Μεγεια το θηριο!
Τωρα αντε να συγκρινεις αυτο με ενα δραπανο πχ verto, parkside ή einhell. Μερα με τη νυχτα!
Ευχαριστω, μολις καταχωρησα εγγυηση επιτυχως για το εργαλειο για 3 χρονια, και τις μπαταριες/φορτιστη για 2 χρονια απο την ημερομ. αγορας.
Να επισημάνω, μιάς και πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το service της bosch, ότι τα δύο χρόνια εγγύηση στην μπαταρία ουσιαστικά δεν ισχύουν.
Η εγγύηση λειτουργίας είναι 6 μήνες. Τα δύο χρόνια είναι γιά το προιόν, όχι γιά την λειτουργία - απόδοση!
Έτσι είπαν!
Μεγεια το θηριο!
Τωρα αντε να συγκρινεις αυτο με ενα δραπανο πχ verto, parkside ή einhell. Μερα με τη νυχτα!
Να το χαρείς με υγεία το Bosch.
Καλές κατασκευές Κώστα.
Νεκτάριε, έτσι για να γουστάρεις...
https://www.youtube.com/watch?v=u86Wkpvy0z4
Το βίντεο δεν το έβαλα για να κατακρίνω το Bosch, αν είναι δυνατόν. Αλλά να φανεί πως και το Parkside δεν ειναι για πεταμα που κάνει την άνιση σύγκριση ο Νεκτάριος.
Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να επισημάνω, μιάς και πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το service της bosch, ότι τα δύο χρόνια εγγύηση στην μπαταρία ουσιαστικά δεν ισχύουν.
Η εγγύηση λειτουργίας είναι 6 μήνες. Τα δύο χρόνια είναι γιά το προιόν, όχι γιά την λειτουργία - απόδοση!
Έτσι είπαν!
Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα,όλων συνάδελφοι.
Μιχάλη περίεργο ακούγεται αυτό το 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,τά χαρτιά δέν αναφέρουν πουθενά 6 μήνες εγγύηση μπαταρίας,δυό χρόνια αναφέρουν εγγύηση γραπτά γιά τίς μπαταρίες,τούς τό είπες ότι στά χαρτιά τής εγγύησης αναφέρουν 2 χρόνια ? Εφόσον έχεις το παρακάτω χαρτί στά χέρια σου,αν σού πούν 6 μήνες είναι άκυρον,τά γραπτά μένουν τά προφορικά είναι λόγια τού αέρα.
Γιά να μάς πεί καί ο Ιωάννης πού ξέρει καλύτερα τί γνωρίζει,γιά τό θέμα.
https://www.bosch-professional.com/gr/media/el/professional/files/service_2/TC_2YBPS_GR-el.pdf
Παιδιά δεν το έψαξα πιό πολύ, αλλά μου είπαν επί λέξει, να διαβάσω τα ψιλά γράμματα. Αναφέρει τους χρόνους της εγγύησης ανά περίπτωση, δηλαδή τί καλύπτεται στους 6 μήνες και τί στα δύο χρόνια.
Δεν ξέρω. Εγώ μιλάω γιά την 4Ah γιά την professional σειρά 10βολτων εργαλείων, αφού αυτή είχε το πρόβλημα, και γι'αυτή πήγα στο service.
Θα ήταν καλό να μάθουμε τι εννοούσε ο ποιητής, και αφού εγώ δεν το έψαξα επιτόπου, και επειδή δεν μπορούμε τελικά να βρούμε που ακριβώς αναφέρεται κάτι τέτοιο εγγράφως!
Δεν ξέρω. Εγώ μιλάω γιά την 4Ah γιά την professional σειρά 10βολτων εργαλείων, αφού αυτή είχε το πρόβλημα, και γι'αυτή πήγα στο service.
Θα ήταν καλό να μάθουμε τι εννοούσε ο ποιητής, και αφού εγώ δεν το έψαξα επιτόπου, και επειδή δεν μπορούμε τελικά να βρούμε που ακριβώς αναφέρεται κάτι τέτοιο εγγράφως!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.