία όμως την άλλη (αλουμινένια) ζαχάρωνα εδώ και πολύ καιρό. Δες τη στο video (απο 3,30' και μετά).
Εγω εχω θεραπευτει, εδω και αρκετες ωρες τωρα.
Πάντος γιά τήν βάση πού πήρες είχα δεί παλαιότερα κάποια οχι καί τόσο κολακευτικά σχόλια στό amazon επειδή στήν ουσία όλος ο ταινιολειαντήρας κρατιέται από τόν κύκλο αυτό πού έχει η βάση,λένε ότι δέν στερεώνεται πολύ καλά,βέβαια οι κριτικές όπως έχουμε πεί δέν είναι νά τίς παίρνουμε καί στό 100% .
Είχα δεί σέ βίντεο ότι είχε καί μιά άλλη βάση καί μάλιστα τήν έφερε σχετικά πρόσφατα ο Ντέτσικας καί είναι φτηνότερη,καί νομίζω ότι πιάνει τόν ταινιολειαντήρα πιό καλά στήν βάση μέ τίς δύο βίδες,εμένα αυτή μού άρεσει περισσότερο.
Δοκίμασε τήν βάση νά μάς πείς άν είναι σταθερή,καί άν κρατιέται καλά ο ταινιολειαντήρας πάνω της.
Τι παρελαβες ;
Μεγειά πάντως ο,τι και να 'ναι και καλοδούλευτο.
Αστειευομουνα πριν, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.